Kočárek Mutsy IGO air

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
6.2.15 10:03

Ahoj holky je tu někdo kdo má již IGO jako sportovní kočárek? Jaká podložka by tam nejlíp pasovala nedoporučili byste nějakou? A nánožník origo je lepší nebo třeba koupit pinkie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
6.2.15 18:42

@Fruiko ahoj,ja uz jezdim se sportakem pres dva mesice. Zatim tam mam jen fusak, ale na jaro mam podlozku pimkie. Nanoznik mam origos, ale jsem z nej trochu rozcarovana.. Docela blbe se tam uchycuje..jinak je ale sportak paradni, i Honzikovi se v nem moc libi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
6.2.15 22:48

Mám…podložku budu řešit až v létě..nebo na jaro…Teď jsem ráda, že jsem do něj vymyslela fusak, který padne…Jinak nánožník bych koupila asi určitě origo…sice, jak píše baleine-uchycení fakt na ho… :oops: (už se mi podařil ten suchý zip i vytrhnou)..ale ten pimkie nánožník si na tomto kočárku moc představit nedokážu…je stylově jiný a asi by mě moc na igo nepasovaů…Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
7.2.15 05:48

@Sene jaky mas fusak? Ja emitex 5 v 1. Cerno-fuchsiovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.2.15 21:09

@baleine no ja sem krava, ze jsem hluboky po 2m prodala mezitim sme meli brio go muzu doporucit, ale po igu jsem pokukovala stsle. Tak bude snad v pondeli doma :D cerny igo air uz ten novejsi odpruzeny a jsem moc zvedava jaky bude. No podlozku bych rada nakou super pinkie me prave uplne neuchvatilo. A doufam ze se mi do nej vleze fusak mam takovy veliky hunsty odenwalder. Co mate vy za fusaky vigu? Origo asi budou tensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.2.15 21:12

Mam tam chyby cvakam to na mobilu:D a co mate na igu za tasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
7.2.15 21:22

@baleine Já mám fusak xlander :)A vypadá v igu hezky:)http://www.kocarky.cz/x-lander-x-footmoof-urban
Stále jsem dumala, ale nechtělo se mi moc za fusak dávat tolik peněz. Mám ho stejně chvíli…malý byl dlouho ve flísové zavinovačce od emitexu a bylo mu teploučko i přez větší zimu… @Fruiko Máme taky černý:)))Vypadá fakt hezky…On už je f @Fruiko akticky odpružený???To mi neříkej, brala bych ho všema dvaceti!!! :D Kdyžtak hoď odkaz, ať si pobrečím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
7.2.15 21:24

@Fruiko Jinak tašku vozím jen pod kočárkem, na rukojeti se mi moc nelíbí a je to takové nepraktické na tom teleskopickém madle…Mám tašku Converse…je taková do černa se světlýma hvězdičkama…suprově ladí a stála asi 400kč ve sportu…a bohatě mi stačí. Vleze se akorát pod kočar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
7.2.15 21:31

@Fruiko no dyt ja si rikala, ze mam od tebe drzak na piti a kos:-D jsem taky zvedava na to odpruzeni. I kdyz u toho sportaku uz mi to nevadi, ze neni odpruzenej., Jak uz je Honzik velkej, prijde mi to v pohode..a jinak tasku mam JJ cole, ale na sportak nejde dat, kdyz je polozenej, takze je to na pytel.. takze vozim normalne kabelku dole pod kocarem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.2.15 21:36

@Sene jj je :D http://m.youtube.com/watch?…

@baleine no ja sehnala igo sportsk od jedne maminky koupeny v listopadu s drzakem na piti a plastenkou.Je za super cenu :D Kos uz jsem si objednala u ondalka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
7.2.15 21:39

@Fruiko no to je parada to odpruzeni!:-) konecne je to napadlo..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
7.2.15 21:47

@Fruiko Hmmmm…Tak to je super!:)Škoda..Budu to už muset vydržet i s tímto. Je fakt, že čím je dítě těžší, už to tolik nevadí…Ale je to výhoda to odpružení, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.2.15 21:54

Je fakt ze kdyz mel maly 3kg tak to byl tvrdak a citili jsme kazdy kaminek. Ale ted jako 10kg mimi 8) uz by to mohlo pruzit. No jsem zvedava. :) fakt je ten ze pro pulrocni mimi se mi ta sedacka prisla hodne takova otevrena :nevim:,ale ted chce maly naopak videt tak snad se osvedci tasku mam v merku nejakou kabelkovou :D a kos potrebuju na nakupy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
8.2.15 06:31

@Fruiko ja mam ti jjcole taky kabelkovou, ale proste na tom madle prekazi, kdyz chci kocar zklopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.2.15 08:32

Je fakt ze ty tasky na tech teleskopickych rukojeti plandaji. Holky nechcete vlozit nake fotecky s detmi at mam inspiraci jak krasne kocarky mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí