Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha Gardik je machr
![]()
@KačuliKačka Uplne novej pes, ani bych ho nepoznala
slusi mu to a myslim ze mu to zase rychle doroste, zase na leto je to kratsi prakticky coz ![]()
@czaky nase kocka ma nase deti vetsinou na salamu, zvyknout se da evidentne na všechno a ona je vychovavat nemusi tak to neresi
![]()
@zuzanecka81 jeste mi porad jak to mate k sobe pridelane ty trubky s tim zbytkem ![]()
@czaky roury jsme řezali pilkou na železo, ale určitě lze i na dřevo. ty roury jsou papírový. konce jsem chytla nějakým lepidlem na boty (nic jinýho tu nebylo, někde jsem četla lepit chemoprenem) a pak jsem vždycky omatlala sloupek herkulesem a obtáčela provázkem. ta prádelní šňůra je prý bytelná, uvidíme za pár měsíců
@zuzanecka81 a s tou pradelni snurou super napad, protoze ten sisal jsme meli kdysi v byte a to je vazne za trest ![]()
@rainucha jeee kocicic svatba bude
a za par
@KačuliKačka ty jsi detektiv ![]()
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Tady to spojovali kovovýma elkama ![]()
Ke svatbě gratuluju! Snad se taky jednou dohrabem ![]()
Roční dítě ke pro kočku největší masakr, menší se tak nehýbe a větší už má trochu rozum
, to bude dobré.
Kočky a děti jsou kámoši ![]()
@Pipet supr obrazek
…
@quinny asi kdyby tu byl dyl, tak by se ho taky naucili mit na haku… takhle obcas zapomneli, ze pri zemi to je nebezpecny a ze by se meli drzet spis na polickach a skrinich
… kdyz se delala vecere, tak se Felix dokonce zapomnel natolik, ze jak zurive loudil kus masa, otrel se o nohy nejen me, ale otrel se i o malou navstevu
… pri vahovem rozdilu pouha 3 kila, mel klucik co delat to ustat a byl z toho celekm vyjevenej, ze ta „haf“ chlupata vec, co pred nim tak utikala se nejdnou priblizila ![]()
Pozn. zatim je pro malyho vsechno chlupaty „haf“ od psa, pres kocku az po kone ![]()
@czaky jj navsteva a domaci je velkej rozdil to je jasna vec ![]()
@Pipet jsem se zase zasmala
![]()
Jo elka zase bych to delala slozitejsi nez to je, ale na tohle tedy nejak nemam moc ambice zatim ![]()
Jedna paní u nás v Brně teď bude mít koťátka Britek. Budou bílé barvy (nevím, jak se odborně jmenuje) a máma je nádherná. Tak se kochám fotkami. ![]()
@bimbama
Jéé, bílá britka. Já chci taky vidět fotky ![]()
Holky děkuju moc
, mě vůbec nenapadlo to napsat
Je to všechno tak narychlo, že nestíhám ani přemýšlet, chodíme akorát do práce a po práci vymýšlíme svatbu
Ale v neděli už snad vše doladíme a pak už jen čekat do pátku ![]()
gratuluji…Gardíkovi dáš bílou masli
kolem krčku at si to chlapák užije
@Pavlinax
Díky.. No zjistila jsem, že 8.8. je světový den koček, tak má vlastně taky svůj den ![]()
@rainucha To je maminka
http://www.sweetcalimero.cz/novinky.html
@rainucha Tak tu barvu jsem teda odborně neodhadla. Je to černá stříbřitě stínovaná ![]()