Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jako vymyslet si muzu co chci. Hlavne aby byla zdrava a donosena ![]()
@quinny ono každé znamení má něco svého. Ale je to taky hodně o povaze, výchově a v dospělosti o tom, jak je kdo k sobě kritcký a dokáže na sobě pracovat.
Pokud je to od narození magor, tak tam je jedno jaké je znamení ![]()
@quinny píše:
Jako vymyslet si muzu co chci. Hlavne aby byla zdrava a donosena
Přesně tak, v dnešní době je šumák jaké je miminko pohlaví (to je jen takový bonus) a znamení, ale hlavně že je, je zdravé, donošené a má se čile k světu ![]()
@KačuliKačka Já jsem taky štír a taky jsem byla hodná - žádná puberta a tak. Ale zase mám jiný problémy, no.
@quinny Moožná příští podzim… Když my pak chceme někam bez dětí /ještě jsme nikdy nebyli…/ a mamka (Petrova) hlídá až děti, co se nemusí přebalovat ![]()
A z mojí strany hlídání vůbec nehrozí.
A příští rok to právě bude 10 let „výročí“, no tak že bychom konečně to podepsali…
![]()
@KačuliKačka Podej zprávu o bramboráku nebo co to bylo ![]()
Jej, Ducka spal na parapetu a spadnul dolů ![]()
V obýváku je jen takový úzký, no… ![]()
@Pipet tak opet si ze me vystrelili a pes nic nezblajzl…previti
Dokonce na me. i zbylo a byl dobry
ted varim hribkovou polivku na veceri ![]()
Chudak Ducka…:mrgreen:
Holky prosím vás mám doma dva ragdolly a 12 dní do termínu porodu
myslíte, že blížící se porod nějak poznají??? děkuji za názor
Ahoj. Tak máme kocoura na kastraci. Od rana jsem nervózní. Jsem v tomhle hrozna. V 10 jsme ho odvezli a v 1 pro něj jedeme. Měl by být už trochu probuzeny. Nevím jak se starat až ho přivezeme. Může jíst hned? Za vaše zkudenosti budu ráda.
@Liskynka Můj kocour nic nepoznal… resp. nijak viditelně nereagoval… ![]()
@kklarysek No uvidíš, v jakém bude stavu, jestli se ještě bude hodně motat.
Dávat pozor, aby se nesnažil vyskočit někam do výšky a nenamlátil si.
S tím jídlem bych možná chvíli počkala. Stejně mu po té narkoze bude blbě a jestli něco sní, tak to může zas vyblinkat…
Dala bych mu najíst až pozdě odpoledne nebo večer… Zas ať pak ještě chvíli na něj můžeš mrknout, jestli neblije.
Ale večer už bude skoro v pohodě, do rána to dospí a bude jako nový ![]()
@kklarysek první kocour se nám po převezení domů počůral, jak byl ještě přispaný. Takže dej pod něj nejlépe dětskou přebalovací podložku nebo něco, co pak buď vyhodíš nebo vypereš.
Jídlo tuším jsme dávali až k večeru, vodu cca 2 po přivezení.
Další dva měli šetrnou a inhalační narkozu, takže ti byli fit hned po probrání po zákroku a bez motání se, dospávání a tak.
Díky. Říkala že jak si pro něj přijedeme tak by měl být trochu probuzeny. Prý bych ho mela nechat zavrenyho v přepravce aby si nenamlatil. Tak uvidím. Snad druhy den bude ok. Doufám ze bude stejny jako před kastraci. Budem se mu schovávat, povídat si atd.
nejradsi bych ho tam nedala. Ale posledních 5 dnů každý den znackoval. Teda on jako čůral. Nestrikal to do vysky. Ale smrad je to strašný.
Ja chtěla taky tu setrnou. Ale přišli jsme tam. Prohlidla ho a hned mu pichla injekci na uspani. Tak jsem nestačila nic říct. Jinak ceny hrozne, 950 za tu kastraci. Vytahnu mu starý ručník a trička ty se muzou zničit.