Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
6.8.14 13:07

@Pája 01 Na 95% se rozváží mražené. Já vím jen o jedné firmě, která má něco čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.8.14 13:15

@bimbama a to je namleté nebo kus. Mletinu u nás kočky nechtěj a i kvůli zubům jsou lepší krájené kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.8.14 13:21

@Pája 01 Různé. Jak kusovky, tak mletiny, např. i mletiny se zeleninou. Ale pro kočku je nejlepší pouze maso a asi ty kusovky. Mají i ryby - ořez lososa a potom nějaký ty malý rybky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.8.14 14:54

@bimbama veprovy jsem nekde cetla ze by se vubec nemelo tak nevim. Davam obcas kureci ale hlavne davame na doporuceni chovatelky hovezi srdce, jen to zoracovat do mrazaku to je ocistec. Ono by se to melo premrazit kvuli chorobam, tusim 24hodin staci :think:

@Pája 01 beru cerstve z jatek. Znamy tam dela. Tak vzdycky reknu ze bych rada, ale neni to hned, treba do tydne 14dnu mi priveze, podle toho jak zrovna porazeji. V krame to byla vcelku potiz ale na objednavku taky nekde slo 8) do mrazenyho kupovat by se mi moc nechtelo, to nikdy nevis jak to vypadalo pred zmrazenim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.8.14 15:04

Taky jsem o vepřovém slyšela, že ne-e, rozhodně ne syrové. Taky dám občas kuřecí, hovězí srdce jsem nezkoušela, ale mám obavu, že se mi z toho bude dělat špatně :oops: Jednou jsem krájela a zamrazovala plíce, a to byl smrad, že by jeden pad, ale hovězí srdce nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.8.14 15:20

Vepřové pro lidskou potřebu je bezpečné. Je riziko Aujezskyho choroby, ale vepřové pro lidskou potřebu je toho prosté. Riziko hrozí u divočáků, proto by se měl vždy důkladně převařit.
Když má někdo doma člověk jednoho čuníka na zabijakčku, tak bych měla strach. Ale chovy jsou jinak kontrolované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.14 18:44

https://www.emimino.cz/…erou-199074/ prosím která by jste chtěla pomoci vybrat svým názorem :kytka: předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
16365
7.8.14 08:12

@rainucha smrad byl jednou a to bylo tim ze nebylo zcela cerstve. Jinak odyz mi priveze z tech jatek tak naprosto ok.
Jediny co ze je to obri, skoro velikost fotbaloveho balonu tak se clovek trochu musi oprostit od toho co je to za organ.
Brala bych to uz namlete :andel: :lol: je s tim hodne prace nakrajet a pomlit, pak nasackovat podle porci, ale kocka si pochutna to zase jo, a oproti konzerve to jeste vyjde na par kacek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 08:13

Jste me inspirovali tak jdu volat at zase nejake masicko mame :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.14 10:39

U nás dostávají nejčastěji kuřecí a sem tam hovězí, když máme, tak ryby - ale ty miluje jen Samík :)

Holky, hoďte nějaké zase odlehčující téma, mi už v práci doslova hrabe, nevím co a kam dříve, nefungují nám některé části systému, které zrovna nutně potřebuji, aby fungovaly, práce se kupí, telefony ječí jak zběsilé a k tomu všemu ještě i zastupuji kolegyni, takže dělám dvě kanceláře najednou a padám už na hubu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.8.14 10:46

@KačuliKačka Odlehčené téma? Tak ti můžu říct, jak jsem málem přišla o život v Kauflandu, mezi vozíky. Já jen s taškou, do které jsem si házela věci. Musela jsem se proměnit na žížalu, abych se mezi těmi škvírami protáhla, taky trochu na lišku, abych vypekla akcechtivé lidi a na geparda, abych to co nejrychleji prosprintovala. Uff. To byl hrozný zážitek, až mě rozbolela hlava. No jo, oni dnes totiž začínali akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.8.14 10:46

Jo, ale koupila jsem dnes taky maso holkám. Tak z toho mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.14 10:52

@bimbama ty máš taky nápad, chodit do Kaufu ve čtvrtek ráno :lol: toto jsem absolvovala jednou jedinkrát na firemní nákup v 7 ráno a nikdy více… vypadalo to, že se důchodci navzájem popřejíždí vozíkama v záchvatu chtivosti :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.8.14 11:00

@KačuliKačka Vůbec mi to nedošlo. A protože jsem byla koupit maso holkám, tak jsme to chtěli spojit no. Obrovská chyba! :mrgreen:
K pultu s lahůdkama jsem ani nezkoušela jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.14 11:02

Jinak trošku úsměvná historka ze včerejší procházky… šli jsme odpoledne s Brunýskem na prochajdu, venku tak akorát, nikam jsme nespěchali. Na louce, kde je volný pohyb pejsků, nikdo. Cestou k baráku jsme potkali psí kamarádku Terezku (jack-ruslici) tak si tam lítali a došel i pán, co má staforda Lohara, takového fakt broučka zlatého :)

Jak si tam tak hráli, ožužlávali se a prali se a blbnuli, Lohar pravda se snažil Brunyse nakrýt, ale domů odcházel nejvíce zrasovaný právě staford Lohar, náš Bruny mu tak intenzivně ohryzával „škraně“ (pysky) a uši, že na jedné straně brady měl fakt až do krve odřené od zubů nebo lehce kousnuté. Byla sranda je pozorovat, nikdo nikoho nezranil úmyslně, ale zápal hry byl prostě silný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný