Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama ja delam na pravnim a musim byt v kanclu 8-13 h tak abych mela oddelano 7,5h. Ale partner dela vedouciho pobocky a je tam od 10 do 19h, obcas jezdi drive kvuli papirovani. Ja zase jezdim uz na 6 rano at stihnu resty a nusim tam trcet do vecera. Ted najizdime na novy system, takze druhy mesic jedeme. v dualnim provozu -vse delame v obou systemech a. vychytavame chyby v novem systemu. Takze vse.trva 2× dele a jsem. v silenem skluzu a nic nestiham jalo drive ![]()
@KačuliKačka Teda, tak to je síla. Snad to bude brzy klidnější. Takže spolu pracujete v jedné budově?
@MacíkP Nebo zkuste vodní pistolku a když půjde do pískoviště, tak stříknout. Taková vaše prodloužená ruka.
@bimbama nene kazdy delame neco uplne jineho. On ke vedouci pobocky ve vedlejsim meste, pracuje v obchodni oblasti. Ja pracuji v Ostrave na pravnim oddeleni v jedne vetsi firme.
On ma pracovni dobu cca 9-19h a ja jsem v praci cca 6-16 h…jak kdy, nekdy koncim drive.
@KačuliKačka No, špatně jsem to pochopila. Tento týden mají být prý vedra, tak jsem zvědavá. ![]()
Taki ted udelal prepadovku…skoncil drive a prijel i s kamaradem… ![]()
Jsem mu rikala…co kdybych tu mela chlapa? On ze horsi kdybych tu mela zenskou
no neprastily byste ho???
@KačuliKačka píše:
Taki ted udelal prepadovku…skoncil drive a prijel i s kamaradem…
Jsem mu rikala…co kdybych tu mela chlapa? On ze horsi kdybych tu mela zenskouno neprastily byste ho???
Holky mam nejkou moralni. krizi…chlap.je.na pivu a ja po x letech „kamaradim“ s zehlickou ![]()
@Mišička63 píše:
U nás vede tadle
http://www.topgal.cz/…64/d---navy/
@KačuliKačka píše:
@quinny nnebooooj dozijes i prezijesjen to budes mit na 3× a na delsi dobu. I my mame za sebou jo sakra tezke obdobi cca mezi 12-15 lety…
Slibujes jo
tak jo dnes jsem teda ten pocit nemela, ale uznavam ze maji vliv i hormony
jsem protivna sama sobe a nejradsi bych nekam zalezla a do toho mam nulovou moznost oddechu od nich a zadny vyhled ani na dovolenou letos ![]()
@KačuliKačka
![]()
Se pak stav s zehlickou u nas, virtualne zehlim uz asi tyden
a asi jeste nejaky cas budu ![]()
@bimbama fakt vedra. Premyslim ze bych vzala kluky na koupaliste ale mam trochu strach jedna tehotna na dva divochy
ale zase by to byla akce na cely den. Uvidime jestli bude to pocasi ![]()
@quinny tak doma nezehlim…kdyz to dobre povesim tak to rovnou skladam do skrine. Jenze draha. polovicka to nasviha do kose a hromadi… Psal ze dojde v devet a jeste neni doma…:cert: Tak jsem.se.hecla a vyzehlila jsem tu kupu. Doufam ze dlooouho nevezmu tu hroznou „vec“ do ruky ![]()
@quinny s tou pubertou…hele prezilo to tolik lidi, prezijes taky ![]()
A byt protivna sama sobe znam.taky…a ani k tomu nepotrebuji tehotenske hormony a dva male divochy ![]()
@KačuliKačka jses hvezda
co to tam mate za dobroty na stole ![]()
Ja taky vetsinu skladam hned do skrine. V zime ze susicky v lete ze snury, ale par kosil se mnou nesouhlasi a hlavne ted jsem dostala pleny tak to musim vyzehlit, hlavne jsem je jeste slibila poslat dal, tak to vubec musim se pochlapit ![]()
Sakris nevite nekdo proc se rika pochlapit?? Takovy nesmysl ![]()
@KačuliKačka diky za podporu, no jdu do perin snad bude zitra lip
![]()
@quinny to jsou kukuricne krupky s jogurtem a s jahodovou polevou…jeste jsem sezrala 4 marlenka kulicky ![]()
Taky bych uz sla chrnet..ale kdyz chlap neni doma a chytre si nebral klice ze… ![]()