Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka
Jinak s labutím taťuldou mám taky takové zkušenost, že jsem nevěděla, jestli vzít nohy na ramena
A přitom jsem jen seděla a koukala na ně a on se pořád ke mně přibližoval. Mám z nich respekt ![]()
@KačuliKačka ta fotka na okne je bozi
a labute dobry no, ja z nich mam teda extra respekt, nechtela bych se s nima utkat ![]()
Nase ukecana kocka ![]()
Jeste mam super fotku jak visi hlavou dolu behem spani ale tu mam jeste nestazenou ve fotaku, na tablet jsem to vyfotit nestihla to uz soadla dolu
![]()
@quinny píše:
Nase ukecana kocka
Jeste mam super fotku jak visi hlavou dolu behem spani ale tu mam jeste nestazenou ve fotaku, na tablet jsem to vyfotit nestihla to uz soadla dolu![]()
Tak tady má fakt luxusně nasranej ksichtík
![]()
@rainucha Charliemu jsme jednou dali kšandičky a holky, to vypadalo, že se zcvokne a vyskočí z kůže jak na tom vyváděl, takže toto u něj nehrozí.
@rainucha @quinny jako dítě jsem byla napadena sousedovic houserem, takže respekt mám, ale on syčel kvůli těm mladým labuťkám. Naštěstí jen syčel a neměl tendence na nás útočit. Jsou ale nádherní ![]()
@quinny
Nevypadá nijak nadšeně a to se blíží víkend ![]()
@KačuliKačka
Jj nádherné labutě jsou, já je miluju.
Po mojí ségře zase chodil kohout u babičky, děda ho pak musel zabít, protože skákal a klofal do zadku. Ale jenom ségru ![]()
Tak já doufám, že si zvykne, protože v přepravce se pořád trápí a to jezdíme 2× týdně už skoro dva měsíce. Sice uprostřed tak na hodinu usne a je ticho, ale tu další hodinu mňouká a brečí, prostě se mu nelíbí být zavřený. Tak pak poreferuju, jak to přežil ![]()
@KačuliKačka
Už je to velký bobeš - zítra se mnou zase půjde na váhu
Snad ano, doufám v to. Ale zase když ne, tak ten postroj stál pár korun. Kdyby to byla věc za stokoruny, tak jsem naštvaná, ale takhle buď hop nebo trop a kdyžtak ho dám nějaké kamarádce ![]()
Jé holky. Já se labutí bojím. Když jsem byla malá, tak jsem s babičkou a mámou krmily labutě a jedna po babičce vyjela a klofla jí. Já se teda bojím všech ptáků s větším zobákem
Mám strach, aby mě nevyklofl oko.
A fotky moc hezký, jak od @KačuliKačka tak samozřejmě místní nudistka od @quinny
@bimbama @rainucha @quinny … jo a abyste věděly, tak ten můj chlap se zamiloval a chce po dovolené pořídit domů papouška - mníška šedého
Jsem se ho ptala, vzhledem k tomu, že náš Brunýsek loví kde co se hýbe, jestli bude mít drahou večeři nebo sváču
![]()
@KačuliKačka Tak jsem se musela podívat, jak vypadá. Je moc hezký. Myslela jsem, že bude celý šedý a ono nic ![]()
Naučí se mluvit? Já taky přemýšlela nad papouškem - dlouho se dožijí. Děda má dvacetiletou Korelu. Ale já mám strach z těch zobáků.
@bimbama píše:
@KačuliKačka Tak jsem se musela podívat, jak vypadá. Je moc hezký. Myslela jsem, že bude celý šedý a ono nic
Naučí se mluvit? Já taky přemýšlela nad papouškem - dlouho se dožijí. Děda má dvacetiletou Korelu. Ale já mám strach z těch zobáků.
Od kamarádky, co dělá ve zverimexu, jsme dostali, resp. Míša se vyptával, tak dostal pokec o nich, že jsou svkělí, ručně dokrmení, krotcí, umí brzy mluvít víc prý než žako nebo alexandr, že jsou šikovní, nefixují se jen na jednoho člověka… no kdybyste viděly ty světýlka v jeho očích, fakt jako když dítěti slíbíte vysněnou hračku
![]()
Ale dovedete si jednou sestěhovat - 3 kočky, 1 králíka, 1 psa, 1 papouška a k tomu chlapa a dva pubertáky???
@KačuliKačka píše:Ale dovedete si jednou sestěhovat - 3 kočky, 1 králíka, 1 psa, 1 papouška a k tomu chlapa a dva pubertáky???
No jasně, že dokážu. Zvířata jsou skvělí a takto budete mít o zábavu postaráno. A už je v plánu sestěhování? Jé, to jsem ale zvědavá ![]()
@KačuliKačka
Já dovedu. A čím dřív, tím líp
Není na co čekat, jestli je vám fajn, tak směle do toho. Já bych papouška asi nechtěla, ale když by byl vychovaný a mazlící, tak bych možná uvažovala ![]()
@KačuliKačka píše:
Tak tady má fakt luxusně nasranej ksichtík![]()
![]()
![]()
@rainucha Charliemu jsme jednou dali kšandičky a holky, to vypadalo, že se zcvokne a vyskočí z kůže jak na tom vyváděl, takže toto u něj nehrozí.
@rainucha @quinny jako dítě jsem byla napadena sousedovic houserem, takže respekt mám, ale on syčel kvůli těm mladým labuťkám. Naštěstí jen syčel a neměl tendence na nás útočit. Jsou ale nádherní
a pritom vubec nasrana nebyla teda na me ne. To mi jen vypravela o ptakovi za oknem a jak ji serci ze na nej nemuze na provokatera. Chodil z venku po parapetu
![]()
Na me prave vyjela labut kdyz jsem byla mala takze respekt i kdyz ted uz jsem mnohem vetsi
ale krasni jsou to mas pravdu takove elegantni zvire ![]()
@rainucha @bimbama ještě néééééé ![]()
Akorát náš Brunýsek loví všechno co se hýbe - ptáky, holuby, ted nově i veverky, motýly a mouchy… takže nevím nevím děvčata… ![]()