Kočárek Tako City Voyager x kočárek Bebetto Tiger

Anonymni
14.4.06 16:24

Kočárek Tako City Voyager x kočárek Bebetto Tiger

Ahoj, chtěla bych koupit kočárek a uvažovala jsem o Tako City Voyager. Na tomto fóru jsem četla diskuze, že je těžký a velký na složení do auta. Proto bych si chtěla koupit jiný, a to Bebetto Tiger. Můžete mi poradit? Jak velké jsou tyto kočárky po složení a vejdou se do „krátké“ Fabie? Který z těchto kočárků je lepší a měla bych si ho koupit? Předem děkuji za odpověď. Mirka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.4.06 17:07

Já jsem taky zvažovala jestli Tako nebo Bebetto, ale nakonec to zvítězil Bebetto Joger, má navíc to pérování jak je to u toho Taka. tady jsou nějaké odkazy kdo se koukni. Jinak doporučuju před koupí to do auta vyzkoušet, je docela mahatný, my máme auto forman a je to akorát.

http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?… tady je sice Tako natálie, ale je to stejný.

http://www.promi.cz/index.php?… tady je i ten Tiger ale i Joger, když klikneš na tigra tak si to můžeš prohlídnout jak vypadá ze všech stran, sporták, složeny......

• Citovat
  • Upravit
596
14.4.06 17:42

Ahoj,
mám Bebetto, a sama jej do auta nesložím.Je na mě těžký :( . Takže skládá manža. Do auta nám vejde tak tak. Máme fabii combi.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.06 21:04

ahojky,tak my máme bebetto a do fabie vleze,ale musíš sundat kola. Je to na těsno,jeli jsme tak asi jednou.Do půl roku jsme to řešili takto: v autě dítko v sedačce,mimo auto v šátku nebo klokance.Ted máme dítko v sedačce,a pak v šátku nebo v golfáči.Kupovali jsme golfové hole polohovatelné už od 6 měsíců takže když cestujeme řešíme to golfkama,které upotřebíme i později až nebudeme vozit ve sportáku (bebetto je trokombinace).Jinak tako má švagrová a když to porovnám s naším,tak je to 100 a 1. Říká to i babička vozička.
Lenulajs :)

• Citovat
  • Upravit
2518
14.4.06 21:10

Ahoj Mirko,

koukám, že Tě hodně baví zakládat stále nové diskuze, viď? Už je to třetí, kterou od Tebe čtu a pořád je na to samé téma… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí