Koček pro maminku 155 cm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
29.9.20 12:28
@lachtanice86 píše:
Mam 157, chlap 180. Kočárek jsme meli polský baby marc, madlo se dalo ruzne naklapet a super, stál pár kaček. Ted sporťák Joie Mytrax, ten má nastavitelnou rukojeť a vyhovuje taky

Tak děkuji na polské kočárky jsem zatím slyšela negativa 😞 údajně se překlápí, nefunguje správně to upevnění korby nebo sportanku. Někomu se dokonce odeplo i s novorozencem :nevim: Ale děkuji za recenzi😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.9.20 12:50

@Judith1224 nic z toho se mi nestalo. S kocarkem jsem jezdila i do lesa a na nezpevnene cesty, ve meste na kočičí hlavy, bláto a vše ok, chce to umět spravne připevnit, kdyz to uděláš dobře, fakt neni šance že by se to samo odeplo.. stabilita taky výborná, vozila jsem tam i letáky při roznaseni a ani se nehnul. Ani jsem to od nikoho neslyšela. Znám pár dalších co měly nebo mají polské a všechny si chválí poměr cena a kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
29.9.20 13:47
@Judith1224 píše:
Tak děkuji na polské kočárky jsem zatím slyšela negativa 😞 údajně se překlápí, nefunguje správně to upevnění korby nebo sportanku. Někomu se dokonce odeplo i s novorozencem :nevim: Ale děkuji za recenzi😉

Já je nechci nijak prosazovat, ale musím říct, že první kočárek jsme taky měli polský (Depemo Alpiron) a odvozil bez problému tři děti, leckdy hodně kodrcavým terénem (lesní cesty přes kameny a kořeny a tak), s plně naloženým košíkem… Stabilita byla výborná, perfektně se ovládal i jednou rukou, s tím se třeba ten Britax ani nedá srovnat, ten jednou rukou uřídit, to je makačka. A pravděpodobně by sloužil dál, kdybysme si ho sami nezmáčkli v kufru auta tak, že nám pak praskla trubka na podvozku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
30.9.20 19:02

Mám 160 cm a máme Bugaboo Buffalo, i korbička je níž než mají jiné kočárky, manžel má 185 cm, máme vysouvací madlo takže každý z nás může jezdit, jen ta nižší korba dělá manželovi problém, ale on jezdí jen občas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.10.20 08:39
@Cipiseklu píše:
Mám 160 cm a máme Bugaboo Buffalo, i korbička je níž než mají jiné kočárky, manžel má 185 cm, máme vysouvací madlo takže každý z nás může jezdit, jen ta nižší korba dělá manželovi problém, ale on jezdí jen občas :mrgreen:

Na tuto značku jsem se divala ale moc nerozumím těm cenám..některý je levnější cca kolem 20 tis a některý je až za 30 tis. Jak to tam prosím je u te levnější není sportovní verze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.10.20 21:22

@Judith1224 levnější je zřejmě Cameleon, ten má přední kolečka malá podle mě do terénu nepoužitelná je to spíš městský kočárek i když v Praze jsem ho viděla jet po kostkách a dost drncal oproti mému tomu za 30tis ten je dělaný do terénu a má větší kola, Cameleon má i menší sportovní verzi a korbu a pak je Bee a to je jen sporťák, spíš golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.10.20 16:58
@dickys píše:
Ja myslím, že to takovej problém nebude, podle mýho je většina kočárků děsně nízko. Mám 170 a naopak jsem musela vybírat, abych se k dítěti nemusela sklánět jak k psovi :lol: A nastavitelné madlo je snad samozřejmostí.

asi tak, navíc můj nejstarší syn, vozí nejmenšího občas a když se koupí kočárek s polohovacím madlem, tak opravdu není problém, syn měří 120cm :mrgreen:
spíš já mám 170 a kočárek mám nastaven na nejvyšší stupeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4