Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
20.7.14 09:18

Tak jsem ho trochu namočila a pořád se olizuje a když mu dám vodu z prstu, tak mi je olíže. Je to blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.14 09:47

@rainucha tem nasim se to taky nelibi ale urcite je to osvezi ;-)

A jedno foto utahaneho zvirete :lol: takhle usnul cestou domu po narocnem vylete na vodopady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.7.14 09:49

@KačuliKačka
Alespoň je čistý :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.14 09:59

@rainucha diky jeho vzacne schpnosti se zpradot i v suchem pocasi…je ve vane skoro kazdy den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.7.14 14:43

@rainucha zkus mu napustit větší mísu s vodou a hodit tam třeba něco co bude lovit aby si namáčel aspoň tlapky a on si je pak olíže tak aspoň nějakou vodu do sebe dostne. A jestli dáváš kapsičky tak je řízni trouchou vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.7.14 20:52

Tak objednala jsem tu mořskou řasu na zoubky zatím, uvidím, jestli to bude mít efekt.

Vzala jsem teda prostě obyčejnou tu Kelpu, ne přímo Alavis, bylo to několikanásobně levnější…

Ducka už se prý těší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
21.7.14 21:35

@Pipet jojo ono je to stejné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.7.14 22:49

@Pipet Ten můj by se tvářil asi takhle :D Možná už jsem sem fotku dávala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.7.14 05:57

@rainucha náš Charlie spí podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.7.14 07:43

@KačuliKačka
Ano, ta podoba se nezapře :D Třeba by se spolu kámošili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.7.14 08:24
@rainucha píše:
@KačuliKačka
Ano, ta podoba se nezapře :D Třeba by se spolu kámošili.

Zrzečkové jsou čertíci :lol: A myslím, že po seznámení by spolu řádili jak černé „ruce“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.7.14 08:49

@KačuliKačka
Někdy až moc. Přijde mi, že teď to má z toho tepla, buď je KO a vůbec se nechce hrát, nebo naopak mě kouše víc než obvykle :cert: Už by se to počasí mohlo ustálit. Včera v Praze buřina jako blázen, pršelo docela dlouho, ale teď zase teplo, i když je pod mrakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.7.14 08:57

@rainucha tady je už několik dní dusno, vedro a včera ani kapka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.7.14 18:51

Jupííí, u nás konečně sprchlo… spíš teda lilo a lije… sice jsem zmokla i na trase krátké cca 5m při slejváku, ale konečně je dýchatelno ;-)

A dostala jsem se ke stahování fotek, tak vám tady mrsknu pár těch našich příšerek chlupatých ;-) A taky labutě ze včerejší procházky… máme tady nedaleko rybníky, kde jsou celoročně labutě a každý rok mají mladé… i letos se mi povedlo nafotit hromadu fotek při pozorování a krmení labutí… jen teda taťulda na nás fest syčel, až jsem uvažovala, jestli budeme muset utíkat nebo nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.7.14 10:09

@KačuliKačka
Jé, to je krásný :potlesk: V Praze opět vedro jako blázen. Už mi z toho švihne.

Dneska ráno jsme Gardíkovi nasadili postroj do auta, docela mě překvapil, že se z toho moc nepokoušel dostat. Dokonce si se mnou i hrál v tom. Takže dneska večer bude zkouška, pojede v tom dvě hodiny domů :lol: Ale bude mít připravenou přepravku, kdyby si chtěl lehnout do domečku a schovat se. Asi bude vyjukanej, že není zavřenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný