Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
odhaduji tak něco přes kilo, nežere vůbec granule jen maso maso maso občas kapsičku felix, ty granule jsem vyzkoušela snad všechny… velká aní moc ne, najdu nějakou fotku, abys měla představu
hledám nějakou fotku, kde je vidět celá a nemá, musím ji vyfotit a pak ji sem dám jo
@Pavlinax
To má nějak málo ne?
Tak to Gardík jede granule ve velkém, snažím se mu jich moc nedávat, protože zbouchne všechno. A co jsme ho vážila tak má 2,7 kg. Je velký, ale nepřijde mi tlustý, pořád spolu běháme ![]()
@rainucha píše:
@Pavlinax
To má nějak málo ne?Tak to Gardík jede granule ve velkém, snažím se mu jich moc nedávat, protože zbouchne všechno. A co jsme ho vážila tak má 2,7 kg. Je velký, ale nepřijde mi tlustý, pořád spolu běháme
ty jo tak to je obr, tuhle váhu neměla ani nase Cherry před kastraci 7 měsícu měla 2,40 kg.
je pravda, že Gwen byla z toho vrhu úplně nejmenší, třeba oproti Gardíkovi byla úplně malušenká, váhu přesně nevím, zkusim ji zvážít ale 2 kila rozhodně nemá
@rainucha
beru zpět s tou váhou, važila jsem ji ted v lavoru na kuchynské váze a má 2,10 kg…přibrala ted poslední dobou…
@Pavlinax mě taky jeden kocour nechce granule a když si vezme tak to už musí něco být. Už jsem to vzdala a kašlu na něj. Dostane masíčko kapsičku a pak ať se stará když má hlad. Buď si zobne granulek a nebo jde raději spát do doby než je další krmení. čím víc jsem mu podstrojovala pokaždé když si mňouknul tak to bylo horší a lítala bych jen kolem něho ![]()
Holky, kdo máte kočky a novorozence, řešily jste nějak jeho „izolaci“ od koček - myslím, jako tu přímou…my máme dva kocoury, jsou teda jen v obytném patře - obývák, kuchyn, pracovna, koupelna - do patra kde spíme nesmí. Ale přeci jen člověk je přes den dole. Kocouři jsou venkovní, ale spí každou noc doma - nejradši samo na sedačce, takže prostě je tu všechno chlupatý ![]()
Nechci mimino od nich nějak oddělit, jen jestli nemáte nějaký typy, jak alespoň z počátku ho trošku izolovat od tý „špíny“ - nebo je to blbost a prostě to nejde, když jsou s náma jednou kočky doma???
Jo a nějaký typ, jak jim zabránit aby mu lezli do postýlky? díky
No mě to také čeká a jsem na to zvědavá ale už teď vím že malou nebudu nijak izolovat. Do ložnice taky nechodí a až bude malá v obýváku tak si to ohlídám aby k ní nelezli přeci jen mají 7 kg tak chudinku by zalehli. A chlupy holt jsou a budou asi vždycky. Když se narodila první dcera tak jsem měla jen labradorku a taky hodně chlupů a vše v pohodě. Já bych to nijak nehrotila. Poklízet tak jako vždy a pak bude záležet na tobě co vše kočkám dovolíš ![]()
@Pavlinax
No super, to je akorát
Holky asi budou menší. Já se právě lekla, Gardík měl 800g, když jsme si ho brali. Tak t je velká holka, super
Nechystáš se teď o prázdninách navštívit A.? Že by se sourozenci viděli ![]()
@Pája 01
Já taky kocoura nijak izolovat nebudu, jen hlídat, aby neublížil a myslím, že to zvládneme
A pokud si něco dovolí tak ho seřežu ![]()
@rainucha
zatím tam cestu nemám…jsem až ze Znojma..je to pro mě kus cesty…
@rainucha píše:
Jé holky zapomněla jsem napsat. Gardík to s postrojem zvládl, ale je to závisláček, takže brečel stejně, protože chtěl za mnou a provaz mu nedalAle koukal z okna a sledoval, co se děje. Tak budu jezdit s nim vzadu, ať mi může na klín a budu mu povídat. Vůbec se z toho nechtěl dostat, asi mu to bylo i pohodlné. Tak jsem mu včera koupila polštářek se šantou a šampon
Však za chvíli s ním vzadu bude jezdit miminko…
@bimbama
Jo to bude koukat, až tam bude mít nového cestovatele ![]()