Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já teda kočárek ještě nemám jedeme si pro něj az se male narodí ale doufám ze za ty peníze budu spokojena objednali jsme na víc ty nafukovací kola tak doufám ze terén zvládne a taky ze mimi tam vydrží alespoň do dubna nerada bych dávala už někdy v únoru sportak
@hvezdicka736 No mě v obchodě říkala ať vezmu klidně bez nafukovaček a případně je dokoupím, ale nikdo se jí prý pro ně nevrátil
Ale naší holčičce teď bude rok a vypadá v tom sporťáku akorát, tak nevím vydržel -li by do dvou, dvou a půl… Nevím jak dlouho se chtějí děti vozit.. Ale zase si říkám přece si ty holanďani neudělaji malej kočár co by nevydržel ![]()
@Evika87 no doufám ze nebudu sklamana z kočárku protože původně jsem mela objednány maxi cosi mura a pak jsem to zmenila
@hvezdicka736 No taky jsem zvažovala mezi murou a tímto
Mura ujede všude, je prostorná ale zase ne moc skladná a těžká. Tenhle je méně prostorný ale zase supr skladný a lehoučký
Já nechápu proč už se nevychytali chyby a neumí výrobci udělat pořádnej kočár. Asi je to naschvál aby si člověk musel koupit tři místo jednoho.. ![]()
Jo taky to nechapu proč nedokáže existovat jeden kočár který by vyhovoval ve všech směrech nebo by si ho člověk mohl sam poskládat ta mura je opravdu těžká a zbytečné mohutná ale terén zvládne asi na jedničku no to je jediné plus
Holky, jak jste na tom s kočárkem? Vejdou se Vám tam prcci? Malýmu budou tři měsíce a mám dojem, že se mi tam ani náhodou na zimu s fusakem nevejde, že nás asi čeká koupě sporťáku… Celkově mě kočárek zklamal…
@veru11.1 nasemu jsou 4 a pul a je ho v kocaru taky plno:-) ja s tim ale vicemene pocitala, kupovali jsme rovnou i sportak s nanoznikem, ze na zimu pujde do nej.. ja jsem s kocarem spokojena, protoze hodne cestuju a ta skladnost je bezkonkurencni..:-)
My ještě nevyjeli ještě se nám nechce na svet ale doufám ze se vejdeme alespoň v zime
@hvezdicka736 no to urcite! Honzik je narozenej 5.5. a myslim, ze do listopadu v korbe vydrzi…
@baleine mas ten nánozník na sporťáku originál mutsy? a jak na kočárku sedí a vejde se do něho fusak? Mimčo se mne narodilo v srpnu a zdá se, že taky půjdeme brzo do sporťáku. díky
@zu99 mam nanoznik original, ale jeste jsem ho nezkousela. Syn je narozenej 5.5.a jezdi porad v korbe. Ted i s fusakem od emitexu(kus fusaku cuci ale ven):-))
@zu99 tak uz mam syna ve sportaku. Fusak se tam vesel paradne a maly vypada spokojene..:-)
@baleine Ahojky…nešoupla by jsi sem foto…?máme mutsy igo hluboký a potřebovala bych se rozhodnout, jestli koupit nový sporťák nebo jen nástavbu na mutsy…V obchode s kočárky nás od nástavby odrazovali…že je úzká a že je to nic moc:(Ale nechce se mi prodávat kočárek, který se mi tak líbí,,,chci ho ještě využít…Ale zas, jestli bych měla potom zjistit, že je na prd…Syn má 6,5 měsíce a už v hlubokém nemůže být..Tak potřebuju nějaký přesvědčivý důkaz, že si máme igo nechat
![]()