Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra3890 budou jí 3měsíce, půjdeme na foniatrii na lochotín. tam píchají po prvnim očkování
. Náušnice už máme, to byl teda boj nějaké vybrat
![]()
@Markéta80 píše:
@Petra3890 budou jí 3měsíce, půjdeme na foniatrii na lochotín. tam píchají po prvnim očkování. Náušnice už máme, to byl teda boj nějaké vybrat
![]()
no my jsme chtěli taky, ale bylo nám řečeno až po 3 očkování
@Petra3890
tam jo? já tam byla osobně s nejstaršim na ko a že stačí v těch 3m a nejdřív 14 dní po očkování
, že stačí jen zavolat a řeknou co máme mít s sebou ![]()
A nevíte někdo, kde v Plzni nastřelují? Já je chci nechat nastřelit, ne píchnout.
@Annnet někde u náměstí míru ![]()
@Petra3890 a jaký máte? my jdeme 6. srpna na 3m a pak se budu objednávat at to má brzo za sebou, to bude chudák ječet ![]()
Zkusím kouknout někde na netu. Na začátku srpna jdeme na druhé očkování a pak už bych se chtěla někam objednat.
Naušničky podle starších diskusí zde nastřelují např. dr. Kastnerová na Denisáku a pak paní Losmannová (měla by to být zdr. sestra, má salon), adresu nevím, ale půjde to najít na netu, asi Slovany.
Máme stříbrné náušničky takové slzičky s bílím kamínkem, my už máme za sebou druhé očkování
@Petra3890 tak to jo vali bude mít zlaté berušky
jsem zvědavá jestli bud epo očku bez reakce jako kluci
. Jo jak jsi dala ten odkaz to je to náměstí míru, to má i v čekárně vylepeno dětská ![]()
@Petra3890
já zase můžu jen zlato tak snad Vali bude po mě
ale jestli jdete na propíchnutí tak se zeptej dopředu, vim že stříbro neradi dávají
u nastřelení je to jedno tam nastřelí tu jejich a za měsíc si dáš jaký chceš
![]()