Kočárek Mutsy IGO air

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
25.2.14 00:05

To oni dodaji maji na to tusim sest tydnu nebooj ;) a jake pak sis vybrala barvicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
25.2.14 10:13

@Fruiko Rekli mi 6-8 nedel, tak je jeste necham..:-) Mam objednany podvozek igo air a korbu lite - ti fialovou. Puvodne jsem jela pro tyrkysovou nebo tu sedou, ale fialova tam byla vystavena a ja se do ni zamilovala:-)tak se tesim, az dorazi a my pak v kvetnu vyjedeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
25.2.14 10:35

@baleine ta fialova je krasna i tyrkysova. Ja mam to luzko comfort a brala sem ho jen proto ze vyslo o litr min a vaha mi nijak nevadila to kilo rozdil:) a taky proto ze lite nemaj v hnede a ja mela uz puvodne na jiny kocarek nakoupene doplnky tasku fusak rukavnik:) ale lidi po kocarku koukaji :) je trosku jiny nez vetsina polaku co jezdi tu u nas:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
25.2.14 20:12

@baleine My máme taky objedaný z babyparku…od konce ledna…Paní nám říkala, že dodání je tak do 2-3 měsíců…Že díky té akci (sedačka za 1kč)toho mají moc.Ten fialkový je hezký…My jsme objednali světle šedý. Taky se těším až v květnu vyjedem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
26.2.14 08:04

@Sene :-)tak jsem zvedava, kdy bude:-)mne se doma vsichni smejou, protoze uz jsem jim to zaplatila a ted jen cekam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
26.2.14 18:31

@baleine Neboj bude…Já platila teda jen zálohu 4 tisíce…Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
26.2.14 19:23

@Sene 23.5.:-) jeste mame spoustu casu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
28.2.14 12:09

@baleine Tak nevím, jestli mám pro nás dvě a dalších pár lidí, co mají kočárek z Baby parku dobrou zprávu. Co jsem se včera dočetla na stránkách modrykonik.cz…Tak holky probírají, že jim vrací zálohy, protože do května prý kočárky nedodají…Takže jsem z toho uplně nesvá. No, spíš pěkně nasraná!!!Dnes tam bude přítel volat, tak jsem zvědavá…Pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
28.2.14 18:20

@Sene mne dneska kvuli zaloze volali, ale jen ze meni nejakej jnterni system. Ted jsem tam volala a rekli mi, ze kocar bude:-)tak jim budeme verit, ne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
28.2.14 18:21

A jsem zvedava, co reknou vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
28.2.14 18:28

Tý jo holky tak to jsem zvědavá já si chci koupit ten sporotvnídoplněk chtěla jsem až ho budem potřebovat, ale nakonec hoobjednám asi dříve aby to do léta bylo. Jinak sem s kočárku nadšená a ještě postřeh vypadá, že má malý košíček, ale krásně tam dám klasika velkou vysokou igelitku s nákupem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
28.2.14 23:12

@Fruiko @baleine No my už jsme se báli, že nebude…podle toho co jsme četli…Přítel byl dnes rozhodnutý, že tam zavolá a zjistí co se bude dít…A jako kdyby nás vyslyšeli…Zavolali první a řekli, že máme kočárek komplet nachystaný, že si pro něj můžem přijet. Tak mi spadl obrovský šutr ze srdce:)
Doufám, že se vám taky brzy ozvou a budete mít všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.3.14 07:32

@Sene pak pisni jak si dopadla a beres zaroven i sportak a nanoznik k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
4.3.14 21:24

@Fruiko Tak kočárek je domaaaa:)Je moc krásný :srdce: Malý bude mít krásnou káru:)Kupovali jsme jen hlubokou korbu a povozek…Sporťák jsme zatím nechtěli, protože bych možná na zimu koupila jiný než mutsy. Prý je tenhle hodně úzký. Tak uvidíme. Teď jsem ráda, že mám hluboký. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
4.3.14 22:40

@Sene tak to mas stejne jako ja sportak zatim nevim jestli koupim neprijde mi nejak extra uzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí