Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Reny28 A ten koš! A ty novější typy mají i blatníky.. Ach..až se podaří druhé, těžko budu odolávat nezachovat se nehorázně rozmařile ![]()
@bertoldina byla to láska na první pohled
měla jsem vybraných 10 na které jsem se chtěla kouknout, ale když jsem ho viděla a zkusila si jak je skladný, nasazování korbiček a autosedačky hrozně jednoduché, tak bylo rozhodnuto😁do koše se vejde 7,7kila takže super😊
@Simonkaa01 jak se ti brzdí? Jde lehce zabrzdit a odbrzdit? Třebav sandalech?
@Reny28 libi se mi ale neni moc vysoky? Merim 163 cm a potrebuhu nízký kocar. Ten Venicci by mi vyhovoval, ten Britax se mi libi moc. Jak se brzdí? Tahám strašně krámu, do toho nákup, potřebuju prostorný kos
@g.sandova já mám 164cm a nepřišel mi vysoký, madlo má kloub, takže se jde lehce nastavit do několika poloh, dala jsem si ho do nižší polohy a moc dobře se mi s nim jezdilo, brzda je u pravého kola, stačí jen lekce zmáčknout(myslím že i v žabkách to půjde ok) a zabrzdíš, brzda ukazuje i červenou nebo zelenou barvu, aby si viděla jestli je zabrzděný, co jsem si zkoušela i jiné kočárky tak mi přišlo že tady je to fakt lehký. Koukni na youtoub, jeden slovenský prodejce tam ten kočárek představuje a ukazuje vše co je na něm dobré. Psala jsem si se dvěma maminkami co mají Smile2 (předchozí verzi) a ty si ho moc chválily, obě bydlí na vesnici a terén prý zvládá moc dobře. Co se týče recenzí, tak pro mě to byla jasná volba, hlavně všeobecně na Britaxy jsou moc dobré ohlasy.
@Reny28 jo, videa si pustím, díky.
Takže mám favority Venicci a Britax smile.
Ale děkuji všem za tipy a prosím klidně další!
@Reny28 Já naprosto nechápu, že není populárnější. @g.sandova Brzda je boží i na bosou nohu. Koš nemá konkurenci. Objemove mi pojmul 5 balení toaleťáku po 8kusech, snesl by myslím i 6. Víc jsem netestovala, i tak na mě lidi koukali ![]()
@bertoldina mně přijde že ho Britax moc nepromuje… já o něm donedávna nevěděla, koukala jsem na Britax Go big 2, ale ten není vůbec hezký. Ani na internetu nejsou recenze skoro žádné na ten smile, nechápu no🤷♀️
Ty jo holky, ten Britax Smile vypada krasne teda ![]()
My mame Noordi Fjordi a taky jsem teda spokojena. Korba byla super a sportak je velikej. Jediny, ze se neda slozit celej sportak.
Kamaradka ma Oyster a je nadsena, ze se da sportak slozit vcelku a je skladny a lehky. Tak jen tip ![]()
@g.sandova Brzda je přímo ve prostřed mezi kolama a chodidlem jenom uděláš pohyb dopředu nebo dozadu
@g.sandova Máme TFK a korbu MultiX, synovi je 16 měsíců a ještě nějakou dobu mu bude dobře.
@Reny28 Já na něj narazila náhodou. Nejspíš ho ještě ladí nebo ladili, vzhledem k tomu, že během krátké doby je třetí řada. Ale na té už vážně nevím, co vylepšovat. Možná větší výběr barev.
@g.sandova píše:
@Kukacka123 ten je ale dražší, že?
Ktery mas na mysli? ![]()
@rozand píše:
@g.sandova Máme TFK a korbu MultiX, synovi je 16 měsíců a ještě nějakou dobu mu bude dobře.
V 16m v hluboke korbe? To tam vydrzi? ![]()