Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama snad jo, namočila jsem to hned do pracího gelu do škopku, je to tam stále, tak do pak odpo vyperu i s bílým prádlem a uvidíme ![]()
Ale musely byste ho holky vidět, s jakou radostí ty kaluže probíhal, rochnil se v nich a skákal ![]()
Já dostala jako pokaždé záchvat smíchu ![]()
Trosku jsem vas zanedbavala, v nemocnici nebyl pristup k internetu, resp mozna byl ale ja mela sebou jen mobil tak jsem to ani nezjistovala, ani nebyla moc nalada…
@KačuliKačka dodatecne Samikovi vsechno nej, a jeste hodne spokojenych let u vas
![]()
@Pipet dodatecne vsechno nej
![]()
@zuzanecka81 vitej, konecne budeme mit nejakou kamosku nahatku.
Koukala jsem odkud jsi, myslela jsem vychodni cechy ale evidentne to bude jiny mesto podle psc
odkud jsou kocicaci a jestli to neni tajne na kolik vas vyjdou, klidne do soukr zprav jsem jen zvedavka desna ![]()
@KačuliKačka jeee ty Lnqre vypadaji pekne skoda ze je to uplne mimo nase trasy a hodne daleko, ale treba nekdy..
A na kratasy doporucuji zlucovy mydlo jestli neznas. Za par kacek maji v dmku a na takovy skvrny je to skoro zazrak ![]()
@quinny jak to v nemocnici??? ![]()
Samíkovi vyřídím… a kraťasy uvidíme odpo, jsou od včera hned namočené v dreftu na bílé prádlo. Odpo hodím do pračky na 40° a uvidím. Jsou to takové jen na hory nebo procházky, takže žádná trága.
@zuzanecka81 Jé, mohla bych taky se připojit ke @quinny a zeptat se, na kolik přijdou? Ať mám přehled. Taky klidně do soukromé zprávy.
@KačuliKačka @bimbama starsi byl nesikovnej a zlomil si ruku. Ja byla jen doprovod, jsem si to tam platila jak hotel. 550 za noc. Jsem si to vyposlechla ze uz je velkej a mel tam byt sam…ja mam ale jako dite priblizne jeho veku trauma z nemocnice takze bych tam byla asi i s vetsimpokud ta sance je ![]()
@quinny Teda. Kolik má roků starší? Teda ale ta cena je šílená ![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka @bimbama starsi byl nesikovnej a zlomil si ruku. Ja byla jen doprovod, jsem si to tam platila jak hotel. 550 za noc. Jsem si to vyposlechla ze uz je velkej a mel tam byt sam…ja mam ale jako dite priblizne jeho veku trauma z nemocnice takze bych tam byla asi i s vetsimpokud ta sance je
550,– za noc??? A to spadli jako z višně??? Vždyť do 6 let mají děti nárok na doprovod zdarma, ne???
Erďa byl ve špitále těsně po 6 roce věku, já tam byla s ním od 6 ráno do 22 večer, než usnul. TEhdy nebylo místo a měl na pokoji kamaráda ze školky. Ale i tak jsem byla ve stresu pořád. Naštěstí jsme bydleli kousek od špitálu, takže jsem byla na doběhnutí kdyby něco.
@quinny jinak že mu ta teta co jí tak zpovídal, posílá pohlazení a pofoukání, at to co nejméně bolí a rychle se hojí ![]()
@bimbama cerstve 6
@KačuliKačka no do 6 ti let jo, jenze jemu bylo 6 minuky mesic ze
![]()
Diky jdu cist pohadku tak pohlazeni a pofoukani hned vyridim
![]()
@zuzanecka81 píše:
@quinny já jsem z chlumce kousek od ústí nad labem
ahaaa no ja myslela chlumec nad cidlinou tak to je dost rozdil co ![]()
@zuzanecka81 jinak krasny plinky, taky mam sbirku ale nikde takhle nafocenou a obdivuju teda to vlastni siti, konecne mam trosku poradny stroj tak vaham ze bych taky na tretatko neco spichla ale to bych musela nakoupit material ![]()
A zaujal me ten domecek co jsi usila pro kotata to je vlastni navrh nebo podle nejakyho navodu? Ja umim sit jen trochu tak na vsechno potrebuju navod jak pro blby, zatim moje nejvetsi veledilo byla deka a ted mi stroj nejak zahali, jsem v tehotenstvi zlenivela, kdyz mam chvili pokoj od deti tak radsi hazim nohy hore.
A co u vas jedno ditko staci?
@quinny návod na pelíšek zde
u nás jedno dítě stačí, neb po dvou nevydařených inseminacích nám bylo doporučeno ivf a to jsem si rozmyslela, že dítě za každou cenu nechci. takže to necháme být a třeba někdy druhé přijde ![]()