Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret
nemám. Co konkrétně tě zajímá? Nejlepší je obhlídnout naživo ![]()
Tak jak koukám tak spíš uvažuješ o Britax
Neboj, nepronásleduji tě, jen sleduji i diskusi o Britaxu, protože ho mám také ![]()
My taky pořídili Tako Laret (zeleno-černý). Zatím jsme tedy ozkoušeli jen hlubokou korbu a vajíčko a spokojenost.
Přítel ma 2m, já 163cm..pro oba výškově v pohodě
Dítko při narození 4kg (v zimě), vešlo se do kočárku i ve fusaku a jako tříměsíční - sedmikilové nakonec ještě i s dečkou kvůli kyčlím. Zvládám s ním město, terén, i běh.
Jediné, co mi vadí je menší košík a trochu horší přístup do něj, ale o tom jsme věděli, když jsme si ho kupovali. Kdyby se byl býval narodil v létě a do zimy ještě neseděl, tak by se mi tam ten náš „drobeček“ i s fusakem asi nevešel. ![]()
Jinak naživo jsme se na něj byli podívat na prodejně v Mostě (pro ty z ústeckého kraje), a pak objednávali přes net.
@Pemyy tak to jsi mě uklidnila s tím dvou metrovým přítelem
jsem na tom totiž podobně ![]()
My dnes budeme objednávat, tak se moooc těším. Jdeme do toho černo-růžovýho
byla to pro mě láska na první pohled ![]()
@yse jojo zatím to je favorit, ale neviděla jsem ho
az ho uvidím tak se rozhodnu, tenhle a ještě další 2kocarky jsou v poradi ![]()
@Pemyy má ta prodejna nějaké webové stránky? nebo by mi stačila cena trojkombinace, jestli se můžu zeptat ![]()
V Mostě by měly být 2 prodejny, kde je k vidění, my byli v Berušce (Lipová ul., kamenná prodejna se nachází přímo v obchodním středisku Kahan nad průjezdem do sídliště), mají i www http://beruskakocarky.mimishop.cz/. Objednávali jsme přes net z Kočárky Ostrava http://www.kocarky-ostrava.cz/ za 8,5 tis., teď jsou za necelých 9tis., jak jsem koukala. Záleží, co upřednostníš, zda jistotu kamenné prodejny v dosahu kvůli případné reklamaci nebo rozdíl cca 3 tis. v ceně. ![]()
Já právě našla nejlevnější v té Ostravě, tak mě zajímal ještě ten Most, jestli tam náhodou není levnější
včera jsem ho objednala v Ostravě, tak se těším ![]()
A doručení bylo v pohodě? A za jak dlouho cca dorazil?
Doručení z Ostravy proběhlo v pořádku.
Pán ještě večer zavolal a objednávku si ověřil, včetně barevného provedení kočárku. Řekl, že doručení asi do 10 dnů, přišel za cca 7 dní.
Byl k němu i slunečník, o kterém v objednávce není ani zmínka a se kterým jsem ani nepočítala.
Každopádně je asi lepší být při doručení doma, než to pak tahat-odvážet z pošty jako my - velká krabice, která má cca 30 kg. ![]()
Pán mi taky psal meila, že bude volat. No na to doručení jsem zvedavá, přítel teď jde na týden do nemocnice a pak bude o berlích
takže to bude zajímavé. Ale už se ho nemůžu dočkat.
Děkuju moc za info ![]()
Tak kočárek už máme doma a je super ![]()
Jen nevím na co je to poutko s tím suchým zipem na přebalovací podložce…
kam je myšleno to připnout? ![]()
@Martinka2511 poutko jsem zaznamenala, ale nijak dál jsem se tím nezaobírala
zítra nad tím zkusím podumat, přebalovací podložku mám v kočárku (teď v kočárkárně) pod mrňousem prostě jako podložku, když jsme dali už pryč fusak ![]()
@Martinka2511 Tak jsem to tak nějak letem světem prozkoumala (jednou rukou, na druhé jsem měla mrňouse), protože si na to vzpomenu jen tehdy, když parkuju kočár a spěcháme na krmení
a řekla bych, že to slouží asi jen k zabalení té podložky do nějakého kompaktnějšího tvaru
Koukala jsem i na ofiko stránky výrobce a že by šlo o nějakou jinou vychytávku, to nevypadá ![]()