Kočárek Mutsy IGO air

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
2.1.14 22:17

V tom babyparku ho určitě mají a měli i výběr barev na okouknutí a pak katalogy. Mi objednali korbičku a adaptery podvozek měli. Byla zrovna akce minus 20 procent takže jsme ušetřili a fakt je že kočarek jde i bombově složit uplně na malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
2.1.14 23:23

@Fruiko Aha,vy máte tenhle…Já mám zálusk na jiný…Tohle je Mutsy IGO comfort a já mám vybraný Mutsy IGO LITE, nevíte zda ho v babyparku měli taky? Jinak je hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.1.14 16:58

@Sene Sene ano měli je oba mi vzali comfort jednak ta korba byla o tisicovku levnější a jednak mě se libila vic má lepší tu moskytyeru v boudě a je o chlup sice chlup ale malinko větší je tak proto sem vzala tu. Lite má podle mě hezčí barvy moc se mi líbíla černo fialová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
10.1.14 13:37

Tak jsme byli v Babyparku shlédnout Mutsy Igo lite a hned jsme se zamilovali…Na konci ledna jedem objednávat:)))Budu mit černo-světle šedou korbu a nejspíš stříbrný podvozek. Ještě váhám, jestli ne černý:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
10.1.14 13:55

@Sene ten stříbrný je praktičtější kvůli škrábancům nejsou tolik vidět. Jinak ta Lite korbička s tou šedou boudičkou je moc krásná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
11.1.14 12:27

@Fruiko Děkuji,snad to bude vypadat hezky…se stříbrnou jsem to neviděla naživo…jen s tou fialkovou-Byla taky hezká, ale čekáme chlapečka a chtěla jsem na to léto světlejší. Asi ho vezmem, protože mají do konce ledna akci, že k tomu dostaneme autosedačku maxi cosi dle vlastního výběru za 1kč:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.1.14 14:10

@Sene akorat pozor ta akce je chytak trošku mi tak taky koupili a byla sleva 20% na vyrobky mutsy a darek ta sedačka a pak nám řekli že když máme tu slevu tak na sedačku nemáme nárok, takže když koupiš mutsy za normoš cenu tak sedačku máš na vic a když ve slevě bez sedačky tak to je levnější v podstatě o cenu za kterou bys koupila sedajdu. Mi koupili jen hluboký sporták právě nevim ještě jakou barvičku tak mám jen korbičku a podvozek tašku mám od jiné značky než mutsy. Mě se ty origo moc nelíbili. Tak teď už se moc těšim až vyjedem. Černý podvozek je krásný, ale já pár kočárku s černou konstrukcí měla a děsně mě štvalo jak to bylo stale uprášené a škrábanečky mi byli vic vidět protože pod černou je to stříbrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
11.1.14 14:40

@Fruiko Tak nám o žádné slevě neříkali…A kupujeme taky jen hlubokou korbu a podvozek…Takže jsme počítali s 12500kč a když bude ta sedačka k tomu grátis, tak to bude fajn…stejně by sme ji museli koupit.Asi dám ten stříbrný rám…Nejsem zase tak opatrná, že bych kočárek někde neškrábla…naopak :) A jakou más tašku…já stále koukám a nevím jakou koupit.Kdy čekáte malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.1.14 15:19

@Sene nás vyšel podvozek igo air a korba comfort plus adaptery na maxi cosi na 10390 kč po té slevě kdybych sedačku koupila tak sem cca na tvé ceně. Ta korba co mám já byla o litr levnější jak ta LITE proto sem ji vzala a naopak sem si litr přidala na nafukovací kola. Já čekám chlapečka na Valentýna a moc ho prosím, aby vykoukl dříve:D A kdy ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.1.14 15:21

Jinak autosedačku mám po synovečkovi tak sem byla ráda za tu slevu:D a tu slevu na mutsy maj co chvíle takže sportovní doplněk koupim až na léto třeba a protože mám hnedou korbu tak mám tašku Lassig takovou hnědou s uchy přes rameno plus uchem nanošeni amá odnímatelné uchytky na rukojet u mutsy mi vadi že tam ta taška visi jen tak. Zkusim ti ji najít nanetu. Jediné co nemám je pláštěnka tu neměli skladem tu máme objednanou a jak bude tak pro ni sjedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
11.1.14 15:53

Jeee, tak to budete mít přírustek za chvilku :) My máme ještě čas do 14.května:)Ikdyž to uteče jak voda a já stále ještě nic koupeno:)V únoru to budu muset rozjet.Taky budeme mít chlapečka. Jak se bude jmenovat? My chceme Matyáše nebo Viktora…tak uvidíme co vyberem.Tak to je dobré, že máš po synkovi ještě něco. My čekáme první, takže vše musíme nakoupit…Ikdyž hodně věcí mi půjčí kamarádka, tak jsem ráda. Zkusím tu tašku vygooglovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
11.1.14 15:56

Mají těch tašek víc…Vypadají hezky..Mě se docela líbí tahle, hodila by se mi i docela ke kočárku:) http://www.promladourodinu.cz/…essig-15377/
Nechce se mi do tašky vrážet třeba 5000kč za koženou-stejně je to na kočar těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.1.14 19:06

@Sene tak přesně tuto tašku mám hnědou :D a koupila sem ji na mmb zanovní za 900vč. pošty Jinak mě to zachvilku teda nepřijde to finále je dost v pohybu omezující :D Však uvidíš chlapeček se bude jmenovat Vojtíšek. Matyáška má moje moje sestra to je moc hezké jméno. Jinak se moc těšim až yjedu s kočárkem. To je ta lepší část mateřství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 19:05

Dobry den :) chtela jsem se zeptat. Terminek mame kolem 20.cervence, premyslim o Mutsy Igo lite, ale bojim se abych uz v zime nemusela detatko dat do sportaku coz nechci:(Co si o tom myslite vy? dekuju

• Citovat
  • Upravit
905
3.2.14 19:26
@Anonymní píše:
Dobry den :) chtela jsem se zeptat. Terminek mame kolem 20.cervence, premyslim o Mutsy Igo lite, ale bojim se abych uz v zime nemusela detatko dat do sportaku coz nechci:(Co si o tom myslite vy? dekuju

Já si teda myslím že zimu byste v korbičce vydržet mohli popř sportovní verze jde do lehu a čelem k mamince takže je to fajn varianta kyby se mimi nevešlo. Navíc se mi zdá že oproti starším lůžkum Mutsy je tato taková vyšší v oblasti nožiček a větší než třeba xlander nebo quinny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí