Kočárek Mutsy IGO air

Napsat příspěvek
Velikost písma:
277
10.6.14 21:13

Dobrý večer, nemáte někdo náhodou kočárek přímo od libfinu ze stránek babyandgo.cz???? vyjde cca o 3000,– méně než na malvíku, ale já nevím, jestli se mám odvážit ho objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
12.6.14 12:58

@Pavlína36 Bohuzel neporadim, ja si kocarek objednavala pres kocarkov.cz a byla jsem maximalne spokojena.. ceny nevim, jake jsou na malviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.6.14 12:51

@Fruiko Jaky kocarek Ti prosim tedy pro malého doporucili? Nebo jaky jsi poridila místo Igo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.8.14 10:33

@eevulle já mám nakonec BRIO GO krásně houpe a je skvělý projede vše má taky nenafukovací kola jako mutsyna ale je odpružený jsem moc spokjená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
29.8.14 14:33

Holky, prosím jaký je rozdíl mezi IGO a EVO? Který je lepší? Je to i na vesnici na terén (zahrada, louka, špatná cesta apod.) nebo jen do města? Který je lepší?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.8.14 18:00

@Evika87 mám mutsy igo, je supe, r lehký, skladný, do města super, ale není vůbec odpružený a do terénu za mě teda fakt ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
29.8.14 19:47

Souhlasim s vypett! Peclive vybiram cesty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
29.8.14 20:19

@Vypett tak to je naprd, já potřebuji na vesnici a taky ve městě aby to bylo schopné sjet schody. Vzhledem k tomu že některé instituce prostě výtah nemají :roll:

A Evo by šel nebo ne? Co holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
29.8.14 20:30

@Evika87 ja si myslim, ze ma evo uplne stejny kola.. ja bydlim na vesnici, funguju s nim normalne, schody pozadu taky sjedu.. ale neni to na lesni cesty s korenama.. jinak jezdim celkem vsude. Ja hrozne ocenuju skladnoust a lehkost, casto ho skladam do auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.8.14 20:48

Přesně, skladnost je super, taky skládám do auta a prvních pět měsíců jsem sundávala i hlubokou korbu a tahala do parta, tak jsem byla ráda za lehkost…lesní cestu sice dáš, schody taky sjíždím, ale budeš strašně urvaná a myslím že je to zbytečný…mě se strašně líbil a jiný jsem v podstatě nehledala, ale taky jsem nevěděla co od kočárku požadovat…kolečka mám pěnový, na ty si nestěžuji, ty bych asi neměnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
29.8.14 20:56

Ja mam teda igo air a ty velky mam nafukovaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
29.8.14 21:03

No právě, ta skladnost mě hrozně láká… Často jezdím autem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
1.9.14 12:28

Mám taky Mutsy igo…bez nafukovacích kol…Ale do terénu to kočárek není…Je krásný…ale tak do města a obchodů…Jinak je super skladný…Ale co mě na kočaru totálně vadí, je vrzání plastu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
4.9.14 21:32

Holky prosím co máte Igo nebo Evo. Můj manžel se obává velikosti sportovní nástavby. Máte někdo vyzkoušené sporťák na batoleti? Díky :-)Jinak jezdit terén bude převážně louka, zahrada. A máme tu sníh. Když tohle zvládne, jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
4.9.14 21:35

@Evika87 sportak jeste vyzkousenej nemame, malymu jsou 4 mesice. Ale brzy do nej pujde, nejak nam roste..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí