Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No prave, se mi zda, ze jsme ji dost rozmazlili…potvurku…ona vlastne je s Cherry 8mesicu kocka, oni si hraji, litaji, lizaji se…Cherry jde odpocivat tak jde za nami a dozaduje se hrani,,vyhovime ji, ale ceho je moc toho je moc
…takze pak se dozaduje pozornosti dost hlasite, driv to takhle nedelala, tak je to snad prechodne…
Ona dost dava najevo kdo je tady panem-jasne, ze Gwen ![]()
@Pavlinax
Třeba ji taky trápí zoubky a je nevrlá
Gardíkovi v pondělí večer první vypadl, mám ho schovaný.
To je pravda, Gardík je taky pánem a navíc má dvě území. Za chvíli půjdeme spinkat. Ještě pošlu dnešní fotky z auta, docela to zvládá, moc nemňouká, a nejvíc se mu líbí dálnice, to leží a ani nedutá. Omlouvám se za kvalitu ![]()
@Pipet no, tak má Majda origoš oblečení, to ale nemá každá ![]()
Jo některé fleky to je věc… ![]()
@rainucha Gardík je třída teda, to se musí nechat
U nás snáší dobře cestování jen Samík. Lota se tlačí ven a Charlie naříká… nepomůže nic. Ale naštěstí cestujeme výjimečně a max. na veterinu, takže jednou za dlouhý čas to přežijí ![]()
A my máme ostříhaného Brunýska… holky, paní byla neskutečně příjemná a hodná, jen mi rvalo srdce, když jsem odcházela, on se táááák smutně díval… ale zvládl to na jedničku a paní z něj byla unešená, že je moc hodný.
No ale… vypadá božátko moje úplně jinak, když je nakrátko, paní mu vzala i ouška… no posuďte samy. Přikládám fotky před a po stříhání… snad mu to zase doroste ![]()
@KačuliKačka Teda, to je nějaký letní sestřih
Nepoznala bych ho. Já bych ho ani nestříhala, neholila. Přijde mi, že má srst jak zlatý retrívr a to vypadá moc pěkně.
@bimbama no šla jsem do toho protože v těch vedrech mu fakt bylo horko, chudák dýchal jak lokomotiva a sotva se táhl… navíc když pak proletěl kde čím, byl problém to z něj dostat.
Ale tak do zimy mu srst zase doroste
I když ouška mu mohla nechat střapatější… má to tak cca na 0,7 cm sestřiženo.
@bimbama píše:
@KačuliKačka Vypadá srandovně. Může na vojnu.
Na vojnu nééééé… No, musím si zvyknout, že už nemám na pár týdnů střapáčka, ale sameťáčka ![]()
@zuzanecka81 teeda, klobouk dolu pred tvymi vyrobky
… sloupky ke skrabadlu jste vyrabeli jak a z ceho?
jinak nase kocicky byly prave otestovany jeden a pul denní navstevou rocnim ditkem a byly z toho teda dost na prasky
… tak doufam, ze kdyz si na prcka budou zvykat postupne a on nebude hned naraz tak moc akcni a rychlej, tak to zvladnou lip ![]()
Děvčata, díky za pochvaly ![]()
@czaky sloupky jsou trubky od koberce omotané bavlněnou prádelní šňůrou - to jsem vyčetla, že je to lepší než sisal, páč z toho nelítají chlupy
@zuzanecka81 nam prave nase selmy sisalovy sloupky rozdrbou vzdycky za par mesicu, tak resim bud jak si je delat svepomoci levneji nebo cim je nahradit… zivotnost pradelni snury proti sisalu nevis? a papirovou trubku od koberce nakratim normalni pilkou na drevo? a snura je na sloupek prilepena (prip. cim) nebo jen namotana a fixovany jsou jen konce?
@rainucha jednou začas tady zapnu podpisy, a ejhle, někdo tady na sebe nepráskne, že se bude 8.8.2014 vdávat ![]()
@zuzanecka81 my pujdeme dnes kouknout u nas do kramku pokud tedy nebude zase prset pro zmenu
uz me to pocasi
. Jj jsem si rikala ze asi ty tloustky budou mit spis po cm, takze rikas ze ten centimetr staci to jsem rada. Snad ho budou mit. Nechce se mi davat pres stovku za postovny. ![]()