Kočárek Mutsy IGO air

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1597
6.3.14 10:15

@Fruiko @Sene tak vam holky nevim, jestli si ten kocar neobjednam jinde a na cely baby park se nevyprdnu.. dam jim cas do konce brezna a pak tu objednavku zrusim. Maji tam v tom nejaky bordel, posilali mi zpatky zalohu, pry kvuili internimu systemu, a poslali ji 2×:-) Tak jsem ta volala, ze to teda posilam 1× zpatky a pani mi rekla, ze nic z moji objednavky jeste nemaji na sklade a ze se jim meni cele vedeni, majitele, podminky, vsechno.. ze do patku mi nic nerekne. Tak me trosku nastvali… Jinj kocar nechci, jsem do nej zamilovana:-) tak bych rada mela cas sehnat ho dyztak jinde..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.3.14 10:36

@baleine otazka je kde ho koupit. Ja bych si zavolala primo k dovozci to je libfin a zkusila koupit primo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
6.3.14 10:55

@Fruiko pockame do konce brezna, budu doufat, ze to zmaknou:-) pak kdyztak vyberu nekde jinde, prinejhorsim neco jinyho..:-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
6.3.14 11:55

@baleine Já bych jim dala čas do toho pátku a pak bych to řešila jinde…Vem si, že v dalším obchodě mají taky nějakou dodací lhůtu…A co kdyby jsi porodila o nějaké týdny dříve…?Budu držet pěsti, ať kočárek dostanete včas. V dnešní době, kdy je všeho hafo, bych takové problémy nečekala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.14 12:19

Babypark

Tak se přidávám k Vám - před 14ti dny jsem objednala Mutsy Igo z Babyparku a předevčírem mi napsali strohý mail, že mi vracejí peníze a že zboží nelze dodat. Zrovna k tomu byla ta akce autosedačka za 1 Kč…Jsem vytočená! Zkontaktovala jsem i jiné prodejce a není možné kočárek jinde sehnat, chtěla jsem verzi Lite, odstín grey… Nemáte typ? Ondálek, Malvík, Kočárky Zlín - nikde nic :-(.. Také jsem zděšená, že je v dnešní době možné, aby nebylo něco k dostání…do kočárku jsem se zamilovala a také jiný nechci :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.3.14 14:38

Tak to jsem zvedava jestli na ten kocar splasim sportak teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
7.3.14 17:18

Ja uz vybiram jiny…a jsem teda pekne nastvana:-(jeste mi sice z babyparku nic nenapsali, ale taky cekam zpravu. Jsem fakt zklamana jejich jednanim!:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.3.14 19:05

Ahoj holky tak mi to nedalo a obvolala jsem co šlo a moje zjištění: Takže Babypark krachuje je zrušenej a libfin jako servis převezme jiná firma údajně For baby, ale tam sem se taky nedovolala asi to nebude hned. Samozřejmě sem byla v šoku kočárek se zárukou vlastně záruku nemá!!! když neni kde reklamovat!!! Každopádně značka mutsy pry v ČR nezaniká a bude dál zastupovaná jen jinou firmou ovšem než se to rozjede… takže kdo sháníte kočárek eshop ONDÁLEK je dováží taky sám na sebe nezávisle na Libfinu. Volala jsem tam mají dodací doby 6/8týdnů. Dokonce mají i nějaké podvozky a korby skladem kukněte nebo jim zavolejte mají dokonce i limitovanou novinku skladem sporták a korba mutsy igo urban nomad tak nějak se to jmenuje. Já jsem dneska honem teda u nich objednala sporták chci ten hnědý jako mám korbu slunečník a pláštěnku. Nánožníky jsem u nich nenašla. Tak budu informovat jak to vypadá. Snad jsem někomu pomohla. Já už se děsila že neseženu sportovní doplněk s kočárkem jsem moc spokojená a nerada bych hluboký prodávala pod cenou a sháněla nový jiny sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.3.14 19:06

@baleine zkus kouknout na ondalek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.3.14 19:07

Jo ještě kdo jdete na veletrh v Brně pro dítě tak by tam měla být firma co převezme mutsy, tak tam zítra půjdu a jsem zvědavá co zjistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
7.3.14 19:30

Holky, jak to tak vidím, tak jsem měla obrovské štěstí, že ten kočárek mám…Na druhou stranu jsem zaražená, že babypark končí a když se něco pos… tak nebudu mít kočárek kde reklamovat,,,No to snad nééééé :zed:
Jo a ještě mrkněte na mimibazar…Paní prodávala Mutsy Igo se stříbrnou stříškou…málo ježděný…Když najdu, hodím sem odkaz…Možná už tam ani nebude…Ale kdyby náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.3.14 19:54

@Sene šedý na mmb už není prodávala hluboký a ještě tam je sporták celý černý. Ty máš jen hlubokou verzi? já jo a chci i sportovní doplněk, protože se mi libi že je neuvěřitelně skladný a ta sedačka mi teda nějak uzká nepřišla sou menší kočárky. Jsem zvědavá jak pochodím u Ondálka já tam totiž úplně původně chtěla objednat starší verzi mutsy a pak sme v Babyparku viděli ten novější IGO a bylo jasno. Jako fakt se s ním jezdí parádně malej tam pěkně hajá korbička není nijak malá mám teda comfort já chtěla tu hnědou a Lite hnědá není.

Jako že skončil Babypark mě to v Brně moc nepřekvapilo když stěhovali prodejnu s dobře dostupného místa do takové řitě, tak mě to moc nepřekvapilo tam bez auta nebylo možný se dostat a ještě tam nic moc neměli.

jinak jsou ještě stránky www.mutsy.com a tam je seznam servisů tak v nejhorším tak, ale snad se nám kočárky nepokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
7.3.14 20:14

@Fruiko diky za zpravu:-)Ja si ho asi nakonec objednam z Nemecka..:-) proste nekde ho sezenu! A celej babypark at mi vleze na hrb:-)Jsem moc rada, ze mi poslali zpatky penize a ze jsem neprisla o 20tisic!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
7.3.14 20:51

@Fruiko Ano,mám jen hlubokou verzi…O sporťáku budu uvažovat až pozděj, protože chci nějaký fakt dobrý na zimu…Možná nakonec taky skončím u Mutsy sporťáku. Zítra se ještě podívám, co budou mít na veletrhu…Třeba nás něco uchvátí:)
To je dobře, že se s ním jezdí dobře…už se nemůžu dočkat až taky vyjedu:)))
Jinak to, jak v Brně tu prodejnu přestěhovali, to pěkně pokakali!!!My to hledali snad hodinu…To místo kde byli před tím-to bylo super a myslím, že jim tam chodilo hodně lidí…Teď jsme tam byli pokaždé sami.
@baleine Známý Mutsy kupoval v Radkousku, ale kde to netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.3.14 21:34

Tak ja bohuzel nemam tolik penez abych mela hlubokac za 11 a sportak za dalsich xy no uvidime. A jeste se to pak se bude asi blbe prodavat jakoby bez zaruky. No uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí