Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilua píše:
@czaky u nas to bylo nutne kocour si ustlal v panvicce s olejem a Maja byla uz od minule zalepena ani nevim od ceho
@Lilua te rd malicko nemusi co
luxus fotky moc jim to slusi. ![]()
Ja dnes budu cistit usi, uz tam ma zase dehet, to opet klesnu na zebricku popularity a pocitam ze cely vikend si o me ani kolo neopre ![]()
Jo normalne si tam ustlal nastesti to byla uz vychladla panev @quinny take jsem cistila usi vsem a nemluvili se mnou ale kdyz jsem prijela z nakupu tak byli kamosi protoze jsem privezli tycky z dm ![]()
@quinny píše:
@Lilua te rd malicko nemusi coluxus fotky moc jim to slusi.
Ja dnes budu cistit usi, uz tam ma zase dehet, to opet klesnu na zebricku popularity a pocitam ze cely vikend si o me ani kolo neopre
Ona jezdí i na kole, jo? To je dobrý.
![]()
@Lilua píše:
Tak tady moji dva milacce vykoupani a nastvani
tak to se nedivím, že jsou naštvaní
Samík taky naštvaně funí když ho okoupu a pak ho musím uplácet šunčičkou nebo mlskama ![]()
@Lilua jako fakt? v pánvi s olejem? ty jo… tak to je mazec…
@czaky kde přišel k barvám? U nás byly kočky flekaté, když jsem malovala mladému pokojík, to jsem měla najednou pomocníků… akorát teda pak je koupat, to byl masakr… ale ta zelená mu v kožíšku fakt slušela ![]()
@quinny ty jo, u nás se uši čistí často jen Samovi, Lota a Charlie mají ouška čistá… dneska Samík kamarádce předvedl snad vše od vrnění, kradení šunky, přes hraní si a vzteklou náladu ![]()
@bimbama píše:
Ona jezdí i na kole, jo? To je dobrý.![]()
tady se to zase rozjíždí ![]()
@Lilua píše:
@KačuliKačka jak dopadli brambory?
ještě se pečou… museli jsme je dát dopéct, ten plyn je prostě jiný než el. trouba s horkovzdušnou… ale vypadají výborně a voní taky tak. Nakrájela jsem salám, nivu, eidam a přidala vajíčko ![]()
@KačuliKačka ja obcas neco tvorim, maluju obrazky, sklenicky, hedvabi a tak, vetsinou vyuziju Vanoce a tvoreni darku na to abych si nasla cas na konicek
. no a ten rok jsem malovala olejovyma barvama a ty schnou pekelne dlouho a mourenini se honili a Felix mi hupnul na stul z druhy strany nez jsem sedela ja, ja v jedny ruce paletu v druhy stetec, nez jsem stihla zareagovat tak probehl pres rozmalovany obrazek. Takze probehl rychly odchyt, oranzovo cerveny packy opucovany terpentynem (olej nicim jinym nepusti) a nasledne peclive umyty mydlem a vodou, aby se mi chudacek tim terpentynem neotravil.
@czaky promin ale musim se smat
ikdyz je mi jasne ze jsi zurila…
@czaky taky jsem drive tvorila ale poslednich par let neni casu..
@Lilua jee v dm maji nejake tycky jo, tak to se musim priste kouknout
dobrej typ
@bimbama píše:
Ona jezdí i na kole, jo? To je dobrý.![]()
ona i na motorce a v aute je to opice mnoha tvari. Minuly tyden jezdila na traktoru s klukama v pokojicku
jen do masinky se nejak ne a nechce vejit, pravda vlacek je mensich rozmeru priznavam ![]()
@KačuliKačka Samik je vdecny divadelni herec, priste muzes vybirat vstupne
![]()
No to je trochu nevyhoda sphynx ze castejsi koupel a usi a drapy jsou jaksi samozrejmost
@czaky dobra historka. Proc by mela zurit @KačuliKačka obraz byl jiste mnohem originalnejsi s tema pacickama
![]()