Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3102
18.7.14 07:38

@bimbama vid? ona pani psala ze je model jen vidi fotak tak vzdy zaujme nejakou pozu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.7.14 07:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.7.14 08:03

@Lilua Ten je kjášný :* ťuťuťu :*

@Maculinka @Lilua Blechy to nebudou, bleší vajíčka jsou taková bílá… bleší hovínka jsou tmavá, ale po namočení se rozpustí a zčervenají - to by neměl jen na bradě.
Jinak teda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.7.14 08:43

@Lilua tak ten je parádní, fakt nádherný kočičák :srdce:

@Maculinka náš Samík to má taky, řekla bych, že to je prostě špína na bradě, z jídla nebo nevím, mám ho jen v bytě a stejně to má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
18.7.14 08:59

Zdravím, tak nakonec jsem koupila eterický olej - citronová vůně a nakapala na okraje pískoviště, na sloupky dětského domečku a taky trochu do písku. Všude to tam krásně voní a Černinka tam zatím nešla a chodí na nový záchodek v bedýnce ;)
Přikládám fotečku naší divošky ;)

Jo a ještě dotaz - hodně kouše a chce si hrát. když někdo jde, skáče po nohách a pod. Když ji vezmu, hned mě okusuje a škrabe. Jen tak se s ní nikdo nepomazlí. Přejde jí to s věkem, nebo musíme být pořád ve střehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.14 09:03

@Mišička63 @KačuliKačka jo voditka a nahubky to tak :mrgreen:
Vikend se da vydrzet prakticky cokoliv. Ja kdyz uz tak se orimlouvam aspon za 14 dni :mrgreen:

@Maculinka ja bych to zkusila pro zacatek hodne umyt, z toho popisu si taky totiz vybavim jen zbytky co tam kocky bezne mivaji. A jinak vet, pokud to nepomuze, ale akutne bych to podle popisu nevidela 8)

@Lilua ten je :* :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.14 09:06

@MacíkP vychovavat, kousat a skrabat se nenechte ale jinak si s ni hodne hrajte. Prejde ji to z velke casti urcite, je jeste malinkata :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.7.14 11:03

@MacíkP je krásná :) Určitě jí nabídněte hodně hraček, na kterých se vybije a vyblbne, kus kmenu na škrábání, pokud nemá škrabadlo. Rozhodně se nenechávat okusovat a škrábat. U našeho prcka jsme museli sem tam přistoupit i k plácnutí a zasyčení, aby se zklidnil. On je holt malý vzrůstem, ale velký egem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
18.7.14 12:17

@KačuliKačka No ona je venku, takže leze po stromech, blbne s trávou, míčkem, skáče klukům po hračkách, provokuje sousedovic psa, zábavy tu má hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.7.14 18:40

Mala ukazka, ze i v parnem lete se da sprasit v jedne megablative louzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.7.14 19:14

@KačuliKačka :mrgreen: No, mě se Andělka asi před měsícem vyválela v mrtvé rybě, která již byla v pokročilém stádiu rozkladu. Takový smrad jsme ještě nezažila a mám pocit, že nic horšího už snad ani není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.7.14 19:33

@bimbama to nam delaval jezevcik Filipek…no comment :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.7.14 08:49

Ahoj holky,
jak mám donutit kocoura trochu víc pít? Nebo ho mám nechat? V těhle vedrech je to síla, navíc občas dýchá zrychleně jako pes, otevře tlamičku a vyplazuje jazyk. Tak nevím, jak ho donutit, aby se napil. Měním mu vodu několikrát denně, aby ji měl studenou, ale bojím se, aby mi neomdlel. Ale možná jen zbytečně plaším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.14 09:04

@rainucha ja je v techto vedrech sprchuju at se osvezi :-) i kdyz se jim to vuuuubec nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.7.14 09:11

@KačuliKačka
Tak to by mi kocour dal :D To nevím, jestli bych zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný