Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon BalanceJa ho nasla jeste v jednom obchodu u nas v Praze tak jsem ho tam otukala a pak jsem ho objednala v batolatku
Jinak ja jsem zkousela i kocar s normalnima pevnyma koleckama a bylo to nejaky tezky
A co se tyce nasazeni ty sedacky na podvozek tak to je taky super vec.Nam kdyz maly usne po ceste na ten nakup, treba, nasadili jsme redukci a zacvakli sedacku a jelo se aniz by se musel budit. Takze hojne vyuzivano aspon u nas ![]()
My máme verano long a zatim super, autosedačku bych nekupovala od firkonu ale přes adaptéry myslim jde i maxi cosi
, máme z batolátka. cz
@gonal fakt? a v jakem? sla bych to okouknout ![]()
jinak sedacka je u nas jasna - cybex aton ![]()
@ivavik je to obchod detsky ruzek na Praze 5 maji i svoje stranky. Kdyz sem tam byla ja v listopadu 2011 tak tam meli tu verzi verano long s temi otocnymi kolecky.Oni tam meli v ty dobe na krame jen jeden typ.Ale jestli si chces osahat obe varianty tak nejlepsi si udelat vylet do batolatka v Tuchlovicich, jsou tam moc mile a ochotne prodavacky a hlavne maji vsechno skladem a necekas dlouho na dovoz ![]()
@gonal tak to bude asi lepsi…mam v planu toho objet vic.. chci se podivat i do malvika, ma i bazarovy kocarky
tak snad nakonec vyberu dobre. trosku jsem u toho Frkonu vahala, ale vidim, ze jste s nim vsechny spokojene ![]()
@ivavik ja se do nej zamilovala hned
a ze jsem mela hodne toho projete na netu ale tenhle me dostal a splnoval moje pozadavky : aby byl lehky na ovladani, byla to trojkombinace a cena do 10000kc. A lip jsem opravdu nemohla vybrat a kdybych se mela rozhodovat znova tak tento.Ale jelikoz chceme v budoucnu jeste jedno mimi tak ho schovavame ![]()
Taky se přidávám s chválou na Firkon Verano Long. Jezdím už 10 měsíců a paráda. Autosedačku máme jinou (Cybex Aton) a byla to taktéž skvělá volba. ![]()
@Elaaa píše:
Taky se přidávám s chválou na Firkon Verano Long. Jezdím už 10 měsíců a paráda. Autosedačku máme jinou (Cybex Aton) a byla to taktéž skvělá volba.
cybex aton budem kupovat taky
a pres ten adaptero to sedelo teda do konstrukce kocarku? ![]()
@ivavik píše:
cybex aton budem kupovat takya pres ten adaptero to sedelo teda do konstrukce kocarku?
Ahoj, mam Firkon Verano Long a Cybex Aton s adapterem a sedi to
niceho se neboj ![]()
@ivavik To ti neřeknu. Já jsem autosedačku na podvozek nikdy nepotřebovala dát, takže jsme adapter ani neměli.
Ahojky a holky neprodává z vás některá? jedno jesi verano nebo vário zhanim vsude tyo
jenže nemužu nikde sehnat cenově nám dostupný
nevíte někdo do 3000kč? barvama pro chlapečka kdyby někdo věděl prosím napište mi díky
@kristýna22 píše:
Ahojky a holky neprodává z vás některá? jedno jesi verano nebo vário zhanim vsude tyojenže nemužu nikde sehnat cenově nám dostupný
nevíte někdo do 3000kč? barvama pro chlapečka kdyby někdo věděl prosím napište mi díky
Zkus se mrknout třeba na aukru - tam bývají použité a cenově dostupné ![]()
http://aukro.cz/…g.php/search?…
Holky, kdo máte Firkon…mohla bych moc moc poprosit, jestli byste mi některa poslala nafoceny kocaek ve slozene poloze? nemohu ho na netu nikde najit ![]()
asi u nas Firkon zvitezi ale bojim se, jak to dame do auta. Pokusim se nekde v obchode sehnat a vyzkouset, ale tim ze ho maji malo kd… tak bych byla rada i za foto
dekuji moc
Foto nemam, ale musím říct, že ač s Firkonem nejsem zas až tak spokojená, tak na skládání do auta je super, jestli mate malé auto, tak se dají velmi rychle (5s) odemdat všechny 4 kolečka a pak se vejde všude
mame fabii combi a rozkládat nemusíme.
Ahoj my mame Firkon Verano. Nejsem s nim moc spokojena… je velky a neskladny, a tezko se s nim manipuluje napriklad, kdyz ho chci slozit… brzda jde ztuha. Mame Ford Mondeo a do kufru se sice vleze, ale zabere hodne mista.