Kočárek se sedačkou po i proti směru jízdy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
16.2.20 20:39

@Kukacka123 Já se neptala na hodnocení kočáru, ale na ten zásadní rozdíl mezi korbou a sportovním :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
16.2.20 20:41

@Kukacka123 Já jen nechápu tu logiku. Ta MultiX je na to dělaná a má nosnost 15 kg, běžně ji lidi s TFK používají takto dlouho. Neteř je o 4 měsíce starší a stále jezdí v MultiX. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.2.20 20:42
@rozand píše:
@Kukacka123 Já se neptala na hodnocení kočáru, ale na ten zásadní rozdíl mezi korbou a sportovním :nevim:.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to si asi najdes sama ze…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.2.20 20:44
@rozand píše:
@Kukacka123 Já jen nechápu tu logiku. Ta MultiX je na to dělaná a má nosnost 15 kg, běžně ji lidi s TFK používají takto dlouho. Neteř je o 4 měsíce starší a stále jezdí v MultiX. :lol:

Hele, ja psala, at si jezdis, s cim chces. Jen ze jsem tak velke dite v korbe nevidela, proto jsem se divila, problem? Co na te vete nechapes? :think: voz si tam klidne 3 letaka, kdyz ti tam vydrzi, me je to fuk ;)

Sportak je otevrenejsi, dcera tam byla spokojenejsi. Tak jsem se podivila. Ani to uz se nesmi… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.2.20 17:51

Ještě jsem objevila Petite a Mars Vario. Je o dost levnější. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
22.2.20 11:35

@g.sandova Mně se Petit&Mars zdály jako hroznej shitplast, byly teda hodně lehký… Ale chce to vidět naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.2.20 14:13

@rozand no četla jsem tady diskuzi a docela byl kritizován.
Já jsem se nakonec rozhodla, že to s mým kočárkem vydržím a v létě půjde do trojkolky. Přeci jen je to dost, no. Odkoupila jsem su clonu a nastavování dtridku a krásnej nanoznik.
Ty samostatné se prodávající s otocnou sedackou jsou nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4