Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zuzanecka81 Jé, to se těším. A jak je to s těmi oblečky? Včera jsem zase na Sphynxíkovi viděla.
@bimbama no co jsem tak vyčetla, tak oblečky by se moc dávat neměly. čím víc chovatel kočku nabaluje, tím pak je náchylnější k nastydnutí. ale samozřejmě my oblečky mít budem
určitě jako pyžámko na noc, pokud s námi budou spát v posteli. jsou to totiž takový malý kominíci a po pár dnech podle toho peřiny vypadají. takže když budou mít pyžámka, většina špíny bude na něm
Ahoj holky tak nasi kocicaci meli premieru byli tyden bez nas byli jsme na dovce v chorvatsku tak sem chodil svagr krmit a mazlit no ted se od nas nehnou ani na krok strasne si nas hlidaj jinak lidi u kterych jsme byli ubytovani meli taky kocky me jich bylo tak lito byli stale hladovy
cely tyden jsem je tam krmila byla tam kocka se ctyrmi kotatky kdybych mohla tak jsem si je snad vzala domu ![]()
@Lilua no ty jsou krásní! jak je to jedno napreslé v té botě ![]()
jo a určitě budeme kupovat tenhle župánek ![]()
@Lilua ty jsou krásné…
My tak měli v Turecku u hotelu dvě kotata, no moct je odvézt, tak je mám dneska doma, fakt… ale jak propašovat letadlem neočkované, nečipované kočky??? Fotku mám jen to krásného zrzouše ![]()
Ach jo, jsem v pytli… měla jsem skvělého zubaře, který mě znal od mala (mamka tam pracovala) a ten odchází do důchodu, takže hledám nového.
Dětská dr. nám odešla taky už do důchodu, vypiplala mladého od jeho 2 let z šíleného zdr. stavu, naštěstí jsme přešli se sestřičkou k nové dr.
A ted - volám na své plicní, kdy tam bude moje dr - a opět další dr. co šla do důchodu
přitom byla tak pečlivá, hodná, příjemná a vstřícná… takže co mi zbývá? Risknout to a vybrat jiného dr. na plicním (jsou tam tři). Jak je to dusno teď, tak jsem v pr…li, vůbec nemůžu dýchat i když beru léky ![]()
@zuzanecka81
Na Fleru dělá jedna paní přímo na Sphynxe. A vypadá to hezky. Ale asi si na to musí zvyknout od kotěte.. ![]()
@zuzanecka81 Nechce se mi župan načíst, ale asi to bude ta paní, co jsem myslela.
V Ostravě bude bouřit… teď se během chvíle setmělo a na nebi se ženou doslova černé mraky (škoda, že nemám net v mobilu), takže očekáváme něco „velkého“ ![]()
@bimbama jj, to je přesně ona
teď jsem si s ní psala, jestli šije i pro malá prťata a prý mám případně zatím oblíkat chlupatou fusekli ![]()
@KačuliKačka hlásím to samé (Ostrava - Hrabůvka), tma jako v pééérdeli ![]()
Ahoj holky,
děkuji za rady na můj dotaz. Tak se vykakala 3 den. Jinak dle vet.je to tím, že nebyla ještě odčervená, že to tam brzdí ty červíci, takže budem odčervovat.
Můžu se zeptat, když jste odčervovali koťátka, měli nějakou horší reakci na to odčervení? Já jsem totiž vcelku plašan, tak chci být jinak připravená na vše…
Díky moc a hezký den.
@Nina Filipi píše:
@KačuliKačka hlásím to samé (Ostrava - Hrabůvka), tma jako v pééérdeli
Ty jsi z Hrabůvky???
Na web CHMU se nedá ani dostat, je přetížený… no zatím v dáli hřmí, aspoň se pročistí vzduch konečně.
@bimbama jo jo, už se tu zatáhlo tak, že v kanclu svítíme…
Jinak jsem holky přemýšlela nad těmi plemeny. A i když mě u Ragdolla láká ta mazlící povaha, tak mě to stále táhne k britce - modré nebo modrokrémové. Úplně původně jsem toužila po Birmě, protože to byla první kočka s PP, kterou jsem viděla asi před deseti lety. Ale ta bude asi velmi, velmi drahá. Takže stále jsem na začátku. ![]()