Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jinak zdravím po víkendu - my jsme ho měli cestovatelský
V sobotu přijel Míšův syn z tábora, tak jsem byla poctěna objetím (docela mě to překvapilo
a pak jsme vyrazili na Štramberk, bez mladého, ten je ještě do dneška doma s maminkou.
Nicméně to naše zvíře je fakt blázen
Prošli jsme Štramberk, pak přes louky do lomu. Je tam takové jezírko a já at se napije.. tak prd, vlítl tam celý, skákal ve vodě jak šílený, až skočil do hloubky, tak se celý potopil a pak lítal po lomu jak smyslu zbavený a my měli záchvat smíchu ![]()
Včera jsme zase projeli kus Jeseníků, ale bylo nádherně
Přidávám pát fotek - ryze nekočičích, tak snad prominete ![]()
Jo a to naše psí mimino dostalo novou hračku, tak jsme tipovali, jak dlouho mu tahle vydrží ![]()
@MacíkP me na tvem popisu zaujalo, ze ma jakysi domecek kde ma zachod, jidlo i tam spi. V tom vidim zasadni problem takhle kocka nemuze fungovat ![]()
@KačuliKačka jeee si nekdo uziva ja chci taky.
Ja dnes od rana pacifikuju deti, nejak to nedavam, jsem treti tyden na ne sama a uz na to prestavam mit nervy ![]()
@MacíkP a kočičku máte doma?? nebo venku? Jak píše @quinny kočky jsou čistotná stvoření a mít teda wc u jídla a pelíšku, není zrovna dobrý nápad.
@quinny píše:
@KačuliKačka jeee si nekdo uziva ja chci taky.![]()
Ja dnes od rana pacifikuju deti, nejak to nedavam, jsem treti tyden na ne sama a uz na to prestavam mit nervy
No… já si užívám „bezdětnosti“ nás obou, ale zítra budeme mít aspoň jednoho puboše doma ![]()
@KačuliKačka nj ale pubos je nejradsi kdyz ma od vas pokoj, a kvuli necemu porad neknuci nebo nerve ze
![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka nj ale pubos je nejradsi kdyz ma od vas pokoj, a kvuli necemu porad neknuci nebo nerve ze![]()
![]()
To máš pravdu… ale občas abychom je viděli, jim Michal „shodí“ wifi a to máš vidět ty ksichtíky a to remcání ![]()
Ale nemysli si, oni i ti puboši jsou čas od času na ránu pěstí (ten můj 100%)
@KačuliKačka @quinny aha, to mě nenapadlo, krabice je dlouhá, uprostřed má vchod, naproti jídlo a na jedné straně spí a na druhé písek. měla to tak i doma (u matky a ostatních koťat), tak jsme jí to udělali stejně a hend od prvního dne tam chodila na wc. Je tedy venku. Možná jak roste, tak jí to začalo vadit, fakt nevím.
Zkusím jí udělat jiný záchod. No hlavně ona už spává asi na 3místech. někdy v krabici, jindy vzadu na starých dekách a někdy se jen tak vyplácne venku (skoro kdekoliv).
@quinny jo a na větu „ukliď si pokojík“ má tolik argumentů, že by jimi utloukl i osla… ![]()
@MacíkP naši mají doma dva pelíšky a stejně chrní kdekoliv… na zemi, na parapetu, na gauči, v nestřeženém okamžiku na konferáku, nejstarší ted na klávesnici atd… prostě krom ložnice mají celou domácnost k dispozici ![]()
Vlastně tu krabici jsme volili, aby tam mohla být ze začátku uzavřená, když si tu zvykala. po týdnu jsme jí tam vyřízli vchod a už volně choila ven. A za dalších pár dnů byla na volno i v noci. Ted jsme byli týden na dovči, tak se starala babička a ten písek jí nevynášeli, tak jestli jí nezačalo vadit tohle
![]()
@MacíkP tak pokud měla týden nečištěný písek, tak se nedivím… doma máme 3wc na 3 kočky a čístíme denně, když je horko, tak čůrají první ligu a čistíme i 2×denně…
@MacíkP tak myslim ze ted uz sama vis kde je zakopany pes
proste ji to rozhod, pelech moc neres kocky spi kde je napadne ale to jidlo a hlavne ciste stelivo co nejdal od sebe ![]()
@KačuliKačka píše:
@quinny jo a na větu „ukliď si pokojík“ má tolik argumentů, že by jimi utloukl i osla…
To verim ale tak jinak jsou samostatny
to chce proste padny protiargument, treba ze maminka ve svem byte svincik nesnese
![]()
Super díky, zkusím tedy udělat nový záchudek, jídlo jí dám tady pod okno, to už je zvyklá - jen otevřu dveře, tak přiletí
A wcko pořeším aby bylo pod střechou asi taky tady pod pergolou, jen na druhé straně ![]()
@quinny píše:To verim ale tak jinak jsou samostatnyto chce proste padny protiargument, treba ze maminka ve svem byte svincik nesnese
![]()
Tak to je argument na prd, to bys musela vidět a slyšet naživo
![]()