Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
14.7.14 17:55

@bimbama ja delam na pravnim a musim byt v kanclu 8-13 h tak abych mela oddelano 7,5h. Ale partner dela vedouciho pobocky a je tam od 10 do 19h, obcas jezdi drive kvuli papirovani. Ja zase jezdim uz na 6 rano at stihnu resty a nusim tam trcet do vecera. Ted najizdime na novy system, takze druhy mesic jedeme. v dualnim provozu -vse delame v obou systemech a. vychytavame chyby v novem systemu. Takze vse.trva 2× dele a jsem. v silenem skluzu a nic nestiham jalo drive :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.7.14 18:02

@KačuliKačka Teda, tak to je síla. Snad to bude brzy klidnější. Takže spolu pracujete v jedné budově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.7.14 18:03

@MacíkP Nebo zkuste vodní pistolku a když půjde do pískoviště, tak stříknout. Taková vaše prodloužená ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.7.14 18:07

@bimbama nene kazdy delame neco uplne jineho. On ke vedouci pobocky ve vedlejsim meste, pracuje v obchodni oblasti. Ja pracuji v Ostrave na pravnim oddeleni v jedne vetsi firme.
On ma pracovni dobu cca 9-19h a ja jsem v praci cca 6-16 h…jak kdy, nekdy koncim drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.7.14 18:09

@KačuliKačka No, špatně jsem to pochopila. Tento týden mají být prý vedra, tak jsem zvědavá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.7.14 18:27

Taki ted udelal prepadovku…skoncil drive a prijel i s kamaradem… :lol:
Jsem mu rikala…co kdybych tu mela chlapa? On ze horsi kdybych tu mela zenskou :lol: no neprastily byste ho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.7.14 18:41
@KačuliKačka píše:
Taki ted udelal prepadovku…skoncil drive a prijel i s kamaradem… :lol:
Jsem mu rikala…co kdybych tu mela chlapa? On ze horsi kdybych tu mela zenskou :lol: no neprastily byste ho???
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.7.14 20:07

Holky mam nejkou moralni. krizi…chlap.je.na pivu a ja po x letech „kamaradim“ s zehlickou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 22:02
@Mišička63 píše:
U nás vede tadle
http://www.topgal.cz/…64/d---navy/
:potlesk: :potlesk:
Ta vedla u me. Vybirali jsme nakonec mezi touhle a chameleonem a prcek si vybral chameleona 8)
@KačuliKačka píše:
@quinny nnebooooj dozijes i prezijes :-D jen to budes mit na 3× a na delsi dobu. I my mame za sebou jo sakra tezke obdobi cca mezi 12-15 lety… :roll:

Slibujes jo :hug: tak jo dnes jsem teda ten pocit nemela, ale uznavam ze maji vliv i hormony :zed: :poblion: jsem protivna sama sobe a nejradsi bych nekam zalezla a do toho mam nulovou moznost oddechu od nich a zadny vyhled ani na dovolenou letos :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 22:04

@KačuliKačka :mrgreen: :andel:
Se pak stav s zehlickou u nas, virtualne zehlim uz asi tyden :zed: :zed: a asi jeste nejaky cas budu :mrgreen:

@bimbama fakt vedra. Premyslim ze bych vzala kluky na koupaliste ale mam trochu strach jedna tehotna na dva divochy :think: ale zase by to byla akce na cely den. Uvidime jestli bude to pocasi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.7.14 22:08

@quinny tak doma nezehlim…kdyz to dobre povesim tak to rovnou skladam do skrine. Jenze draha. polovicka to nasviha do kose a hromadi… Psal ze dojde v devet a jeste neni doma…:cert: Tak jsem.se.hecla a vyzehlila jsem tu kupu. Doufam ze dlooouho nevezmu tu hroznou „vec“ do ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.7.14 22:11

@quinny s tou pubertou…hele prezilo to tolik lidi, prezijes taky :lol:
A byt protivna sama sobe znam.taky…a ani k tomu nepotrebuji tehotenske hormony a dva male divochy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 22:13

@KačuliKačka jses hvezda :pankac: :pankac: co to tam mate za dobroty na stole 8o
Ja taky vetsinu skladam hned do skrine. V zime ze susicky v lete ze snury, ale par kosil se mnou nesouhlasi a hlavne ted jsem dostala pleny tak to musim vyzehlit, hlavne jsem je jeste slibila poslat dal, tak to vubec musim se pochlapit :lol:
Sakris nevite nekdo proc se rika pochlapit?? Takovy nesmysl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 22:13

@KačuliKačka diky za podporu, no jdu do perin snad bude zitra lip :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.7.14 22:17

@quinny to jsou kukuricne krupky s jogurtem a s jahodovou polevou…jeste jsem sezrala 4 marlenka kulicky :lol:

Taky bych uz sla chrnet..ale kdyz chlap neni doma a chytre si nebral klice ze… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný