Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
5.8.14 11:04
@rainucha píše:
@KačuliKačka
Máme velké zrcadlo na skříni, až do stropu. Já mu třeba hodím míček, on za ním běží, chvíli ho kutálí, pak si všimne kočky v zrcadle, naježí se, takhle cupitá blíž k němu a pak skočí :lol: :lol: Já to musím všechno natočit, co on dělá. To jsou občas neuvěřitelný kousky. Asi ho moc krmím a má roupy :) Ale dělá to jen když jde okolo. A nebo po něm vystartuje z koupelny, to jsou tak 3 metry na rozběh :mrgreen: Vůbec mu nevadí, že se praští do hlavy.

To je teda číslo :lol:
Ti naši to vůbec nedělali, a to mám taky zrcadlo k zemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 11:05

@Pipet To je srandovní! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.8.14 11:35

@KačuliKačka
Je to strašnej ďábel, fakt. Nevím jak, ale pozná, kdy jsem totálně unavená a o to víc ráno řve, že chce drbat. Jsem vzhůru asi od půl 6 :zed: A to normálně chodí tak o půl sedmý nebo před budíkem. Je to holomek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.8.14 11:44

@rainucha když jsem ještě spávala v obýváku, tak taky ráno, ještě před budíkem prudili - znásob si to 3! A když zazvonil budík, naběhli na mě a „vstávej“.
Víkendy byly zajímavější, nejmladší na mě naběhl, ducal hlavičkou - když nezabralo, lovil mi palec pod peřinou - když ani toto nezabralo, rozběhl se a skočil mi na břicho. :cert: to jsem byla vzhůru na to tata a chlapeček se spokojeně šinul k misce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.8.14 11:46

@KačuliKačka
Neumím si představit tři tyrany :lol: Já ani nevím, co by se stalo, kdybych nedrbala. Myslím, že by byl schopnej mňoukat třeba půl hodiny. Ale je fakt, že jak vstanu, tak se hned žene do kuchyně, jako by snad měl nárok na snídani :mrgreen: Tak mu vždycky říkám - nejdřív vyměníme vodičku a pak bude papaníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.8.14 12:01

No, tak u nás to donedávna probíhalo tak, že jsem vstala, z ložnice šla nakrmit kocoury, psa, králíka, vyvenšila psa a až pak jsem páchala ranní hygienu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.14 12:02

Já minule říkala Jindrovi
Poojď, nasypeme kočičce vodičku…
:zed: fakt mi to trochu leze na mozek, ta mateřská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.8.14 12:03

@Pipet mívám taky podobné „frky“, a to nejsem na mateřské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.14 12:10

Mamka mi posledně donesla haldu časopisů, o kytkách, ruční práce atd…
Tak říkám jé, díky, kde jsi to vzala?
Ona na mě tak tupě zírala chvíli, pak jí cukaly koutky…
A u mě v hlavičce to pomalu spínalo…
Mamka dělá už nějakou dobu v trafice…
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.8.14 12:15

@Pipet
:lol: :lol: To je roztomilý - doufám, že takhle nezblbnu :mrgreen:

Jinak taky nejdřív krmím a pak až ranní hygiena.. I kdybych se měla počůrat, za to ticho mi to stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 12:23

Holky, možná se to tady už řešilo. Jen by mě zajímalo, kolik měsíčně stojí zdravá (není potřeba veterinář). Vůbec nemám tušení. Já nevím, cca kolem pětistovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 12:25

@KačuliKačka No vidíš. A já holky musím budit. Ale Nanook ten ne. Když ještě byl v bytě, tak on měl v hlavě hodiny. Asi tak pět minut před budíkem už seděl u mě a hlasitě oddychoval. Něco ve stylu „mohla by ses už laskavě vzbudit?“ :mrgreen: Ale kolikrát mě vzbudilo i to koukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.14 12:35

@bimbama Něco takového?
http://cilichili.cz/…vytahne-ven/ :mrgreen:

Jinak do 500,– se vejdeš určitě. Vlastně záleží jen na krmení, ostatní položky jsou zanedbatelné / nahraditelné… :nevim:
Ehm, ještě stelivo… jsem zapomněla… :zed: :zed: :zed:
Ale to pětikilo platí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.8.14 12:41

@Pipet :D No, on i když měl v noci průjem, tak se sedl vedle postele a fakt mě tak vzbudil. A když to nešlo, tak začal kňučet. On teda spával i na posteli, ale protože věděl, že nesmí, tak počkal až usnu a potom tam hopsnul. A v noci, když jsem otevřela oči, tak měl hlavu se mnou na polštáři. Ách. Jsou úžasní.

@Pipet píše:Jinak do 500,– se vejdeš určitě. Vlastně záleží jen na krmení, ostatní položky jsou zanedbatelné / nahraditelné… :nevim:
Ehm, ještě stelivo… jsem zapomněla… :zed: :zed: :zed:
Ale to pětikilo platí :mrgreen:

Tak to je fajn. A kolik kg steliva je potřeba? Taky nemám představu. Na jednu kočku. Asi tak dva desetikilové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.14 12:47

No já mám ten Zverlit, nasypu 10kg, pak z 6kg pytle dosypávám a až dojde, tak vysypu všechno a dám nové. Někdy dosypávám i dalších 10kg, nijak to nesmrdí, nic :think: Ale to vydrží určitě déle než měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný