Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MacíkP tak at to pomuze ![]()
@KačuliKačka no ja to myslela do dusledku, jakoze pak nemuzeme bydlet pod jednou strechou, ale priznavam ze mi chybi ta zkusenost, hadam ze i tak by se nnou rychle vybehl
![]()
@quinny argumentuje především tím, že to je jeho pokoj, on tam má pořádek (ha pod postel se raději v pudu sebezáchovy nedívám), obsahy skříní raději neřeším a proto mu ani nežehlím… o rozházených fuskách ani nemluvě…
Však i na tebe a pubertu dojde ![]()
@KačuliKačka posledni dobou mam oduvodnenou obavu ze se toho nemuzu dozit natoz to prezit
![]()
@quinny Jéé ted koukám na metříky, že budeš mít třetího prcka. ![]()
@Mišička63 jj uz je to tak, jsem v sestem mesici, uz to neschovam ani kdybych chtela ![]()
Co u vas koukam taky narozky u kluku co ![]()
@quinny Ani nemluv. Mladoch půjde do školy a ještě si nevybral aktovku. každý den chce jinou
.
Bříško schovávat nemusíš. Nemáš se zaco stydět. Je to plánovaně? Mě by asi odvezli. ![]()
@Mišička63 dostane k narozkam? Taky jsme to tak resili a nadseni obrovske. Mame topgal s chameleonem, mrknete maji spoustu krasnych
http://www.topgal.cz/…i/stranka-3/?…
Ne naprosto neplanovane. Sice jsem vzdycky chtela tri ale posledni dobou jsem o tom hodne pochybovala a hlavne bych to nikdy nenaplanovala tak brzo
me odvazeji asi dvakrat denne a zatim jsem tu ![]()
@quinny nnebooooj dozijes i prezijes
jen to budes mit na 3× a na delsi dobu. I my mame za sebou jo sakra tezke obdobi cca mezi 12-15 lety… ![]()
Ja jsem dneska do osmi min.sama doma, ta pracovni doba do sedmi vecer je na houby…nic se mi nechce a tak hresim…i kdyz bych mela spis behat po venku a shodit ty nasyslene kila
Misto toho tady zeru marlenka kulicky a krupky v jogurtu…
@Mišička63 píše:
@KačuliKačka Tohle vůbec neříkej.Nejhorší to je po 5 roku.
To u nas prave az s tou pubertou…byl fakt na vrazdu, drzy, vsechno byl problem, kaslal na skolu ze delal az reparaty v osmicce…pak ma ucnaku jako vymeneny…zlaticko ![]()
@KačuliKačka Pracujete až do sedmi? Jé… Můžu se zeptat, kde pracuješ, jestli nevadí?
@KačuliKačka Můj strýc měl pubertu asi do 27 let. Babička (jeho máma) z něho byla někdy na prášky. Bydleli jeden čas spolu a on chodil s kamarádama a vracel se nad ránem. I s pochroumanou nohou. Ale teď už je vzorňák.
Tak kočka má nový záchod, hned jsem ji tam šupla a vyčůrala se tam. Na pískoviště jsem nasypala pepř a 2× ji z kraje pískoviště vyhodila. Tak snad vezme za vděk bedýnce a bude chodit tam. Krabici ruším. Jídlo jí budu dávat tady ke dveřím a pelíšek má úplně jinde ![]()