Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
29.7.14 07:20

@zuzanecka81 vítej jsou sladcí :-)

Nevím proč ale včera jsem celej den myslela na naháčky a i v časopise jsem si o nich četla :mrgreen: Ale teď prostě nesmím. Snad až budou děti velký a budu mít práci a nebudu mít tchánovce :lol:

@rainucha já jsem trochu plašila u jednoho z kluků protože dost dlouho měl na jedné straně nahoře novej a starej špičák a ten starej ne a ne vypadnout. Vypadalo to ošklivě ale nakonec vypadl a ani nevím kdy. Tak neboj a to že jsi plašila je normální. Lepší než kdyby jsi na to kašlala a pak se něco podělalo :)

@JayLee jak píše Kačuli granule jsem jim nechala do 20 hod cca a vodu měli do půlnoci a vždy vše v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.7.14 07:50
@zuzanecka81 píše:
Tak ještě tydle:
princeznička Beckie a nenažranec Bruno :lol:

at teď v práci na velkém monitoru jsem si všimla, že Beckie má na čumáčku malinkatý flíček a teda Bruno má nacpaný pupííííík :mrgreen: :mrgreen: Je to legrační rošťáček, s ním si asi užijete :lol:

Jo a náš pes se jmenuje Bruny, tak máme „jmenovce“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.7.14 07:53

Hezké ráno!
díky za přivítání a pochvalu nahatců :lol: u nás je to nejlepší volba. já mám astma a teď ho diagnostikovali i nelince. takže kdyby pak byla i nějaká alergie na zvířátka, měla by utrum. psa jsem zavrhla, neb to je strašně omezující a je problém sehnat někoho na pohlídání. potkani a morčata mě zas moc neberou. takže nejlíp vycházela plešatá kočička. a mě se vždycky líbily.
a momentálně hlídám nahatku sousedce, abychom si to vyzkoušeli naostro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.7.14 07:56

Jo a ještě fotky našeho hlídaného Kojaka (on se tak jmenuje :lol: )
leženíčko na gauči a včera jsem ušila první domeček pro koťátka, tak ho musel hned vyzkoušet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.7.14 07:58

@zuzanecka81 ten je krásný a jsi šikulka domeček je luxusní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.7.14 07:58

@KačuliKačka zdravíme jmenovce! no já si říkám, že to bude slušná dvojka. ona vypadá na každé fotce jako dámička a on je i dle paní chovatelky takový jelítko, vždycky má jídlo všude, cpe se až do prasknutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.7.14 07:59

Náš kocour asi zešílel poslední dobou po snídani lítá s myší v tlamě a šíleně u toho řvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.7.14 08:01

@Pája 01 to jsem tuším četla, že machruje, že něco ulovil :lol: tak ho pochval a náležitě odměň :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.7.14 08:02

@zuzanecka81 no jo já si sním vždycky povídám no co jsi to ulovil ty jsi šikulka a on se u toho kroutí jak had :lol: pak příjde ke mě na gauč a zakousne se mi do ruky :lol: asi mě chce láskou sežrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.7.14 08:05

No zírám sežral asi 3 granule teď ale nejdřív je packou vyhodil z misky a pak je lovil a sežral 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.7.14 08:05

Tak teď se mi toho fešáka povedlo líp vyfotit, tak hned zásobuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.7.14 08:09

@Pája 01 :lol: no jo, fakt lovec :lol:
já včera vytáhla hračku, co jsem koupila pro miminka. takové to ukazovátko s pírkama. no tak to bylo taky hustý, lovili jsme skoro hodinu, než ho to přestalo bavit. pak se musel jít naprat granulema, aby dohnal deficit energie a řval tady na nás, kdy už si jako půjdeme lehnout, že se chce válet v posteli a ne na gauči :mrgreen: je prostě výbornej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.7.14 08:12

@Pája 01 Teď je to takový trapný, ale měla jsi pravdu :oops: :lol: Asi v 11 večer už jsem pomalu usínala, když mě vzbudil přítel, hele podívej co jsem našel - v peřinách byl ten zoubek :D :D V tlamě má teď mezeru tak doufám, že mu tam doroste. Schovala jsem si ho na památku. A přítel říkal to samé, že když už nic, tak že se na něj doktor koukne a já se aspoň podívám, jestli se mi tam bude líbit :) Takže teď je to náš malý pizizubka!

Přeji vám všem krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.7.14 08:16

@zuzanecka81 hm to u nás tyhle pírka vydrží asi půl hodinky pak jsou kaput :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.7.14 08:47