Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
15.7.14 10:35

Ahojky tak já ted na to žehlení taky kašlu. Vždycky jsem žehlila vše a cca 4 hodiny. A taky to nesnáším. A jak tak čtu tak se nato taky vyfláknu.
A holky byli by jste skvělá návštěva já taky nesnáším uklízení. Raději jsem venku na zahradě.

No a jinak moje Terezka je jak tyčka bude jí letos 6 a má 18kg tak jsem taky zvědavá jak to unese příští rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 10:38

@Pája 01 mně když někdo řekne „nekoukej moc kolem, mám tady binec“ tak odpovídám - já jsem přišla na kafe a ne lustrovat, jak máš uklizeno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 10:38

@Pipet @Pája 01 no tak holky, dejte těm svým dětem taky někdy najíst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.7.14 10:45

@Pája 01 Já bych někdy strašně ráda došla takhle k někomu s dětma na neohlášenou návštěvu :oops: protože mám pocit, že takový binčus tu mám jen já (jak tvrdí moje mamka). Pch.

@quinny Tož to jsi nějak přerostla :mrgreen:
Sranda je, že dvě moje kamarádky mají obě manžílky přes 2m, a když se sejdeme, tak ten můj trpajzlík :lol:
Ale co, jsou důležitější věci, než výška :srdce:

@KačuliKačka Koupím kočkám granule a na děcka už nezbydou prachy :nevim: Ale tak teď je venku bohatá pastva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 10:52

@Pipet kdeže to přesně bydlíš??? Uuuuuuž volám na OSPOD :mrgreen:

A klidně přijdi k nám, u nás je doma binčes pořád a to puboš není teď doma a úřadují tam akorát kočičáci… Ale během školního roku, to je maras, to nevím, kdo nám doma dělá jako ten binec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.7.14 11:19

@quinny Tady ho mají za super cenu i s pytlíkem, pláštěnkou a boxem.
 http://www.sevt.cz/…vy-42214500/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.7.14 11:34

@Pipet moje máma je stejná :-D když má přijet na návštěvu tak mám deprese co zase budu poslouchat :-D
Když mi hlídala Terezku o prázdniny nebo o nemoci tak jsem se z práce ani netěšila domu páč jsem věděla co mě čeká zase za lekci o úklidu :-D
A hlavně místo hlídání mi šudlá byt a vypadá to stejně jak před úklidem ale máma má pocit jak mi vše uklidila :-D
U nás vyluxuju a za 2 hodiny jsou všude zase chlupy a bordel. Bydlíme v baráku a zvířata si couraj jak chtěj a všichni chodíme v btách vždycky pro něco. Ještě že mám všude dlažbu. Ale děsně se tady u nás práší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 12:04

@Pája 01 u nás se taky práší… a teda mladej mi občas vleze v botech do bytu a to bych ho rozškubla :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.7.14 12:12

@KačuliKačka máme udělanou terasu se sezením hned u vchodu takže když se griluje tak se jde rovnou pro něco. No a jak jsou dveře dokořán tak je to průchoďák.
Terezka si domu jezdí i na koloběžce :-D ale samo že jen když je sucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 12:16

@Pája 01 naši to tak taky měli na domečku, ale teda dovnitř se s botama nesmělo, nedejbože s kolbkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.7.14 12:26

@KačuliKačka já už jsem to vzdala pořád se rozčilovat. Když jsem viděla jak zvěř udělá pomalu větší bordel než my tak jsem to vzdala. Kočky na chlupech přitáhnou všechno. Seno, trávu, klacky, Tak to mi z terasy tolik nenaděláme. A ze psa jsou furt všude chlupy a to jí vyčesávám a pelichá jak koza. A hlavě ona by venku umřela kdyby tam měla být sama a nemohla domu. To jsem si myslela že labradoři takový nejsou ale ona je hrozná. Furt za zadkem a furt courá domu ven domu ven no děs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 12:33

@Pája 01 joo to chápu… mamka měla obyč kočky, takže ty nenanosily relativně nic, pak měli jezevčíka a fenku NO, ta chlupatila nejvíce… i ona byla jak ocásek a pořád potřebovala mít někoho k sobě, na zahradě jí stačil jezevčík Ferda, ale jak jsme byli my venku, tak s námi chtěla být. I doma musela mít aspoň packu nebo bradu položenou někomu na noze. Ideální bylo, když se rozplácla před TV a na ní si lehl Erda co by dítko. Ti dva byli úžasná dvojka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.7.14 13:00

Říkám maladýmu: až uklidíš pokoj dostaneš fixky a jindrův nočník a můžeš mu ho pomalovat.
Ondra povídá:ne nic nechcu, udělej si to sama a laskavě nic nevymýšlej. Ještě bych od tatky dostal, že sem to počmáral. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.14 13:08
@Mišička63 píše: Říkám maladýmu: až uklidíš pokoj dostaneš fixky a jindrův nočník a můžeš mu ho pomalovat.
Ondra povídá:ne nic nechcu, udělej si to sama a laskavě nic nevymýšlej. Ještě bych od tatky dostal, že sem to počmáral. :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale logiku ta jeho odpověď má :lol:

Já už mám slušnou krizi… ted jsem se Michalovi představila do svého mobilu pracovním pokecem… fakt magor už… myslíte, že v blázinci budou mít wifi??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.7.14 13:09

Mates se vyvaluje na stole jak vorvan 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie