Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lerista dobrý den, také by mě to zajímalo, můžete sem tu fotku dát prosím? Nebo i mě do SZ?
Děkuji
No sem radši ne, není to zrovna fotka na prezentaci… pošlu Vám SZ.
@Lerista
Dobrý den, jakou máte prosím autosedačku u kočárku?
Zrovna přemýšlím o koupi Maxi cosi city, má stejné adaptéry jako cabriofix ale u navingtona píší, že pasují jen na cabriofix a pebble… tak jsem trošku na vážkách jestli si to troufnout objednat z netu aby to fakt pasovalo.
@zumari
Dobrý večer. Já jsem kupovala N. Cadet z druhé ruky a byl to jen sporťák. Autosedačku máme úplně jinou. Fisher Price. Malé jsou už skoro 2 roky.
@zumari My máme autosedačku BeSafe IziGo. Koupila jsem adaptéry, stály asi 300, a vesele jezdíme
Je to opravdu k nezaplacení, zvláště když mi v autě prcek usne a já potřebuju jen rychle poběhat po městě… Při přendání do hluboké korby se téměř vždy probudí a když hned neusne, tak je protivný a já mám donakupované ![]()
@jancik.1500 píše:
Jo a z obrubníku jezděte zadníma koleckama. nebo se vám ty predni zničí
výborný postřeh, děkuji za tip
… to je asi důvod, proč furt musím u toho našeho kočárku stále dofukovat přední kolečka… a jedno jsem dokonce musela koupit nové - mělo v háji ventilek… - tatínek je totiž líný jít s kočárkem o dva, tři metry dál, kde je udělaný „sjezd“ z chodníku, takže hups kočárek dolů… a dost často se ho ani nenamáhá nadzvednout na zadní kolečka, když najíždí na chodník… malý je pak nejen „vymlácený“ ale i kočárek zhuntovaný
… o tatínkově jízdě s nákupem pod kočárkem raděj ani nemlvím :-/
@xMartinka píše:
Holky, ta fialová barva, můžou ji mít jak holky, tak i kluci, že jo?
v pohodě, taky máme sporťák fialový… a i když jsem malýho vozila v modrém, tak většina lidí: „A je to holčička, že?“… ![]()
@Rachael U Cadeta nafukujete přední kolečka??? Vždyť jsou pogumovaná?!
@Rachael píše:
v pohodě, taky máme sporťák fialový… a i když jsem malýho vozila v modrém, tak většina lidí: „A je to holčička, že?“…
chudák
syn má jemné rysy, bude mu 10 měsíců a stále se mě ptaj, zda je to holčička nebo chlapeček ![]()
@zumari néé, měli jsme jinačí kočárek ![]()
@xMartinka u nás to asi bude obdobně… Potkala jsem učitelku ze střední školy, ona úplně udivená, jak jsem si pospíšila
, nakoukla do kočárku a říká: „A je to tedy holčička, jo?“ ![]()
i když… když si člověk odmyslí pindíka a pytlík, tak je to vlastně holčička ![]()