Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
11.7.14 09:46

@bimbama k dispozici nemám svou kuchyni, takže jsem trošku omezena v možnostech… a uvařit doma a převážet se mi to fááááákt nechce :mrgreen: Stačí, že musím k sobě, uklidit týdenní bordel a pak se opět přesouvám o pár km dále do další domácnosti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 09:50
@Pipet píše:
Já mám dneska doma drahého muže, tak mám po žížalkách :(

Vyšli muže s dětma někam na nákup ;-)

Vidím to děvčata na toto http://fresh.iprima.cz/…tou-cibulkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
11.7.14 09:52

@KačuliKačka taky delam plnen brambory vsem chutnaji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
11.7.14 09:53

@quinny ta chovatelka take rikala ze jsou hrozne pritulne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
11.7.14 09:54

@quinny to nebude uchylka kockomilu ty ryby ja je nejim maximalne jednou za rok ji snim hlavne ze mam doma rybare :roll: ale radeji svou porci prenecham kockam :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 10:09
@Lilua píše:
@KačuliKačka taky delam plnen brambory vsem chutnaji :potlesk:

A máš nějaký osvědčený receptík??? prosííííím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
11.7.14 10:19

@KačuliKačka ja delam bud tyto http://www.toprecepty.cz/…novou-smesi/ a nebo proste vydlabu bramboru dam na dno kousicek masla pak sunku na to klepnu vajicko posypu syrem delam nejake treba s eidamem nejake treba s nivou posypu trochou gril koreni a hotovo dam zapect je to rychlovka ty brambory muzes naplnit cimkoliv obcas je plnim tim co dum da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 10:33
@Lilua píše:
@KačuliKačka ja delam bud tyto http://www.toprecepty.cz/…novou-smesi/ a nebo proste vydlabu bramboru dam na dno kousicek masla pak sunku na to klepnu vajicko posypu syrem delam nejake treba s eidamem nejake treba s nivou posypu trochou gril koreni a hotovo dam zapect je to rychlovka ty brambory muzes naplnit cimkoliv obcas je plnim tim co dum da

Díky ;-) dneska to tedy vyhrály plněné brambry :D a rybiška bude příště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.7.14 11:14

Já ryby taky nejím. Jen lososa asi jednou za tři roky, krevety tak jednou za deset let. Nejčastěji mám tuňáka v plechovce nebo sardinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
11.7.14 11:14

Vetsinou kolem tech 2,5kg… a vet tvrdi ze optimum pro kastraci jsou 3… navic ona je fakt hubena, ze to neni jen kostrou, ale fakt ji na zadech lezou kycle :-(… nesedet vedle ni 6kg kocour, tak nas narknou ze ji nekrmime, ale ona basti, je aktivni, ma peknou srst vsechno jinak ok. Vet rika ze to muze byt predispozice z toho jak stradala jako kotatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
11.7.14 11:17

@KačuliKačka ten kontakt na veterinu si vezmu rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
11.7.14 11:18

A lososa bych si taky s chuti dala 8)… v libovolnem formatu, na panvi nebo jako sushi… klidne i uzeneho… mlask, mnam, to muzu jakkoli, skoda ze nemame to more :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 11:43
@czaky píše:
@KačuliKačka ten kontakt na veterinu si vezmu rada :-)

Tady:

http://www.altavet.cz/ a já mám nejraději MVDr. Hejdu, ale i ŠOnský je super…oni jsou tam všichni fajn… mě to přišlo na 1970Kč a Maty měla 2540gr. ALTAVET | veterinářiwww.altavet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.7.14 11:45

@czaky Já musela kastrovat fenku a měla 2,2 kg. Já bych ji udělala předoperační vyšetření a pokud by to bylo v pořádku, tak bych ji kastrovala. Kočka se tím trápí a vyčerpává jí to.
Zdá se mi to divný, chovatelé kastrují i tříměsíční koťata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.14 11:48

@bimbama beztak to chtěl uhrát na drahou operaci… kamarádka tam měla kastrovanou kočičku i kocourka, dr. jí řeší i starší fenku yorka a je spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný