Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3099
12.7.14 02:39

@KačuliKačka covece kupodivu jsem tehdy asi ani nezurila, to jsem se vic bala o kocoura, protoze vim jak blbe to jde dolu… ale kdy jsem fakt myslela ze ho pretrhnu, kdyz jeste nebyl kastrovanej a 5 minut pred odchodem na ples mi oznackoval nazehleny plesovy saty (nabíraná saténová sukně, originál ručně malovaný, nechávala jsem si je šít na promoci)… to jsem se vzteky robrecela, protoze zabit jsem ho nemohla, takze jsem si navic rozmazala liceni, kocour zalezlej pod zehlicim prknem na me koukal s vyrazem „co jee?, co blaznis :andel:?“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.7.14 03:33
@quinny píše:
ona i na motorce a v aute je to opice mnoha tvari. Minuly tyden jezdila na traktoru s klukama v pokojicku :mrgreen: :mrgreen: jen do masinky se nejak ne a nechce vejit, pravda vlacek je mensich rozmeru priznavam :P

Tak pozor, aby ji neofouklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
12.7.14 06:45

@quinny maji tam tycky dvoje a ty jedny jsou bez obilovin tak ty kupuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
12.7.14 08:56

@quinny tak jsem koukala na ty tycky maji 95% masa zadne obiloviny je jich 8ks a stoji 39kc nase kocky je milujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.7.14 09:28

@czaky husty v cem jsi nakonec sla 8o bych ho asi roztrhla jak hada radsi si to ani nepredstavovat. Pravda ze ja idealne ji vubec k takovym vecem nepoustim. Do loznice chodi jen pod mym dozorem, a kdyz ji tam manzel pusti nahodne tak tam devastuje co ji napadne takze ma zakaz :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.7.14 09:29
@bimbama píše:
Tak pozor, aby ji neofouklo ;)

nj musime davat pozor uz ma propadle i ocko tak aby nepriletela nejaka oskliva kocici rymicka :mrgreen: :mrgreen:

Ve vlaku by ji neofouklo ale tam se proste ne a nechce poskladat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.7.14 09:30
@Lilua píše:
@quinny tak jsem koukala na ty tycky maji 95% masa zadne obiloviny je jich 8ks a stoji 39kc nase kocky je milujou

dekuji za typ, hned jak budu mit cestu tak ji je koupim, jen vaham kdo z toho bude mit vetsi radost zda kocka nebo manzel :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
12.7.14 09:40

@quinny tehdy jsem s koucourem souzila teprv kratce a jeste jsem nevedela co dovede :-D… vytahla jsem saty v kterych jsem chodila na gymplu do tanencnich… puvodne dlouhy, ale jak jsem jeste povyrostla a hlavne pribrala, tak najednou mely takovou tu uplne blblou dylku nekam nad kotniky… pripadala jsem si jak idiot :zed:… ale po letech je aspon co vypravet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
12.7.14 10:31

@quinny kupuju tyhle BBQ s krocanem ty kocour miluje :-)
 http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…cky_pamlsky/?cp=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
12.7.14 12:24

@Pája 01 to jsou presne oni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
13.7.14 18:21

Zdravím, mám dotaz. Máme měsíc kotě. Chodila na záchod do velké krabice (domečku) kde má nasypaný písek a tam i spává a jí. Postupně jak poznává okolí, tak začala chodit na pískoviště kluků. Nevíte jak tomu zabránit? Dá se do pískoviště něco nasypat co ji odradí? Zakrývat ho nechci, je docela velké a zastřešené.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
13.7.14 18:49

@MacíkP No, podle mě jiná možnost, než zakrýt pískoviště, není. Ale třeba tady bude mít někdo nějaký nápad. :think:
I ve školkách zakrývají pískoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
13.7.14 19:11

@bimbama No já vím, ale kluci chodí ven sami a zase domů, tak to jen tak neuhlídám ;o(( A ten mladší to asi jen tak sám nezakryje ;o(
Ale už jsem někde vyčetla, že jim vadí vůně citronu a pak je ještě nějaký sprey. počítám, že by mohlo stačit to tam šplíchat nějakou chvíli, než si zvykne jinam. Dám jí něco většího, než měla ted v domečku a snad se naučí tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
13.7.14 19:14

Jo a ještě jí ani nevadí, že tam kluci jsou, takže by tam šla kadit i když si tam hrají, takže i to zakrytí je na houby ;o(( šla by, když je odkryto :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.7.14 06:38

@MacíkP existuje odpuzovač psů a koček, ale unás doma třeba nefungoval (starý kocour čůral v kuchyni - vyřešili jsme to dašlím kočičím wc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný