Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky je tu někdo kdo má již IGO jako sportovní kočárek? Jaká podložka by tam nejlíp pasovala nedoporučili byste nějakou? A nánožník origo je lepší nebo třeba koupit pinkie?
@Fruiko ahoj,ja uz jezdim se sportakem pres dva mesice. Zatim tam mam jen fusak, ale na jaro mam podlozku pimkie. Nanoznik mam origos, ale jsem z nej trochu rozcarovana.. Docela blbe se tam uchycuje..jinak je ale sportak paradni, i Honzikovi se v nem moc libi!
Mám…podložku budu řešit až v létě..nebo na jaro…Teď jsem ráda, že jsem do něj vymyslela fusak, který padne…Jinak nánožník bych koupila asi určitě origo…sice, jak píše baleine-uchycení fakt na ho…
(už se mi podařil ten suchý zip i vytrhnou)..ale ten pimkie nánožník si na tomto kočárku moc představit nedokážu…je stylově jiný a asi by mě moc na igo nepasovaů…Nevím.
@baleine no ja sem krava, ze jsem hluboky po 2m prodala mezitim sme meli brio go muzu doporucit, ale po igu jsem pokukovala stsle. Tak bude snad v pondeli doma
cerny igo air uz ten novejsi odpruzeny a jsem moc zvedava jaky bude. No podlozku bych rada nakou super pinkie me prave uplne neuchvatilo. A doufam ze se mi do nej vleze fusak mam takovy veliky hunsty odenwalder. Co mate vy za fusaky vigu? Origo asi budou tensi.
Mam tam chyby cvakam to na mobilu:D a co mate na igu za tasky?
@baleine Já mám fusak xlander
A vypadá v igu hezky:)http://www.kocarky.cz/x-lander-x-footmoof-urban
Stále jsem dumala, ale nechtělo se mi moc za fusak dávat tolik peněz. Mám ho stejně chvíli…malý byl dlouho ve flísové zavinovačce od emitexu a bylo mu teploučko i přez větší zimu… @Fruiko Máme taky černý:)))Vypadá fakt hezky…On už je f @Fruiko akticky odpružený???To mi neříkej, brala bych ho všema dvaceti!!!
Kdyžtak hoď odkaz, ať si pobrečím ![]()
@Fruiko Jinak tašku vozím jen pod kočárkem, na rukojeti se mi moc nelíbí a je to takové nepraktické na tom teleskopickém madle…Mám tašku Converse…je taková do černa se světlýma hvězdičkama…suprově ladí a stála asi 400kč ve sportu…a bohatě mi stačí. Vleze se akorát pod kočar.
@Fruiko no dyt ja si rikala, ze mam od tebe drzak na piti a kos:-D jsem taky zvedava na to odpruzeni. I kdyz u toho sportaku uz mi to nevadi, ze neni odpruzenej., Jak uz je Honzik velkej, prijde mi to v pohode..a jinak tasku mam JJ cole, ale na sportak nejde dat, kdyz je polozenej, takze je to na pytel.. takze vozim normalne kabelku dole pod kocarem:-)
@Sene jj je
http://m.youtube.com/watch?…
@baleine no ja sehnala igo sportsk od jedne maminky koupeny v listopadu s drzakem na piti a plastenkou.Je za super cenu
Kos uz jsem si objednala u ondalka:D
@Fruiko no to je parada to odpruzeni!:-) konecne je to napadlo..:-)
@Fruiko Hmmmm…Tak to je super!:)Škoda..Budu to už muset vydržet i s tímto. Je fakt, že čím je dítě těžší, už to tolik nevadí…Ale je to výhoda to odpružení, to jo.
Je fakt ze kdyz mel maly 3kg tak to byl tvrdak a citili jsme kazdy kaminek. Ale ted jako 10kg mimi
uz by to mohlo pruzit. No jsem zvedava.
fakt je ten ze pro pulrocni mimi se mi ta sedacka prisla hodne takova otevrena
,ale ted chce maly naopak videt tak snad se osvedci tasku mam v merku nejakou kabelkovou
a kos potrebuju na nakupy:)
@Fruiko ja mam ti jjcole taky kabelkovou, ale proste na tom madle prekazi, kdyz chci kocar zklopit.
Je fakt ze ty tasky na tech teleskopickych rukojeti plandaji. Holky nechcete vlozit nake fotecky s detmi at mam inspiraci jak krasne kocarky mate?