Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer, nemáte někdo náhodou kočárek přímo od libfinu ze stránek babyandgo.cz???? vyjde cca o 3000,– méně než na malvíku, ale já nevím, jestli se mám odvážit ho objednat.
@Pavlína36 Bohuzel neporadim, ja si kocarek objednavala pres kocarkov.cz a byla jsem maximalne spokojena.. ceny nevim, jake jsou na malviku.
@Fruiko Jaky kocarek Ti prosim tedy pro malého doporucili? Nebo jaky jsi poridila místo Igo? Diky
@eevulle já mám nakonec BRIO GO krásně houpe a je skvělý projede vše má taky nenafukovací kola jako mutsyna ale je odpružený jsem moc spokjená
Holky, prosím jaký je rozdíl mezi IGO a EVO? Který je lepší? Je to i na vesnici na terén (zahrada, louka, špatná cesta apod.) nebo jen do města? Který je lepší?
Děkuji ![]()
@Evika87 mám mutsy igo, je supe, r lehký, skladný, do města super, ale není vůbec odpružený a do terénu za mě teda fakt ne ![]()
@Vypett tak to je naprd, já potřebuji na vesnici a taky ve městě aby to bylo schopné sjet schody. Vzhledem k tomu že některé instituce prostě výtah nemají ![]()
A Evo by šel nebo ne? Co holky?
@Evika87 ja si myslim, ze ma evo uplne stejny kola.. ja bydlim na vesnici, funguju s nim normalne, schody pozadu taky sjedu.. ale neni to na lesni cesty s korenama.. jinak jezdim celkem vsude. Ja hrozne ocenuju skladnoust a lehkost, casto ho skladam do auta..
Přesně, skladnost je super, taky skládám do auta a prvních pět měsíců jsem sundávala i hlubokou korbu a tahala do parta, tak jsem byla ráda za lehkost…lesní cestu sice dáš, schody taky sjíždím, ale budeš strašně urvaná a myslím že je to zbytečný…mě se strašně líbil a jiný jsem v podstatě nehledala, ale taky jsem nevěděla co od kočárku požadovat…kolečka mám pěnový, na ty si nestěžuji, ty bych asi neměnila…
Mám taky Mutsy igo…bez nafukovacích kol…Ale do terénu to kočárek není…Je krásný…ale tak do města a obchodů…Jinak je super skladný…Ale co mě na kočaru totálně vadí, je vrzání plastu:(
Holky prosím co máte Igo nebo Evo. Můj manžel se obává velikosti sportovní nástavby. Máte někdo vyzkoušené sporťák na batoleti? Díky
Jinak jezdit terén bude převážně louka, zahrada. A máme tu sníh. Když tohle zvládne, jsem spokojená ![]()
@Evika87 sportak jeste vyzkousenej nemame, malymu jsou 4 mesice. Ale brzy do nej pujde, nejak nam roste..:-)