Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka asi to nebyla nejaka veterina v praze vid
? My byli na dvou veterinach na minulym bydlisti a na dvou na soucasnym. Trikrat nam rekli ze by to nedoporucovali, kdyz je kocka jen doma a kotata nehrozi… A na ctvrty nam nabidli tu drahou narkozu (a to meli jeste jednu drazsi skoro za 10000,–
)
Tak ted jsem vykoupala kocicaky merlinek uplne v pohode stal drzel malej mi asistoval a drzel maja uz se cukala jen videla vanu to uz jsem i maleho vyhnala protoze jsem se bala kdyby vylitla z vany aby ho nepodrapala celou dobu nadavala a narikala ale zvladla to no a pak sla na radu kacenka a jaky byl muj udiv kdyz jen jak videla vodu ve vane se z ni stala zuriva najezena skrabajci a kousajici selma
no nakonec jsem ji nevykoupala a vzala jsem ji jen pudrem vyvadela totiz jak kdyby ji slo o zivot pritom slo o zivot me ![]()
@czaky Praha nee, ale jedna ze znýmých klinik v Ostravě - ale na p. dr. nedám dopustit. NEchápu, proč vás odrazují od kastrace, i když je doma, tak se trápí během říje a hlasové projevy taky nejsou nejpříjemnější ![]()
Kamarádka bydlí v Praze a nechala kastrovat 6m kočičku, protože hrozilo nakrytí od jejího kočičího brášky a v pohodě. Jestli chceš, můžu jí říct o kontakt. Jezdí k němu i s pejskem.
@Lilua se jí divíš??? Ona si tak opečovává kožíšek a ty jí chceš šoupnout pod tu hnusnou a mokrou vodu???
![]()
Holky pomooooc… potřebovala bych tip na nějakou dobrou, ne moc těžkou, véču… a jsem bezradná…
@bimbama píše:
Teda, děkuju…
no nemas zac. Tak hlavne ze jste vsichni takovy skladny
do jedny postele. To mas trenink na deti ![]()
@g.sandova vitej ![]()
Našla jsem recept na vepřovou panenku v kapustě a listovém těstě a pak ještě na minipizzy domáci. Uvažuju nad plněnou sekanou… jenže Míša má takovou blbou plynovou troubu ![]()
@Lilua jeee super bude dalsi nahatour
![]()
Gratuluju k rozhodnuti poridit si prisavku ![]()
@KačuliKačka salat s lososem
(ze by nejaka uchylka kockofilu na ryby
)
Nebo i ta pizza bude rychla ![]()
@bimbama píše:
@KačuliKačka Steak s grilovanou zeleninou.
Sice dneska byla výplata, ale musím šetřit na dovču ![]()
Ještě mě napadlo udělat mleté maso a upéct ho v košíčkách na muffiny, nebo pečené brambory plněné masem se sýrem…
Já lososa miluju, ale ted ho nemám v zásobě ![]()