Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky diky za tip, asi ted uz pockam na MD (pred porodem), ze s ni budu doma a snad to tentokrat vyjde ![]()
@KačuliKačka píše:
@bimbama beztak to chtěl uhrát na drahou operaci… kamarádka tam měla kastrovanou kočičku i kocourka, dr. jí řeší i starší fenku yorka a je spokojená
Taky si myslím. Operují se i mala štěňata, koťata. Ta váha není zas tak málo. Snad to půjde, aby měla kočka klid (i majitelé
)
Ahoj, nasi nechavali kastrovat starsi fenu a hned jim vet naordinoval inhalacni narkozu kvuli veku. Fena ji ale hrozne spatne snasela, hrozne vyvadela a vypadalo to, ze se zblaznila. Dopredu na to neupozornili, ze to tak muze byt. Nakonec se z toho dostala, ale zazitek hruznej.
Dobry den zianky
tak..Javinka je uz na operacnom stole..Jasper tu hulaka lebo ju hlada vsade..mna dneska chytili policajti (nastastie len s vystrahou) a teraz makat ako farebna..co by noveho?
@bimbama píše:
Taky si myslím. Operují se i mala štěňata, koťata. Ta váha není zas tak málo. Snad to půjde, aby měla kočka klid (i majitelé)
i kocour ![]()
@Lilua chudinky
… my teda nase mazliky koupeme jen v pripade nutnosti (jako kdyz mi treba prebehli pres nezaschly obrazek olejovyma barvama tak se myly packy… nastesti nevbehli do palety, to by bylo horsi, nebo kdyz Felisek poblinkal v bedynce pri preprave tonicku… ) ale fakt to nemaji radi, taky to je vzdy boj o zivot - ten nas ![]()
@Lilua Tak takhle se mámy kocour tváří taky, když se vykoupe
![]()
@Lilua umi byt az otravneee
ale joo clovek si zvykne
pak uz mu to i chybi
ona si te proste vycvici.
Je to presne jak jsem nekde cetla, kocka jen u jedne ctvrtiny, z jedne ctvrtiny pes, clovek a opice ![]()
@Lilua píše:
@quinny to nebude uchylka kockomilu ty ryby ja je nejim maximalne jednou za rok ji snim hlavne ze mam doma rybareale radeji svou porci prenecham kockam
![]()
no tak nic, vyzkum na to delat nebudu
![]()
@KačuliKačka receptvypada pekne, to taky nekdy zkusim neco na ten zpusob ![]()
@czaky 2,5 kg mi malo neprijde, uvazuju kolik mela nase opice kdyz sla na kastraci a 3 kg to rozhodne nebyli to ma stezi ted ![]()
@quinny asi jsme narazili na divny veterinare
… zkusim to na ty doporuceny veterine ![]()
@czaky asi jo, hodila jsem sem podpis. Nase kocic kastrova na 9m s vahou rovnych 2,5kg a dr nemel jediny problem ![]()
Naopak ji ty rije vysiluji a po te kastraci muze pribrat ![]()
@czaky u nas to bylo nutne kocour si ustlal v panvicce s olejem a Maja byla uz od minule zalepena ani nevim od ceho ![]()