Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
5.8.14 12:53

@Pipet Takže dva pytle na měsíc a půl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.14 13:04

Můžu říct, že naposled jsem kupovala stelivo a byly už prázdniny a ještě tam je.
Konkrétnější časové údaje… nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 13:12

@Pipet Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.8.14 13:32

Já teď měnila stelivo o víkendu poprvé co ho máme - takže po dvou měsících, ale zase tam chodí jenom tři dny v týdnu, takže to je jako měsíc, taky to nesmrdí :)

V Praze už jsem měnila taky, mnohem dřív, přeci jen tam jsme 4 dny v týdnu a navíc není záchod zakrytý, takže měním častěji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 13:42

@rainucha Ty máš to, jak se tam ta moč nechává? To silikátové :oops: nebo nějak tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.8.14 13:44

@bimbama
Né to nemám - myslím jako komplet stelivo že jsem vysypala :) Jinak samozřejmě uklízím 3× - 4× denně bobíky. Ale jednou za měsíc by se mělo komplet vysypat a záchod umýt a nasypat nové - to jsem myslela :) Aby to nevyznělo, že jsem prase :D

Nad tím silikátovým jsem uvažovala, ale tohle co máme vyhovuje mně i kocourovi, takže zatím nebudu měnit - ale láká mě to, jestli to opravdu funguje tak jak píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 13:48

@rainucha Aha. Babička před těmi x lety kupovala Mikeše. Myslím, že se stále vyrábí, ale jestli je dobrý, to nevím. To je hrozný, kolik je druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.8.14 13:56

@bimbama
Jj, mamce jsem chodila taky pro Mikeše, stál myslím kolem 50 korun. Ale druhů je fakt hodně, nám teď vyhovuje toto
 http://www.zoohit.cz/…erino/347351

S vůní jablka jsem teď kupovala, takže nemám vyzkoušené, zatím mám ještě s neutrální vůní. Koupila jsem si lopatku s velkýma dírama, takže vyhazuju opravdu jenom bobky a moč, zbytek se mi proseje zpátky, jsou to malá zrnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 14:01

@rainucha Taky děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.8.14 14:07

@bimbama už řadu let používám extra jemný Zverlit, občas koupím s vůní. Na tři učůránky (občas čůrají asi 1 ligu nebo co), mi vydrží do 2 větších a 1 menšího wc 1 balení 6L na 14 dní. U nás stojí 76,– Kč a ve zveráku mám na tu jejich kartu nějakou pidislevičku.
Oni ho vyhazují ven, ale zase nebolí to, když na něj stoupnu, stačí zamést a je hotovo :) Hlavně dobře hrudkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 14:09

@KačuliKačka Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.14 14:15

http://www.zoohit.cz/…ylky/biokats
ještě toto je dobré. Párkrát jsme ho měli…
Mikeše jsem kdysi taky kupovala pro kotě, ale už to nedokážu srovnat po té době :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.8.14 14:20
@Pipet píše:
http://www.zoohit.cz/…ylky/biokats
ještě toto je dobré. Párkrát jsme ho měli…
Mikeše jsem kdysi taky kupovala pro kotě, ale už to nedokážu srovnat po té době :think:

Babi má Mikeše, 1 kočku, a teda mně to smrdí i když denně čistí záchůdek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 14:30

Alespoň je dobrý, že dnes už písek dovezou až domů. V té době jsme to tahali v rukách, potom už jsme měli auto, ale i tak to nebylo bůh ví co. Vždycky jednou za měsíc 30 konzerv, suchý a písek. Babička měla svého času kočky tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 14:32

A když jsem se narodila. Tak jsme měli Lucinu. Ta mě hlídala v postýlce. A ta měla jako záchod hrnec s novinama, který se několikrát denně měnily. Nic jinýho prý v té době nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný