Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
24.7.14 10:11

@KačuliKačka
Jinak s labutím taťuldou mám taky takové zkušenost, že jsem nevěděla, jestli vzít nohy na ramena :lol: A přitom jsem jen seděla a koukala na ně a on se pořád ke mně přibližoval. Mám z nich respekt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.7.14 10:25

@KačuliKačka ta fotka na okne je bozi :lol: a labute dobry no, ja z nich mam teda extra respekt, nechtela bych se s nima utkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.7.14 10:27

Nase ukecana kocka :mrgreen:
Jeste mam super fotku jak visi hlavou dolu behem spani ale tu mam jeste nestazenou ve fotaku, na tablet jsem to vyfotit nestihla to uz soadla dolu :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.7.14 10:46
@quinny píše:
Nase ukecana kocka :mrgreen:
Jeste mam super fotku jak visi hlavou dolu behem spani ale tu mam jeste nestazenou ve fotaku, na tablet jsem to vyfotit nestihla to uz soadla dolu :P :lol:

Tak tady má fakt luxusně nasranej ksichtík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@rainucha Charliemu jsme jednou dali kšandičky a holky, to vypadalo, že se zcvokne a vyskočí z kůže jak na tom vyváděl, takže toto u něj nehrozí.

@rainucha @quinny jako dítě jsem byla napadena sousedovic houserem, takže respekt mám, ale on syčel kvůli těm mladým labuťkám. Naštěstí jen syčel a neměl tendence na nás útočit. Jsou ale nádherní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.7.14 10:49

@quinny
Nevypadá nijak nadšeně a to se blíží víkend :mrgreen:
@KačuliKačka
Jj nádherné labutě jsou, já je miluju. :) Po mojí ségře zase chodil kohout u babičky, děda ho pak musel zabít, protože skákal a klofal do zadku. Ale jenom ségru :lol:
Tak já doufám, že si zvykne, protože v přepravce se pořád trápí a to jezdíme 2× týdně už skoro dva měsíce. Sice uprostřed tak na hodinu usne a je ticho, ale tu další hodinu mňouká a brečí, prostě se mu nelíbí být zavřený. Tak pak poreferuju, jak to přežil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.7.14 10:51

@rainucha bobešek…snad se mu toto bude zamlouvat více ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.7.14 11:01

@KačuliKačka
Už je to velký bobeš - zítra se mnou zase půjde na váhu :lol: Snad ano, doufám v to. Ale zase když ne, tak ten postroj stál pár korun. Kdyby to byla věc za stokoruny, tak jsem naštvaná, ale takhle buď hop nebo trop a kdyžtak ho dám nějaké kamarádce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.7.14 12:11

Jé holky. Já se labutí bojím. Když jsem byla malá, tak jsem s babičkou a mámou krmily labutě a jedna po babičce vyjela a klofla jí. Já se teda bojím všech ptáků s větším zobákem :lol: Mám strach, aby mě nevyklofl oko.
A fotky moc hezký, jak od @KačuliKačka tak samozřejmě místní nudistka od @quinny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.7.14 12:18

@bimbama @rainucha @quinny … jo a abyste věděly, tak ten můj chlap se zamiloval a chce po dovolené pořídit domů papouška - mníška šedého :think: Jsem se ho ptala, vzhledem k tomu, že náš Brunýsek loví kde co se hýbe, jestli bude mít drahou večeři nebo sváču :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.7.14 12:23

@KačuliKačka Tak jsem se musela podívat, jak vypadá. Je moc hezký. Myslela jsem, že bude celý šedý a ono nic :mrgreen:
Naučí se mluvit? Já taky přemýšlela nad papouškem - dlouho se dožijí. Děda má dvacetiletou Korelu. Ale já mám strach z těch zobáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.7.14 12:31
@bimbama píše:
@KačuliKačka Tak jsem se musela podívat, jak vypadá. Je moc hezký. Myslela jsem, že bude celý šedý a ono nic :mrgreen:
Naučí se mluvit? Já taky přemýšlela nad papouškem - dlouho se dožijí. Děda má dvacetiletou Korelu. Ale já mám strach z těch zobáků.

Od kamarádky, co dělá ve zverimexu, jsme dostali, resp. Míša se vyptával, tak dostal pokec o nich, že jsou svkělí, ručně dokrmení, krotcí, umí brzy mluvít víc prý než žako nebo alexandr, že jsou šikovní, nefixují se jen na jednoho člověka… no kdybyste viděly ty světýlka v jeho očích, fakt jako když dítěti slíbíte vysněnou hračku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale dovedete si jednou sestěhovat - 3 kočky, 1 králíka, 1 psa, 1 papouška a k tomu chlapa a dva pubertáky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.7.14 12:37
@KačuliKačka píše:Ale dovedete si jednou sestěhovat - 3 kočky, 1 králíka, 1 psa, 1 papouška a k tomu chlapa a dva pubertáky???

No jasně, že dokážu. Zvířata jsou skvělí a takto budete mít o zábavu postaráno. A už je v plánu sestěhování? Jé, to jsem ale zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.7.14 12:58

@KačuliKačka
Já dovedu. A čím dřív, tím líp :mrgreen: Není na co čekat, jestli je vám fajn, tak směle do toho. Já bych papouška asi nechtěla, ale když by byl vychovaný a mazlící, tak bych možná uvažovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.7.14 13:10
@KačuliKačka píše:
Tak tady má fakt luxusně nasranej ksichtík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@rainucha Charliemu jsme jednou dali kšandičky a holky, to vypadalo, že se zcvokne a vyskočí z kůže jak na tom vyváděl, takže toto u něj nehrozí.

@rainucha @quinny jako dítě jsem byla napadena sousedovic houserem, takže respekt mám, ale on syčel kvůli těm mladým labuťkám. Naštěstí jen syčel a neměl tendence na nás útočit. Jsou ale nádherní :)

a pritom vubec nasrana nebyla teda na me ne. To mi jen vypravela o ptakovi za oknem a jak ji serci ze na nej nemuze na provokatera. Chodil z venku po parapetu :mrgreen: :mrgreen:
Na me prave vyjela labut kdyz jsem byla mala takze respekt i kdyz ted uz jsem mnohem vetsi :lol: ale krasni jsou to mas pravdu takove elegantni zvire :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.7.14 13:12

@rainucha @bimbama ještě néééééé :lol:
Akorát náš Brunýsek loví všechno co se hýbe - ptáky, holuby, ted nově i veverky, motýly a mouchy… takže nevím nevím děvčata… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný