Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2635
29.7.14 21:14

@zuzanecka81

Jsou tak krasne osklivoucky az jsou krasnoucky…trochu mi pripominaji I. T… :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.7.14 21:58

@Pavlinax jj, hlavně ta holčička, jak je světlá, tak vypadá jako mimozemšťan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.7.14 07:39

@zuzanecka81 ach lásečky krásný :srdce: už sem žádné fotky nedávej nebo zešílím a doma ze mě taky zešílej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.14 15:45

Holky, znáte někdo???

http://www.lnare.cz/…k/kocky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.7.14 15:53

@KačuliKačka
Jéé, já to vidím prvně.. :) Jdu to prozkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.14 15:54

@rainucha bohužel pro nás moraváky je to fest z ruky… takže možná někdy v budoucnu.
Jsem ted u sebe doma a kočičáci si rochní, že jsem tady. Ale Charlie brutáááááálně líná, fakt šíleně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.7.14 15:57

@KačuliKačka
No ono i těch 100 km od Prahy je docela dost.. No třeba budeme mít cestu a vzpomenu si :)
Ajajaj, já jsem ráda, že nám doma nikdo nelíná, já si to neumím představit. Kocour skoro žádné chlupy nepouští, doufám, že to tak zůstane. Kamarádka co má labradora jezdí s luxem každodenně, prý je to hrozný a ještě jak jsou ty chlupy světlé, tak je to síla. Stačí pohladit a máš trs v ruce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.14 16:17

@rainucha no já luxuju obden… tady je to nutnost. Ale Charlie tak nikdy nelínal. Vzala jsem ho do vany a vyčesala takovým gumovým kartáčem co se navleče na ruku. To bylo chlupů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.7.14 16:21

@KačuliKačka
Jé ten mám doma taky. Jen je Gardík ještě moc malý, abych ho tím hladila. Pár chlupů určitě taky pustí, až bude velký, tak ho s tím budu česat denně. Ať má krásnou srst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.14 19:36

Nase dnesni prochazka se opet „zvrhla“ :lol: Ve vane skoncil pes i ja…teckovana od blata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
30.7.14 19:56

@KačuliKačka Ty máš ještě u sebe na hlídání toho pejska nebo to je jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.7.14 20:05

Ahoj holky, já jsem viděla nadpis diskuze a koukám, že tu máte také fotečky koťat. Tak mi to nedá, abych se také nepodělila o foto našich třech týdenních koťátek. Zatím to jsou jen takové myšky, ale mamka je poctivě krmí, takže rostou jak z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.7.14 20:17

@B EL
Jsou krasna :) Miluju kotatka nejvic na svete :srdce:
Az budu mit domecek tak budu pomahat opustenym kocickam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.7.14 05:51
@bimbama píše:
@KačuliKačka Ty máš ještě u sebe na hlídání toho pejska nebo to je jiný?

Ne ne, to je kamarád, co jsme ho potkali cestou… 3/4 procházky poslechl, že do vody, resp. do bláta nesmí a pak prostě jedna mega blátivá kaluž a bylo vymalováno. Vyloženě se v tom rochnil.. pak jsme potkali psího kamaráda a další kaluž… výsledek je na fotce :lol:
Podotýkám, že jak lítal jako najatý, tak i já byla celá tečkovaná od bahna, doufám, že ty bílé kraťasy pustí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
31.7.14 06:53
@KačuliKačka píše:
Ne ne, to je kamarád, co jsme ho potkali cestou… 3/4 procházky poslechl, že do vody, resp. do bláta nesmí a pak prostě jedna mega blátivá kaluž a bylo vymalováno. Vyloženě se v tom rochnil.. pak jsme potkali psího kamaráda a další kaluž… výsledek je na fotce :lol:
Podotýkám, že jak lítal jako najatý, tak i já byla celá tečkovaná od bahna, doufám, že ty bílé kraťasy pustí :mrgreen:

Hlavně, že byla zábava. Z oblečení by snad bláto jít mělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný