Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Krásné fotky. Tady pršelo, ale žádná bouřka. Občas zahřmělo, jinak nic.
Ducka celý den seděl na okně a čumákoval ven, měla jsem otevřené celé křídlo - jindy je jen ventilačka.
Většinou má otevřené balkonové dveře, ale s Jindrou to teď nejde.
@bimbama a kde ti z tech plemen vypadla nahatka co ![]()
@KačuliKačka peknej konec sveta jste tam meli ![]()
@quinny Sphynx se mi líbí, je zvláštní. Ale přeci jenom nevím. Jak říkám, stále váhám. Chvíli se přikláním k jednomu, potom k druhýmu. Asi to dopadne tak, že až uvidím inzerát a zamiluju se, tak se rozhodne, co to bude za rasu ![]()
@bimbama co rasa utulek?
po dvou evropskych sampionech jsem zpatky u utulkovych kocek…
@vykladzkaret Nalezence jsme měli vždy, respektive u babičky. A tak bych si ráda splnila sen.
@quinny Mám pocit, že abych byla uspokojena, tak budu muset pořídit Britku, Birmu, Sphynxe a Ragdolla. Nevidím jiné východisko. ![]()
@bimbama píše:
@quinny Mám pocit, že abych byla uspokojena, tak budu muset pořídit Britku, Birmu, Sphynxe a Ragdolla. Nevidím jiné východisko.
![]()
Jsem ráda, že nejsem sama, kdo je „postižen“ kočičí mánií ![]()
@KačuliKačka píše:![]()
![]()
Jsem ráda, že nejsem sama, kdo je „postižen“ kočičí mánií
@Pipet
To je úžasný! Jak kolem ní běhá s kočičákem.. Připomíná mi to Gardíka, ale ten nepotřebuje sošku, tomu stačí zrcadlo a takhle řádí, ježí se a skáče do něj a mňouká a ten kocour naproti mňouká na něj a on je z toho hyn ![]()
Jinak dneska mají Gwen a Gardík 5 měsícůů ![]()
@KačuliKačka
Máme velké zrcadlo na skříni, až do stropu. Já mu třeba hodím míček, on za ním běží, chvíli ho kutálí, pak si všimne kočky v zrcadle, naježí se, takhle cupitá blíž k němu a pak skočí
Já to musím všechno natočit, co on dělá. To jsou občas neuvěřitelný kousky. Asi ho moc krmím a má roupy
Ale dělá to jen když jde okolo. A nebo po něm vystartuje z koupelny, to jsou tak 3 metry na rozběh
Vůbec mu nevadí, že se praští do hlavy.