Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka pockej se vam zblazni hormony a jeste mimi bude
![]()
Jj s tim platem mas pravdu, ja obdivuju vsechny svobodny maminy, mam nej kamosku s je to hnus jeste kdyz biolog otec plati a neplati jak se mu zachce ![]()
@Pipet no u me ted zrovna asi joooo
mam poplaséne hormony a neustaly nedostatek
![]()
No ja to taky neunesu ona to dela na tajnacku kdyz tu nejsem, ona je to tak jednou do mesice mozna jednou za dva mesice kdyz potrebuju jooo nutne hlidat, to uz vic hlida i tata a ten teds neuklizi ten pripadne jen brbla a pridelava binec ![]()
@quinny no, o tom pochybuju… být mi o cosi méně, tak možná… ale ted, se 40 a hypotékou na krku, v tomto případě fakt stojím nohama na zemi i po těch všech životních fackách.
U nás hodně hlídala mamka a ta teda neuklízela ani nehudrala, a pak můj děda, ten mi vždy doslova vyblýskal a vycídil sporák, vypadal jak nový ![]()
Ani jeden už tady není, z babi se stala doslova obrbabi, v 82 letech už žije svým způsobem života a s otcem se už 5 let nestýkám.
A zbytek - kamarádky - ví, co a jak, takže neřeší ![]()
@quinny Hele dáme jí na vejkend ty naše MILÁČKY.
Samo že všechny najednou. ![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka a ja bych ti to taaak prala![]()
![]()
Díky ![]()
@Mišička63 píše:
@quinny Hele dáme jí na vejkend ty naše MILÁČKY.Samo že všechny najednou.
Mě chcete zabít???
![]()
Výhoda pracovního procesu je, že můžu klidně říct „padla!!!“ vypnout mozek a hezky vypadnout z práce domů ![]()
Právě jsem žehlila ![]()
Majda si poskládala obrázky ze zažehlovacích korálků ![]()
No ale zpět k tématu, mám kočičí problém ![]()
Ducan má hrozně zahnojené zuby, hlavně ty vzadu. Odchytla jsem i Macíka, sice mě málem sežral, ale do pusy jsem mu koukla a má je teda o dost hezčí.
Co s tím
Nedovedu si představit čistit kočce zuby… Něco na kousání? Ale když on je divný a nic nežere
Třeba syrové kuřecí křídlo
ty kosti že by mu tam pomohly… Ale on by to akorát roztahal a všude s tím nasvinil ![]()
Nebo zkusit ty tyčinky pro psy z reklamy ![]()
Hm.
@Pipet koupit třeba větší granule a nebo zajet na veterinu a nechat mu to vyčistit. Ale dávaj u toho narkózu. Nebo mu dávat větší kousky masa aby ho to donutila žvýkat. Ty tyčky pro psa bych mu nedávala.
@Pája 01 on právě maso moc nechce
ani jiné granule, je to s ním fakt hrozné. Posledně jsem vzala nějaký lososový Brit, Macík po tom jel jak po uzeném a jeho lordstvo se tvářilo, že ho chci otrávit.
Jinak granulky křupe, ale asi málo.
Musím stejně s Macíkem na očkování, tak se zeptám.
@Pipet my jeden cas kupovali takovy maly granulky vylozene primo na zuby jeb si ded nejsem uplne jista jestli to bylo z DM nebo Rossmana… Bud se to sypalo jen jako bonbonky nebo do misky s konzervou. Docela jim to smakovalo
. Bylo to takovrj male pytlik podobnej jinejm kocicim chutovkam. A jinak mame i kartacek na prst a pastu pro psy a kocky… Prskaj u toho min nez u odcervovaciho prasku ![]()
@Pipet ještě mám tohle a docela měl Andýs krásnou tlamičku a zápach taky zmizel. Těd jsem jim to už delší dobu nedala. ![]()
http://vitaminy-pro-psy.heureka.cz/…-animal-40g/
@Pipet když šel Andýsek na kastraci tak jsem mu nechala rovnou odstanit zubní kámen ale měl ho jen malinko. Zeptej se a uvidíš co ti doporučí.
@Pipet ti naši mají taky zadní zoubky „zahnědlé“, a to mají granule, maso, konzervy, baští i kočičí dobroty. Je fakt, že sem tam jim nelibě zavání z papulek, ale neřešila jsem to.