Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
15.7.14 05:24

Vsem Jindriskum vse neej k svatecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.7.14 08:05

Jojo, Jindulkám všechno nej :dance:
Ten můj mi včera shodil noťas na zem a zalomil v něm ten kablík na napájení :roll: Chlap to vezl do servisu a zrovna tam pracuje nějaký jeho kámoš, co se sto let neviděli, tak mi za pivko jen vyměnil tu koncovku :mrgreen: ušetřené pětikilo za nabíječku, kdybych tam jela sama, tak pěkně cáluju :twisted:

Žehlím jen pod hrozbou fyzického násilí :lol:
Nejhorší je, když mi tchýňka chce pomoct a pověsí mi vyprané prádlo… ona žehlí, tak to pověsí, jak je zvyklá a já pak úpím… ale stejně to nevyžehlím, max. co je nějak „mezi lidi“ a na doma to nechám tak :lol:
Zas jí nemůžu říct Vy vole babi, většíte to jako prase, já to pak musím žehlit, kašlete na to :lol:
Ona je hodná, myslí to dobře.

Majda půjde do školy až další rok, taky pak budeme muset vybrat nějakou aktovku… No hlavně ona teď nemá ani 17kg, ji to zlomí :roll:

@quinny Drž se! Já být znova v tom, tak si to snad jdu hodit 8o Každý den jsem vděčná, že jsou děti od sebe až 4,5 roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.14 08:27

@Pipet jindriskovi vsechno nej :kytka:

Tak treba Majda jeste neco pribere :oops: to nas dnes dvouletak ma skoro 16kg ten muze jit do skoly s brachou kdyz na to prijde :mrgreen:

Diky za podporu, ja vzdycky v nejhorsich chvilich myslim na to jak mi to ty deti jednou vdecne vrati :mrgreen: :mrgreen: coz je dukaz ze uz mi vazne sibe :lol: dnes jsou od rana vcelku hodni. Starsi se mnou zabalil darky, jeste po obede dodelame dort a ted si vyprosil pohadku, mladsi tu porad neco kuti. Za chvili vysajou a pujdeme ven :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 08:35
@Pipet píše: Žehlím jen pod hrozbou fyzického násilí :lol:
Nejhorší je, když mi tchýňka chce pomoct a pověsí mi vyprané prádlo… ona žehlí, tak to pověsí, jak je zvyklá a já pak úpím… ale stejně to nevyžehlím, max. co je nějak „mezi lidi“ a na doma to nechám tak :lol:
Zas jí nemůžu říct Vy vole babi, většíte to jako prase, já to pak musím žehlit, kašlete na to :lol:
Ona je hodná, myslí to dobře.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No já nežehlila x let, doma si to pověsím tak, abych to pak jen opatrně poskládala a šup s tím do skříně ;-)
Jenže Michal to tam naháže na šňůru, pak na hromadu, ta se nejméně 5× přemístí, takže se to pokrčí ještě více a pak nezbývá než to přežehlit. Včera, tím, že šel na to pivko, tak já se kousala nudou - v telce prd na koukání, na knížku jsem neměla náladu… no, tak jsem vytáhla prkno, žehličku a hurá na to. Ale hned jsem ho upozornila, at si nezvyká, že to bylo výjimečně!!! A když je ta dělba práce, at si to uklidí do skříní už sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 08:37

@Pipet @quinny já měla v 1 třídě v 7 letech nějakých 17,5 kg a žiju :lol: Zase máš výhodu, že můžeš Majdu doprovázet do a ze školy a pomoct jí s aktovkou. :)

Já chci taky véééééén… máme v kanclu děsné dusno, už ted jsem zpocená a kde je do konce šichty??? :zed: :zed:
Odpo možná půjdeme na festival v ulicích, snad nebude moc vedro, to bych asi pak nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.7.14 08:41

@quinny Jé, vy slavíte narozky dneska, tak taky všechno nejlepší!

No já mám něco pod 175cm a 50kilo :roll:, Petr má něco přes 60kg, ale je o půl hlavy menší než já… Moc přibírat Majda asi nebude :lol: V roce měla 7,3kg :mrgreen:

Venku děda brousí trámy, tak jedině někam pryč na procházku, ale to se mi nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 08:56

@quinny taky se přidáváme s přáníčkem všeho nej a nej ke krásným 2 narozeninkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.7.14 08:57

@KačuliKačka Holky já jsem blbá, úplně sem zapoměla že má malý svátek. :zed: :zed: :zed: :oops: :oops:
Moc vám děkuji. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.14 08:59

@KačuliKačka v kolik dosel? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.7.14 09:00

@quinny Taky přejeme všechno nejlepší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 09:01

@Pipet no to moje dítě vůbec není po mně… má 185 cm a +/- 100 kg (byt se to nezdá). On odmalička žravec až všežravec :lol:
Já dítě nežravec, v 5 letech na výkrm v ozdravovně (doted si to pamatuju :poblion: ), 160 cm a ted vykrmených asi 58 kg (možná i více, nezapnu letní kalhoty :,( )
Jeho otec cca 175 cm, dle posledního vizuálního zhodnocení cca metrák váhy (nestýkáme se, nekomunikuje). Tak snad to zdědil po mém dědečkovi, ten byl skoro dva metry vysoký chlap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.14 09:02

@KačuliKačka @Pipet dekujeme :kytka: :kytka:

Jsem zvrhla uz se tesim az zakrojim dort :mrgreen: to jsou chute oo ranu, no po ranu, uz funguju tri hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.14 09:02

@Mišička63 diky :kytka: :kytka:
Vsechno nej vasemu. Jindriskovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.7.14 09:03

@quinny Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 09:04
@quinny píše:
@KačuliKačka v kolik dosel? :lol:

Volal o půl 11, že už jde, vysmátý jak jelito, dole zamčeno, prý „miláčku, přijdeš mi otevřít“, jsem se řehtala… ale řekla jsem mu, že příště bud dostane do drně nebo si laskavě vezme klíče, že už jsem mohla dávno chrnět… ale tak budiž mu odpuštěno, byl jak med, akorát namazat na chleba :lol: Ráno mi uvařil kafíčko, k tomu nachystal na talířek marlenka kuličku, v sedm vyvenčil pořádně Brunýska… Ten ho včera v noci vítal jak kdyby ho neviděl sto let :lol:
A čubrněl na to vyžehlené prádlo, tak jsem mu řekla, že mě nutí dělat věci, které bytostně nesnáším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný