Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
11.7.14 18:02
@Lilua píše:
@czaky u nas to bylo nutne kocour si ustlal v panvicce s olejem a Maja byla uz od minule zalepena ani nevim od ceho :mrgreen:
:mrgreen: V pánvičce s olejem? To musel vypadat dobře :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
11.7.14 18:11

@Lilua zrejme nova vyzivna olejova maska pro lesklou srst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.7.14 18:17

@Lilua te rd malicko nemusi co :P luxus fotky moc jim to slusi. :pankac:
Ja dnes budu cistit usi, uz tam ma zase dehet, to opet klesnu na zebricku popularity a pocitam ze cely vikend si o me ani kolo neopre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
11.7.14 18:30

Jo normalne si tam ustlal nastesti to byla uz vychladla panev @quinny take jsem cistila usi vsem a nemluvili se mnou ale kdyz jsem prijela z nakupu tak byli kamosi protoze jsem privezli tycky z dm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.7.14 18:38
@quinny píše:
@Lilua te rd malicko nemusi co :P luxus fotky moc jim to slusi. :pankac:
Ja dnes budu cistit usi, uz tam ma zase dehet, to opet klesnu na zebricku popularity a pocitam ze cely vikend si o me ani kolo neopre :lol:

Ona jezdí i na kole, jo? To je dobrý. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 21:17
@Lilua píše:
Tak tady moji dva milacce vykoupani a nastvani

tak to se nedivím, že jsou naštvaní :lol: Samík taky naštvaně funí když ho okoupu a pak ho musím uplácet šunčičkou nebo mlskama :lol:

@Lilua jako fakt? v pánvi s olejem? ty jo… tak to je mazec…

@czaky kde přišel k barvám? U nás byly kočky flekaté, když jsem malovala mladému pokojík, to jsem měla najednou pomocníků… akorát teda pak je koupat, to byl masakr… ale ta zelená mu v kožíšku fakt slušela :mrgreen:

@quinny ty jo, u nás se uši čistí často jen Samovi, Lota a Charlie mají ouška čistá… dneska Samík kamarádce předvedl snad vše od vrnění, kradení šunky, přes hraní si a vzteklou náladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 21:18
@bimbama píše:

tady se to zase rozjíždí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
11.7.14 21:23

@KačuliKačka jak dopadli brambory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 21:30
@Lilua píše:
@KačuliKačka jak dopadli brambory?

ještě se pečou… museli jsme je dát dopéct, ten plyn je prostě jiný než el. trouba s horkovzdušnou… ale vypadají výborně a voní taky tak. Nakrájela jsem salám, nivu, eidam a přidala vajíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
11.7.14 22:36

@KačuliKačka ja obcas neco tvorim, maluju obrazky, sklenicky, hedvabi a tak, vetsinou vyuziju Vanoce a tvoreni darku na to abych si nasla cas na konicek :andel:. no a ten rok jsem malovala olejovyma barvama a ty schnou pekelne dlouho a mourenini se honili a Felix mi hupnul na stul z druhy strany nez jsem sedela ja, ja v jedny ruce paletu v druhy stetec, nez jsem stihla zareagovat tak probehl pres rozmalovany obrazek. Takze probehl rychly odchyt, oranzovo cerveny packy opucovany terpentynem (olej nicim jinym nepusti) a nasledne peclive umyty mydlem a vodou, aby se mi chudacek tim terpentynem neotravil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 22:55

@czaky promin ale musim se smat :lol: ikdyz je mi jasne ze jsi zurila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 22:56

@czaky taky jsem drive tvorila ale poslednich par let neni casu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.7.14 23:03

@Lilua jee v dm maji nejake tycky jo, tak to se musim priste kouknout :palec: :palec: dobrej typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.7.14 23:06
@bimbama píše:

ona i na motorce a v aute je to opice mnoha tvari. Minuly tyden jezdila na traktoru s klukama v pokojicku :mrgreen: :mrgreen: jen do masinky se nejak ne a nechce vejit, pravda vlacek je mensich rozmeru priznavam :P

@KačuliKačka Samik je vdecny divadelni herec, priste muzes vybirat vstupne :dance: :*
No to je trochu nevyhoda sphynx ze castejsi koupel a usi a drapy jsou jaksi samozrejmost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.7.14 23:08

@czaky dobra historka. Proc by mela zurit @KačuliKačka obraz byl jiste mnohem originalnejsi s tema pacickama :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný