Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Já doufám, že tam bude.
Každopádně se tam sejdem. ![]()
@Mišička63 Jé Čiko teda vyrostl… a Matesovi se nedivím, já moct, tak se taky rozvalím jak vorvaň a nic nedělám ![]()
Jo, taky si ted píšu s kolegyní, že už máme všichni tady krizi a blbneme z práce… ![]()
@KačuliKačka píše:
Vidíš, mně to ani nepřišlo, když jsme se potkaly v Jičíně, že jsem i oproti tobě prcek
ty nejsi prcek znam dost mensich
![]()
A ja jsem sirsi nez delsi, tak se ta vyska ztrati
![]()
@Pipet muj ma taky skoro 2m. I bych ho vymenila ale prave neni material ![]()
A to mas pravdu ve vysce to neni ![]()
@Mišička63 píše:
@quinny Tady ho mají za super cenu i s pytlíkem, pláštěnkou a boxem.
http://www.sevt.cz/…vy-42214500/
pytlik plastenka i box je snad standardni vybava toho batohu. Ja brala primo od vyrobce, mela jsem nejaky kupon na slevu a brala jsem jeste penal, penezenku a pouzdro a jeste nejaky pytel na tv a zasterku na vv a kdyz jsem to spocitala vcetne posty tak me to u nich vyslo nejlips
jen teda to doruceni tou ppl, to jsem myslela ze mi praskne cevka, ale tak to nebyla vec jejich ani ppl jen toho nezodpovedneho mladika co pro ne dela a ma svoji praci totalne na haku ![]()
@Pája 01 @Pipet ty matky jsou snad vsude stejny nebo nevim
taky vlastnim podobny exemplar. Prijde za detma a misto toho mitu sudla byt..ano umi dokonale oblizat kuchyn ale to i doma. Ze se jinak topi v tune letaku sto let starych a ve sklepe ma taky haraburdi, to ji vubec nebere
ona to totiz umi uzasne poschovavat takze povrchovy poradek ma dokonaly, no to je to co ja neumim (ale pravda v ooobr baraku ma o dost lepsi starstovni pozici se schovkama nez ja ve tri plus jedna) ![]()
@Mišička63 píše: Říkám maladýmu: až uklidíš pokoj dostaneš fixky a jindrův nočník a můžeš mu ho pomalovat.
Ondra povídá:ne nic nechcu, udělej si to sama a laskavě nic nevymýšlej. Ještě bych od tatky dostal, že sem to počmáral.
@quinny hééééééééj… co to je za provokace pracující složky obyvatelstva, zralé tak akorát do cvokhauzu??? ![]()
@Mišička63
ty deti jsou bozi ![]()
A jak se nocnikuje u vas? U nas tak deset minut kazdy den posedi dobrovolne a sam ale ze by neco vytvoril to ani nahodou. Pravda ja jsem nedusledna matka a neresim to
cekam az prijde sam
@KačuliKačka wifi hele netusim ale treba jooo
ale zase kdyz je to u vas v praci hromadny tak treba vam vytvori zvlastni oddeleni a firma zacvaka i wifinu ![]()
@Mišička63 ciko vypada nejakej obri u ty vody a kocour je luxusni ![]()
@Pája 01 píše:![]()
![]()
teda ty jsi matka. Chtěla jsi aby malej dostal od táty jo
Zasloužil by a já ho mlátit nebudu, tak to musím nějak namyslet. ![]()
@Mišička63 uz aby bylo odpoledne nejradsi bych ho sezrala sama a ani se s nima nerozdelíla ![]()
@KačuliKačka to neni provokace si to zaslouzim po tech dnech co byly. Mam uklizeno, na balkone na druhy pokus schne pradlo, dort hotovej, darky zabaleny, deti snad uspany, kocka taky tak co by. Potrebuju docist knizku ale posledni dobou mi to nejak nejde no tak se valim tady u emimi
pracujici maji smulu, ale zato lepsi plat a zadny nervy s vriskajicima detma, to je neco za neco holka ![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka wifi hele netusim ale treba joooale zase kdyz je to u vas v praci hromadny tak treba vam vytvori zvlastni oddeleni a firma zacvaka i wifinu
Jooo, to by mohla, nás se tam sejde asi většina z našeho patra tady ![]()
@quinny píše:
@Mišička63 uz aby bylo odpoledne nejradsi bych ho sezrala sama a ani se s nima nerozdelíla@KačuliKačka to neni provokace si to zaslouzim po tech dnech co byly. Mam uklizeno, na balkone na druhy pokus schne pradlo, dort hotovej, darky zabaleny, deti snad uspany, kocka taky tak co by. Potrebuju docist knizku ale posledni dobou mi to nejak nejde no tak se valim tady u emimi
pracujici maji smulu, ale zato lepsi plat a zadny nervy s vriskajicima detma, to je neco za neco holka
Nemysli si, že vám maminám občas nezávidím… ono ve finále, když táhneš domácnost z jednoho platu, to taky není na extra vyskakování. Jen teda máš pravdu s těma mrňouskama… ale zase na druhou stranu, já už to mám nenávratně za sebou a další miminkovské, batolecí atd. radůstky mě už nečekají ![]()
Mně už doma občas hrabe - Brunýsku, běž si hajnout, ty jsi spinuškal… už i s tím psem oba mluvíme jak s děckem ![]()
@quinny píše:
@Pipet muj ma taky skoro 2m. I bych ho vymenila ale prave neni material
A to mas pravdu ve vysce to neni
Spíš v délce a šířce, že
![]()
Dort super! Mňam, bych si dala.
Jo tak mamka mi tu neuklízí, to už bych neunesla, jenom prská. No ona se tu staví tak 3× za rok na 10 minut, takže se to dá přežít.