Kočárek Mutsy IGO air

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
3.2.14 19:34

My čekáme v půli května a nepočítám s tím, že dítko v zimě budeme ještě vozit v hlubokém…Myslím, že se nevejde-každopádně máme Mutsy Igo lite objednaný:)
Zaleží i na velikosti dítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.2.14 19:37

@Sene tak ale těch pět šest měsíců by mimi v korbě vydržet může si myslim. Však uvidíme až vyjedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
3.2.14 19:54

@Fruiko No počítam max. 6 měsíců…Co jsem se ptala kamarádek, tak říkaly, že jim dítě už pak v hlubokém řvalo, že vozily do 5 měsíců!
Uvidíme…zaleží na jedinci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.2.14 20:09

Ahojky.. :-) Já mám Mutsy Urban rider, myslím, že velikosti korbiček jsou plus minus centimetr nastejno. A holčička mi v něm vydržela přesně šest měsíců, je narozená v únoru, takže poslední dva měsíce bylo léto..a to už byla „nadoraz“ s fusáčkem už bych jí tam nenacpala.. ale je fakt, že byla obřík, při narození 3980g a v půl roce dvojnásobek..takže žádný boban.. :srdce: jinak s kočárkem jsem moc moc spoky, Mutsy je prostě značka.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.2.14 20:13

@Sene taky myslim moje holky v pulroce už sedali a otačeli se tak jednak vkorbě bych měla strach že se otočim a vypadnou a pak taky chtěli vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
3.2.14 20:35

@daniccaa @Fruiko Já myslím, že jestli půjdou o měsíc dřív nebo pozděj je jedno…Dnešní kočárky jsou velikostně opravdu velmi malé a člověk s tím musí počítat…Osobně si myslím, že jsem s Mtsy neudělala chybu..Jak píše @daniccaa -je to značka a myslím, že se dá potom i hezky prodat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
3.2.14 20:38

@Sene naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 20:52

Me v obchode rekli, ze to bude na zimu tak tak :)) ale asi opravdu zalezi na jedinci :-)a termin mame kolem toho 20.cervence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
23.2.14 20:41

Tak prvni testovaci jizdy jsou za nami a jsem nadsena kocarek je paradni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
24.2.14 11:18
@Fruiko píše:
Tak prvni testovaci jizdy jsou za nami a jsem nadsena kocarek je paradni.

Já s ním jezdím už rok a jsem taky pořád nadšená.. :palec: :mavam:
A gratulace k mimi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
24.2.14 11:26

@daniccaa to čtu moc ráda takže už máš sportovní verzi a jak se ti jezdí s ní sedí se prckovi dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
24.2.14 11:30

@daniccaa @Fruiko ja porad cekam, az prijde:-) je objednany v baby parku od 18.1.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
24.2.14 11:39
@Fruiko píše:
@daniccaa to čtu moc ráda takže už máš sportovní verzi a jak se ti jezdí s ní sedí se prckovi dobře?

Ano, máme sporťák už.. Mám typ Mutsy Urban Rider a sedajdu Cargo, ta komplet černá a jsem spokojená, až na pár drobností. třeba jako stříška při složení zasahuje hodně dovnitř, dá se zastrčit jakoby dozadu, ale malý se to vždycky dotýká hlavičky, takže na to dávám bacha, když je v sedu a skládám stříšku, abych jí nekřípla vlásky..ale v lehu to vůbec neva a spinká se jí dobře..aspon myslím.. ted třeba spí už dvě hodiny na balkoně a nestežuje si.. :palec: Každopádně podvozek super a to ho testujem i v terénu v lese a je často skládaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
24.2.14 12:47

@baleine jako mi čekali na kočárek asi měsíc a to měl byt skladem objednávala jsem po netu s dodáním na prodejnu a nic jako. Tak sem je uháněla i když byl čas ještě a prý libfin má výpadky v dodávkách jako nevim co je na tom pravdy, kočárek nakonec měli podvozek s prodejny v brně korbu z Prahy a pláštěnku mám doma 14 dní tu neměli vůbec. to už jsem je teda uháněla. Jo adaptéry na maxi cosi taky nebyli hned. Takže za mě kdo chce ať objedná s předstihem. JHá budu obj sporovní doplněk ten sme hned nebrali já chtěla kočárek prvně vyzkoušet. ALe objednám ho jezdí se dobře a vzhledem k dodacim dobám abysme to do léta měli doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
24.2.14 19:56

@Fruiko No ja mam termin az v kvetnu, ale nechtela jsem pak s bubnem vybirat kocar.. Tak tam zitra zkusim zavolat, jak to vypada. Mam tam objednany vsechno, vcetne sedacky, adapteru, sportaku.. Mam to uz i zaplaceny, tak snad se k tomu nejak postavi a nebudeme muset nosit dite na rukou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí