Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
8.8.14 09:36
@Pipet píše:
@Lilua Jé, třeba si Adámek lízal kožíšek a tlačily ho v břichu ty chlupy :think: :mrgreen: :kytka:
(Jako já a děti máme strašně chlupatá záda :zed: chlap nám říká angrešti :cert: )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to je… roztomilý… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.8.14 10:09

@Pipet Majda je třída… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
8.8.14 11:04

@zuzanecka81 ty jo super stranky nejdriv jsem to zavrhla ze he to jen pro prahu a pak me napadlo ze ty nejsi z prahy a cucim a my jsme hned v prvni rozvozovy trase :lol: :lol: jen je blby ze zavoz je v sobotu, to vetsinou nejsme doma. Vedela jsi nejak dopredu cas alespon priblizny a platba na miste predpokladam :think:
Ja to tu miluju tady clovek objevi veci ;)
I kdyz dnes mam na ceste tri srdce tak vecer o zabavu postarano. Koukam ze srdce jsi taky mela v celku vid tak jste porcovali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.14 13:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.8.14 02:55

@Pipet stary ale dobry :mrgreen: :P
Unas stalo predevcirem zato cisteni usi, to jsem si vyposlechla :zed: skoda ze nebyl kdo ny to natocil :lol: i kdyz mozna by me obvinili z tyrani tak asi dobre :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.8.14 20:43

Ahoj holky,
tak mame o zviratko mene…dneska jsem nasla naseho kralicka mrtveho :-( :'( tsk jsme ho sli zahrabat k rece na louku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.8.14 21:35

@KačuliKačka :,( To je mi líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.8.14 00:01

Ahojky.

Moje kočička mi začala močit do mých věcí. Oblečení, ručníku (vše, co je „cítit“ mnou).
Začalo to v době, co jsme tady hlídali psa a kocoura od mých rodičů (ale hlídáme je každým rokem alespoň 2-3× do roka) - byla taková nesvá a syčela, ale zatím nemočila mimo toaletu. Potom jsme jeli na pár dní pryč a kočička s kocourkem tu zůstali sami (chodila je čistit a mazlit mamka 2× denně). Následně jsme tu měli návštěvu a tehdy už mi začala močit do prádla (byli tu na víkend). Týden potom byl klid, než jsme jeli tento víkend na dvě noci pryč. Mamka mi volala v sobotu, že to tu nějak zapáchá močí. Když jsme přijeli, měla jsem pročůrané oblečení, které jsem nechala poskládané mimo skříň :(

Nevíte, proč to dělá? Bylo snad nějak moc vzruchu na ní? Je pravda, že nikdy se to nenakupilo do jednoho měsíce (hlídání, dovolená, návštěva, víkend pryč). Nebo mám plašit a raději jít vyšetřit moč? Je trošku i zlá na kocoura :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.8.14 04:26

@KačuliKačka To mě mrzí. Jak byl starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.8.14 05:54

@bimbama @Pipet díky.
Byly mu skoro 4 ročky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.8.14 05:56

@Maculinka přijde mi to jako protest vůči něčemu. TEď už to nedělá?
Zkusila bych dát více záchůdků (náš tak zničil koberce v kuchyni a pročůral to tak, že byla moč i pod linem pod linkou - vyřešil to záchůdek navíc v kuchyni).
Pokud by to neustávalo, tak asi raději nechat vyšetřit, jestli nemá zánět močových cest.
My jezdíváme celkem pravidelně mimo o víkendech, ted jsou i častěji sami doma přes týden a toto nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.8.14 07:20

@KačuliKačka to me mrzi :( snad se ma dobre bobisek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.8.14 07:21

@Maculinka myslim ze toho na ni bylo trosku moc. Zkusila bych pridat ten zachudek a trosku vic se ji venovat a po par dnech uvidis, kdyztak ten veet nebude od veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.8.14 07:55
@quinny píše:
@KačuliKačka to me mrzi :( snad se ma dobre bobisek :hug:

Snad jo, docela mě to rozhodilo, zrovna jsme víkend nebyli doma :( Zahrabali jsme ho u řeky, snad ho nějaký pes nevyhrabe, dali jsme ho kus od vody, ale nebyly tam zrovna žádné šutry na vrch hrobečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.8.14 08:38

@KačuliKačka hmm asi necekane je to divny vid :hug: kolik se tak dozivaji obvykle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný