Kočárkomaniačky - váš současný vozový park

351
29.5.12 12:17

Kočárkomaniačky - váš současný vozový park

Holky, co měníte a máte doma více kočárků: jak vypadá váš současný vozový park? Proč zrovna máte takovou „směs“ doma, v čem vám to vyhovuje?

Já mám:

Cybex Callisto - do Zoo, na rychlé akce
Nuna - v autě, později pro malého jako podvozek pod autosedačku
Baby Jogger City Mini - pro většího super kára, nechávám i pro druhé
Bugaboo Cameleon - snad využiju na druhé
Phil&Teds - připraven jako sourozenecký (Mates se stále intenzivně vozí, v kočárku i spí)
Bugaboo Bee Plus - na procházky hodně využívám, budu ho používat i na miminko s vložnou taškou po obchodech (moc ho nechci vozit v autosedačce, přeci jen, než nakoupíme, najíme se a atd. tak to nějakou dobu trvá)
Macleren techno XT - máme u babi a dědy, kam často jezdíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
29.5.12 12:25

Ty brďo :lol: To je slušný výběr. S čím se ti jezdí nejlíp?
Já jsem mimo, mám na půdě X-landera XA 2007 a před bytem Jané Energy :pankac: Za pět let mé jediné „vozy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.5.12 12:27

Tedy, na tebe asi nemáme :lol:

Quinny Zapp - podvozek pod autosedačku a později golfky do auta

Chicco Liteway - golfky do města a do vlaku

Peg Perego AT4 - 2× :lol: - jednou v celkově hezkém stavu na procházky po lese a městě a jednou na dotahání (byl za 500, tak se vzal na náhradní díly pro ten lepší a „zbytek“ nechal na dojetí)

X-lander XA - na „lepší“ ježdění - parádu .)

Patron Apollon - na ježdění v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.5.12 12:27

Kde to uskladnujes? 8o ,neprijde ti to uz jako rozezranost a zbytecnost?tolik hebel?

• Citovat
  • Upravit
7512
29.5.12 12:31

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mě stačí dva. Roan na procházky doma a Espiro na cestování. A věřim, že vydrží oba ještě na druhý dítě. Jsem spokojená, když má dítě pohodlí, nepotřebuju mít pokaždý sladěný boty, kabelku a kočárek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
29.5.12 12:32
@marra píše:
Kde to uskladnujes? 8o ,neprijde ti to uz jako rozezranost a zbytecnost?tolik hebel?

Někdo sbírá kabelky, někdo boty, já kočárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
29.5.12 12:32

Teeeda :-) To nevim kam bych je dala. Ja mam jen dva :-) a to kocarek s hkubokou korbou - ten uz ted pujde pryc a golfky-sportak :-)

• Citovat
  • Upravit
762
29.5.12 12:35

Teda páni, zírám.Na tebe asi nikdo jen tak nemá.Není to zbytečně moc?
Já mám Patrona Apollon s vložnou taškou na mimi, za chvilku půjde do sporťáku, ale Patrona si nechám na zimu, do sněhu je nepřekonatelný.
Měla jsem kočár od Zopa, ale ten jsem před 14 dny prodala.
Máme X-landera XQ 2012 a ještě až bude malá větší, tak se chystám na lehké obyč golfky do auta, jen jako rezervu, když budu chtít někde nečekaně zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879

Já jich měla 7 z toho ted mám dva malímu je 2,5 roku. Já vždycky koupila kočár a nebyla jsem spokojená tak u mě vzniklo postupně těch 7 kočárů. Ted mám ještě Bugaboo bee plus a Baby joger city select kterej prodám.Malej už všude dojde. Ten Bugaboo si nechám na malou je výbornej. Mám ted objednanou Teutonii Bee you v plný náloži. Mimochodem můj nejoblíbenější kočár .Po všech těch kočárech vyhraála Teutonka na celé čáře takže ted budu mít jen ji a to Bugaboo pak jako golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528

Cau tak jeden hluboky kočar na balkoně jeden hluboky v ložnici a dalši hluboky :zed: ve sklepě pak ještě golfač na později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
29.5.12 12:36

Cau tak jeden hluboky kočar na balkoně jeden hluboky v ložnici a dalši hluboky :zed: ve sklepě pak ještě golfač na později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892

teda nestačím se divit,to už je trošku moc ne?Jsem asi břídil,ale jsem spokojená,mám jen jedny golfky Inglesina Zippy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.5.12 12:37

krasny vyber :D
ten city mini mas 3 ci 4 kolieskovu verziu?

ja ich az tolko nemam-
concord neo ako 3 kombinacia, ten je super imidzovka a vyhovuje mi obojstranny sportak.
baby jogger city elite- moja srdcovka :srdce:
a golfky koelstra simba- tiez mi maximalne vyhovuju.

ale aj tak stale rozmyslam, ze by som este nejaky dokupila :oops: len neviem aky. rozmyslam nad city mini gt :zed: :mrgreen:

u man je problem, ze nie som ochotna sa ani jedneho vzdat :P

Příspěvek upraven 29.05.12 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
29.5.12 12:38

Tak my máme doma:
Bebecar Style at - hluboký, jezdili jsme s ním do 8 měsíců
Patron Apollon - ten jsme měli na zimu, jezdili jsme s ním do 14 měsíců
Graco Trekko - to máme jako regulérní sporťák
Espiro Magic 4 - to je v autě