Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka
To by měl ale velkou zábavu doma!!! To by skoro ani na procházky nemusel ![]()
@rainucha on se nauci neboj. My takhle jezdivali s kocicakem tri hodiny vlakem kazdy tyden dvakrat a jak si zvykla ![]()
A ta fotka uz je par dni stara to uz je zapomenuto ![]()
@KačuliKačka si muze brunys vybrat k cemu si ho da s oblohou
me by se papousek taky libil, ale s nasi nahatici by to byl asi taky nerovny boj ![]()
Joodoedu si to predstavit jedna velka milujici rodina
jen prostor to bude chtit vetsi i kdyz oni timpubertaci brzy vyleti z hnizda a pak bude radi za ta zvirata ![]()
Videly jste toto. Ted tu to ma jedna uzivatelka v podpisu, jsem se pobavila ![]()
@quinny píše:
Videly jste toto. Ted tu to ma jedna uzivatelka v podpisu, jsem se pobavila
Já nic nevidím ![]()
@quinny Už jo. jojo, narazila jsem na to už. Je to roztomilý!!!
@bimbama jakto se ti neotevre fotka u myho posledniho prispevku pred tebou ![]()
Edit: aha tak dobry. To mozna jeste nekdy pouziju do konce tehotenstvi
![]()
@quinny
Doufám, že si zvykne. Zítra budu pracovat z domu, takže mu to na hodinku dopo a odpo dám, ať si na to zvyká i doma. Dneska dostal pamlsek, že to vydržel
tak třeba ho to motivuje. Bude to zajímavé, když to půjde, něco natočím ![]()
Ta ludra chlupatá rozmlsaná granule posypané řasou nežere ![]()
Já mu dám, to bude hladovčička jak vyšitá ![]()
Grrrr ![]()
@Pipet já to dávám na maso nebo na kapsičku ![]()
Holky ještě dva měsíce budu nosit to obr břicho já to asi nedám
![]()
A jinak teda bojuju s těhu cukrovkou. Přes den dobrý jen ty hodnoty ráno na lačno pořád zvýšené a už mě to sejří ![]()
Musím prý každé ráno dřív vstávat a pravidelně ale já to prostě nedávám. V noci sotva spím a pak ráno nejsem schopna vstát brzy ![]()
Jé holky zapomněla jsem napsat. Gardík to s postrojem zvládl, ale je to závisláček, takže brečel stejně, protože chtěl za mnou a provaz mu nedal
Ale koukal z okna a sledoval, co se děje. Tak budu jezdit s nim vzadu, ať mi může na klín a budu mu povídat. Vůbec se z toho nechtěl dostat, asi mu to bylo i pohodlné. Tak jsem mu včera koupila polštářek se šantou a šampon ![]()
@Pavlinax
Jéé, ta je krásná
Puclinka. A jak se hezky umí fotit
Jak je velká, kolik váží? ![]()