Kočárek Mutsy IGO air

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1597
7.3.14 21:39

@Fruiko nesejckuj:-)uzivej si kocar a bude jezdit skvele, zaruku potrebovat nebudes!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
7.3.14 22:26

@Fruiko Taky nemám peněz na takové rozmary…Ale nebráním se ani sporťáku z druhé ruky…A navíc si myslím, že ten hluboký Mutsy se dá potom krásně prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.3.14 07:21

@Sene tak ja sem s nim moc spokojena konstrukci ma pomerne jednoduchou tak by se nemel pokazit a me se moc libi je to takovy minimalisticky desing nikdo ho tu nema a na predchozi deti jsem mela povic kocarku tak si rikam ze ono neni za co moc menit. Urcite chci sportsk na zimu protoze bude malej jeste prcek a bude celem ke me. A pak na jare by se videlo jestli se jeste vlezeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.3.14 17:49

Tak na veletrhu o mutsy nikdo nic nevedel tak to vidim takze jestli nebude kocar od pndalka nebude nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
9.3.14 00:43

@Fruiko Design má mutsy jednoduchý a přitom hodně působivý…Nejsem na takové Ty kočárky, jak je tady většina maminek-Tako, Dorjan…
Na veletrhu ani Ň od Mutsy, což jsem se divila…Ale uchvátil mě sporťák od značky Papiwi(nebo jak se to píše)…Jako vzhledově naprosto dokonalý-řekla bych designově se podobal Stokke…Uplně mě dostal…Ale měl hladká kolečka, což by na zimu nebylo asi to pravé…Ale jinak jsem se do něj docela zamilovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
9.3.14 07:32

Holky nemate nekdo tip kde a jak objednat v nemecku doplnky na mutsy? Konkretne shoping basket na igo? Maji v doplnckych na mutsy.com nakupni kos me by se mic hodil ale nevim kde sehnat tady maji prd u nas v cr. A maj vse drzaky na piti uv strisky to sem u nas nijdy nevidela prodavat.

@Sene a na papiwi tez koukala ale kdo to vyrabi jinak veletrh slabota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.3.14 07:53

Tak to nejsou nic moc zprávy… V pátek jsem udělala objednávku o Ondálka, tak uvidíme, uklidnilo mě trochu, že jste tu psali, že si to dovážejí sami, tak snad to vyjde! Já jsem obešla v ČB i kamenné prodejny s kočárkama a všude mi bylo řečeno, že mi Mutsy prodat nemohou, jelikož neznají ceny na rok 2014 a že dodavatel má nějakou výluku. Ach jo, hezky si to vyžereme, celá léta klid a teď, když jsme těhule my, tak toto… Sporťák jsem si také neobjednávala, za prvé mám termín v červnu, tak mi přijde zbytečné, aby mi to do příštího února (nebo kdy cca mimi půjde do sporťáku) ležel a běžela záruka a za druhé jsem si říkala, že co kdyby se mi Mutsy nešikoval a uvažovala bych o sporťáku jiném, ale pevně věřím, že ho příští rok seženu, že už bude po problémech…
Jinak o Německu nevím…my máme blíže Rakousko, také jsem uvažovala, že se tam vydáme, když by to neklaplo ani u Ondálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
9.3.14 09:05

@veru11.1 ty jsi z CB?:-)ja z Pisku:-)ja nakonec kocar objednala v kocarkov.cz,podvozek maji skladem a korba pry bude do 3tydnu. Tak uvidime:-)ja mam termin koncem kvetna. Jedtli to do tech 3tydnu nebude, mam vybranych par kramu na nemeckym netu, tak to zkusim tam. Nova v nouzi nejvetsi zamacknu slzu v oku a pojedu pro xlander:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
9.3.14 11:32

@Fruiko Veletrh fakt slabota…Vůbec nic, co by mě nějak uchvátilo a koupila bych.Jen Poláci tam měli dobrý ubchůdek s dekama, fusakama a různýma prkotinkama a musím říct, že to vypadalo vše velmi draze a vůbec ne polsky…Teď se mlátím do hlavy, že jsem nevzala takový krásný jakoby fusak, ale asi byl do postýlky…No úchvatný. Taky jsem ho ani neviděla…Koupila jsem tam aspoň příjemnou teplou deku do kočárku za 200kč a potah na přebalovák. @baleine Ten nový xlander, je taky moc hezký a na zimu se na stříšku dá přidělat kožešinka-vypadá to krásně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
9.3.14 13:22

Holky puvodne se mi libil xlander x move ci jak se to jmenuje. Ale rozmluvili mi ho prodejne ze maji na ne hodne reklamaci.

jste tu nekdo kdo mate zkusenost s objednavanim na nem. Vebu? Ja bych potrebovala poradit na to chtela bych objednat ten kos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.3.14 13:07

Tak už mi volali z Ondálka a potvrzovali objednávku, do telefonu se mi jevili seriózně, dokonce ani nevyžadují platbu dopředu, prý je jim jedno, jestli zaplatím hned anebo až mě vyzvou, že je kočárek na skladě. Tak jsme se domluvili, že zaplatím, až bude objednávka kompletní a budou mít vše dodané. To jsem ráda, po zkušenostech z Babyparku příjemná změna. Tak snad to vše klapne, rovnou mě paní upozornila, že 6 týdnů budu čekat určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
10.3.14 20:22

@veru11.1 mě též potvrdili obj. adodaní 4/6 týdnů mám obj sportovní sedačku pláštěnku a slunečníček. sehnala jsem a dnes ještě zaplatila dva doplňky co u nás v čr vůbec nemají tak doufám že max za měsíc dojdou.

z kočárků Matouš kde Igo inzerují mi napsali že skladem nic nemají a dodavatel zkrachoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.3.14 14:56

Vidíš, mně od Matouše ani neodepsali. :-D
Platila jsi to Ondálkovi dopředu nebo čekáš na doručení?

Jinak já zrovna řeším tašku na řidítka, jestli chtít originál Mutsy, nebo jinou? Máte zkušenosti, rady, typy?

Ještě možná blbý dotaz - co síťka proti hmyzu, je u Mutsy Igo součástí, nebo se dokupuje zvlášť? Já že na všech eshopech našla jen pláštěnku, síťku nikoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
17.3.14 05:09

@veru11.1 veru takobjednavku ondalkovi zaplatim na dobirku jestli veci doda… vis jak slibi ale nevim.
kabelu na riditka ja mutsy nechtela se mi nelibi mam lassig kdyztak ti nafotim a max. Spokojenost. No a sitka korba lite by ji mela mit integrovanou v boude ja nemam koupim v dmki sitkz na celou korbu.

Jinak ja mam objednanyz deutchu kos na igo pridavny a drzak na piti a sem moc zvedava kdy dorazi a moc se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.3.14 23:10

Holky chci se zeptat. Šla by plastenka od Mutsy evo na igo sportak?? A jake tasky jdou na kočárek děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí