Kočárky Firkon

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
25.8.12 20:29

Ja ho nasla jeste v jednom obchodu u nas v Praze tak jsem ho tam otukala a pak jsem ho objednala v batolatku :) Jinak ja jsem zkousela i kocar s normalnima pevnyma koleckama a bylo to nejaky tezky :( A co se tyce nasazeni ty sedacky na podvozek tak to je taky super vec.Nam kdyz maly usne po ceste na ten nakup, treba, nasadili jsme redukci a zacvakli sedacku a jelo se aniz by se musel budit. Takze hojne vyuzivano aspon u nas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
25.8.12 20:32

My máme verano long a zatim super, autosedačku bych nekupovala od firkonu ale přes adaptéry myslim jde i maxi cosi :palec:, máme z batolátka. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.8.12 20:40

@gonal fakt? a v jakem? sla bych to okouknout :-)

jinak sedacka je u nas jasna - cybex aton :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.8.12 20:48

@ivavik je to obchod detsky ruzek na Praze 5 maji i svoje stranky. Kdyz sem tam byla ja v listopadu 2011 tak tam meli tu verzi verano long s temi otocnymi kolecky.Oni tam meli v ty dobe na krame jen jeden typ.Ale jestli si chces osahat obe varianty tak nejlepsi si udelat vylet do batolatka v Tuchlovicich, jsou tam moc mile a ochotne prodavacky a hlavne maji vsechno skladem a necekas dlouho na dovoz :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.8.12 20:58

@gonal tak to bude asi lepsi…mam v planu toho objet vic.. chci se podivat i do malvika, ma i bazarovy kocarky :) tak snad nakonec vyberu dobre. trosku jsem u toho Frkonu vahala, ale vidim, ze jste s nim vsechny spokojene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.8.12 21:24

@ivavik ja se do nej zamilovala hned :oops: a ze jsem mela hodne toho projete na netu ale tenhle me dostal a splnoval moje pozadavky : aby byl lehky na ovladani, byla to trojkombinace a cena do 10000kc. A lip jsem opravdu nemohla vybrat a kdybych se mela rozhodovat znova tak tento.Ale jelikoz chceme v budoucnu jeste jedno mimi tak ho schovavame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7969
28.8.12 13:32

Taky se přidávám s chválou na Firkon Verano Long. Jezdím už 10 měsíců a paráda. Autosedačku máme jinou (Cybex Aton) a byla to taktéž skvělá volba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.8.12 14:13
@Elaaa píše:
Taky se přidávám s chválou na Firkon Verano Long. Jezdím už 10 měsíců a paráda. Autosedačku máme jinou (Cybex Aton) a byla to taktéž skvělá volba. :palec:

cybex aton budem kupovat taky :) a pres ten adaptero to sedelo teda do konstrukce kocarku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
30.8.12 17:19
@ivavik píše:
cybex aton budem kupovat taky :) a pres ten adaptero to sedelo teda do konstrukce kocarku? :)

Ahoj, mam Firkon Verano Long a Cybex Aton s adapterem a sedi to :) niceho se neboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7969
31.8.12 15:58

@ivavik To ti neřeknu. Já jsem autosedačku na podvozek nikdy nepotřebovala dát, takže jsme adapter ani neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 17:22

Ahojky a holky neprodává z vás některá? jedno jesi verano nebo vário zhanim vsude tyo :-(jenže nemužu nikde sehnat cenově nám dostupný :( nevíte někdo do 3000kč? barvama pro chlapečka kdyby někdo věděl prosím napište mi díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
1.9.12 17:25
@kristýna22 píše:
Ahojky a holky neprodává z vás některá? jedno jesi verano nebo vário zhanim vsude tyo :-(jenže nemužu nikde sehnat cenově nám dostupný :( nevíte někdo do 3000kč? barvama pro chlapečka kdyby někdo věděl prosím napište mi díky

Zkus se mrknout třeba na aukru - tam bývají použité a cenově dostupné ;)
 http://aukro.cz/…g.php/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.9.12 10:54

Holky, kdo máte Firkon…mohla bych moc moc poprosit, jestli byste mi některa poslala nafoceny kocaek ve slozene poloze? nemohu ho na netu nikde najit :-D

asi u nas Firkon zvitezi ale bojim se, jak to dame do auta. Pokusim se nekde v obchode sehnat a vyzkouset, ale tim ze ho maji malo kd… tak bych byla rada i za foto :) dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.9.12 11:06

Foto nemam, ale musím říct, že ač s Firkonem nejsem zas až tak spokojená, tak na skládání do auta je super, jestli mate malé auto, tak se dají velmi rychle (5s) odemdat všechny 4 kolečka a pak se vejde všude :-)mame fabii combi a rozkládat nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 11:14

Ahoj my mame Firkon Verano. Nejsem s nim moc spokojena… je velky a neskladny, a tezko se s nim manipuluje napriklad, kdyz ho chci slozit… brzda jde ztuha. Mame Ford Mondeo a do kufru se sice vleze, ale zabere hodne mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí