Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama
Jsou ale nádherný. Už abychom měli ten domek, ať si můžu pořídit spoustu, spoustu kočiček ![]()
@rainucha píše:
@bimbamaJsou ale nádherný. Už abychom měli ten domek, ať si můžu pořídit spoustu, spoustu kočiček
Jsou krásný. Když ono jich je tolik krásný. Kdybych mohla, já bych měla zvířat…
@bimbama
Já taky. 5 psů, aspoň 20 koček, slepice na vajíčka, králíky na maso, krávy na mlíko
Mně by snad bavilo mít hospodářství.
@rainucha Já si přeju mít kozu na mlíko. A zachraňovat psy - klidně slepý psy, starý psy… Kočky, slepice a líbí se mi ti mini koně.
Ahoj holky ![]()
Jdu si k vam pro radu. Ja vim, ze existuje google, hledala jsem, ale jdu za vami, mate praxi.
Jaka je tak optimalni frekvence kaleni u kotatka 8mi tydenniho? Papa uz masicko. Jinak mlicko kocici a tvaruzek. Musi kakat kazdodenne? Je v pohode, hraje si, papa, pije a curat chodi v pohode cca 4-5× denne…
Dekuji za radu ![]()
Jdu si asi více méně jen postěžovat, než pro radu..protože nevím co byste mi mohly poradit.
Máme v domě sousedku. Starší ženskou a ta má v bytě tuším 5-6 koček. Pro mě za mě ať jich má třeba 20..
Ale ty kočky nemají ten jejich záchůdek, ale čurají a kadí na noviny. HOlky z toho jejího bytu se line takovej smrad, ale takovej, že to by porazilo i koně.
Mám kamarádku a ta má asi fakt 10 koček, ale mají ten záchůdek a když jsem u ní, voní to tam a nenapadlo by mě že má doma takovej kočičinec.
Vím, že jim vybírá ten záchůdek 2× denně a vůbec to u ní nesmrdí.
@Nina Filipi Teda, tak to je síla. A je paní zdravá? Ve vedlejším domě v bytě před x lety byla stará paní. V bytě měla strašně moc zvířat (kočky, papoušky, psy) a taky se linul prý smrad. Ona ale byla duševně nemocná. Nakonec se v bytě zavřela a hasiči ji oknem vyprošťovali, protože několik dní ji nikdo neviděl.
Jinak, ten smrad by mi taky vadil. Ale jestli se s tím dá něco dělat?
@hipisek84 Netuším, ale určitě by poradili na veterině. Některé jsou nonstop a poradí. Jinak u malých koťátek se masíruje bříško, ale u osmitýdenního to už asi není potřeba. Jinak si myslím, že pokud jí maso, tak to je vysoce stravitelné a nemusí tolik chodit na záchod. Vidím to u psů, když jedli granule, tak byly hromádky několikrát denně. Teď jí maso a jdou kolikrát max. jednou denně.
Ale holky tady jsou zkušenější, takže poradí líp.
@hipisek84 optimalni je asi kazdodenni ale pokud nejaky den nejde tragedie to nebude. Nebo jak dlouho zvladne nejit ![]()
@Nina Filipi byt je druzstevni nebo v osobnim vlastnictvi? Oslovila bych svj nebo druzstvo. Tohle je velky problem a i smrad je obtezovani ![]()
Hezkou neděli přeju,
v pátek jsem se ujala tohodle ubožátka, ktereho jsem objevila jak ho tahali malý cikánata prý ho našli někde ve městě
Kočičáček byl jen kostřička, zablešený očička měl zalepený no hruza ![]()
Dneska už vypadá o 100% líp je šíleně umazlenej, všude mě pronásleduje a u všeho asistuje
Ale nechat si ho nemužu máme 4 psy od kterých ho musim držet jinak by ho zabili do toho muž není zrovna milovník koček a aby toho nebylo málo tak jsem v 9 měs a mužu kdykoliv začít rodit…
Tak kdyby náhodou tu někdo byl kdo by hledal skvěleho společníka do bytečku jednoho tu mám ![]()
Jsme z karlovarska, ale dovoz jde zařídit po cele čr
@hipisek84 Pokud žere maso, možná mu tolik odpadu nezbývá, jako když jsou na granulích
No ale sledovala bych to ![]()
@Nina Filipi Na noviny
To musí být smradu hrozného, fůůůj. Ale nevím, co s tím
Možná bych se zkusila zeptat nějakého veterináře poblíž
On by mohl vědět nějaké ty administrativní postupy ![]()
@Hanny25 Jsi hodná ![]()
Ale u nás je plno… Zkus Facebook, najít nějakou kočičí skupinu…
@Hanny25 Taky bych zkusila facebook, jsou tam skupiny na pomoc kočkám. Nebo i inzertní skupiny a nabídnout kotě tam. Případně i bazoš a tak… A dát inzerát i u Vás, třeba v obchodě jsou nástěnky.
@Pipet @bimbama holky děkuju na fc už inzerát mám právě rozhazuju sítě, kde se dá. Nějaký zájemci se už ozvali, ale znáte to někdo si to rozmyslí další si představuje kočku vycvičenou jako psa a td…
@Hanny25 No, sehnat slušného zájemce, to není asi lehký. Ale jste hodná, že jste ho zachránila před těma…
@Hanny25 kočička krásná, ale my chlupatý nemůžeme. zkuste hodit info na fcb do skupiny cat mania
holky, dneska prý budou nové fotky
![]()