Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@lachtanice86 píše:
Mam 157, chlap 180. Kočárek jsme meli polský baby marc, madlo se dalo ruzne naklapet a super, stál pár kaček. Ted sporťák Joie Mytrax, ten má nastavitelnou rukojeť a vyhovuje taky
Tak děkuji na polské kočárky jsem zatím slyšela negativa 😞 údajně se překlápí, nefunguje správně to upevnění korby nebo sportanku. Někomu se dokonce odeplo i s novorozencem
Ale děkuji za recenzi😉
@Judith1224 nic z toho se mi nestalo. S kocarkem jsem jezdila i do lesa a na nezpevnene cesty, ve meste na kočičí hlavy, bláto a vše ok, chce to umět spravne připevnit, kdyz to uděláš dobře, fakt neni šance že by se to samo odeplo.. stabilita taky výborná, vozila jsem tam i letáky při roznaseni a ani se nehnul. Ani jsem to od nikoho neslyšela. Znám pár dalších co měly nebo mají polské a všechny si chválí poměr cena a kvalita.
@Judith1224 píše:
Tak děkuji na polské kočárky jsem zatím slyšela negativa 😞 údajně se překlápí, nefunguje správně to upevnění korby nebo sportanku. Někomu se dokonce odeplo i s novorozencemAle děkuji za recenzi😉
Já je nechci nijak prosazovat, ale musím říct, že první kočárek jsme taky měli polský (Depemo Alpiron) a odvozil bez problému tři děti, leckdy hodně kodrcavým terénem (lesní cesty přes kameny a kořeny a tak), s plně naloženým košíkem… Stabilita byla výborná, perfektně se ovládal i jednou rukou, s tím se třeba ten Britax ani nedá srovnat, ten jednou rukou uřídit, to je makačka. A pravděpodobně by sloužil dál, kdybysme si ho sami nezmáčkli v kufru auta tak, že nám pak praskla trubka na podvozku ![]()
Mám 160 cm a máme Bugaboo Buffalo, i korbička je níž než mají jiné kočárky, manžel má 185 cm, máme vysouvací madlo takže každý z nás může jezdit, jen ta nižší korba dělá manželovi problém, ale on jezdí jen občas ![]()
@Cipiseklu píše:
Mám 160 cm a máme Bugaboo Buffalo, i korbička je níž než mají jiné kočárky, manžel má 185 cm, máme vysouvací madlo takže každý z nás může jezdit, jen ta nižší korba dělá manželovi problém, ale on jezdí jen občas
Na tuto značku jsem se divala ale moc nerozumím těm cenám..některý je levnější cca kolem 20 tis a některý je až za 30 tis. Jak to tam prosím je u te levnější není sportovní verze??
@Judith1224 levnější je zřejmě Cameleon, ten má přední kolečka malá podle mě do terénu nepoužitelná je to spíš městský kočárek i když v Praze jsem ho viděla jet po kostkách a dost drncal oproti mému tomu za 30tis ten je dělaný do terénu a má větší kola, Cameleon má i menší sportovní verzi a korbu a pak je Bee a to je jen sporťák, spíš golfky
@dickys píše:
Ja myslím, že to takovej problém nebude, podle mýho je většina kočárků děsně nízko. Mám 170 a naopak jsem musela vybírat, abych se k dítěti nemusela sklánět jak k psoviA nastavitelné madlo je snad samozřejmostí.
asi tak, navíc můj nejstarší syn, vozí nejmenšího občas a když se koupí kočárek s polohovacím madlem, tak opravdu není problém, syn měří 120cm ![]()
spíš já mám 170 a kočárek mám nastaven na nejvyšší stupeň