Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny to nevím, cca 6-8 let tuším. Ten první měl asi 2 ročky, když nám taky ze dne na den zemřel. Tehdy Lojzík v sobotu lítal jak divý, v neděli nechtěl ven a trůnil si v kleci a v pondělí ráno už nebyl ![]()
Bubla měl jak vodu (má 2 napáječky) tak seno, zrní už nebylo v kleci. Tak nevím… tehdy vet říkal, že dost trpí na srdíčko. Ale i tak si nadávám, že jsem se tam v sobotu nestavila a spěchala jsem zpět na chatu - jen jsem vezla kluky domů, my jsme spali s Míšou na chatě u kamarádky:
Takový super víkend to byl!!!
@KačuliKačka si to nevycitej. Uz ma klid ![]()
Super vikend to je parada to ti preju ![]()
@quinny to jo, byli jsme tam jediní, kdo nepatři do rodiny
bylo nás „hafo“
Fakt povedený víkend se vším všudy ![]()
@donaga no moje zkusenost rika spis kozni onemocneni zkusila bych asi jineho veterinare ![]()
Jinak nase je vylizana cela ale zimou to snad neni
![]()
@donaga Taky máme venkovního kocoura a srst má ok. Spíš jiného veterináře zkusit ![]()
@donaga obecne asi bude, ted i byly dost vedra, ale ze by kvuli tomu mela mit vylisana mista to si teda nemyslim ![]()
Jinak u nas ma taky studenej odchov, ona je stejne nejstastnejsi pul dne zalezla v posteli ![]()
@KačuliKačka Králíčka je mi líto
Ale už se má dobře.
Holky, strašně to uteklo, už jsem 3 dny vdaná paní
A takhle mi to slušelo, fotka už je po úpravě
Dneska vezeme Gardíka k babičce a zítra odlétáme na svatební cestu ![]()
@rainucha moooooc gratulujeme!!! Jsi krásná nevěsta ![]()
A užijte si svatební cestu, kampak letíte?
@KačuliKačka
Děkuji
Nakonec na ty Kapverdy, jsem na to zvědavá
Dneska jsem to byli zaplatit a zítra odpo jdeme na to. U nás dneska celý den prší, tak se těším do tepla ![]()
@rainucha Teda, tobě to sluší ![]()
@KačuliKačka Nic si nevyčítej… My jednou hlídali králíka neteři, když byli na dovolené… kleplo ho to hned druhý den
prostě ráno ležel natažený v kleci.
@rainucha fíhá… tak to si užijte maximálně a doufám, že nás pak zahltíš i fotkama, at máme co závidět ![]()
My jedeme do Ráje, heč
(Českého) ![]()
Holky, tohle mi poslali ti mojí chlapi… prý nuda doma… mazec ![]()
@KačuliKačka ![]()
Mám někde podobnou fotku našeho vysavače… Snad tě potěší, že stále funguje ![]()
@Pipet uz je slozeny
nadbyl jim jeden sroubecek ![]()
Uz spekuluji ze mi preinstaluji i muj mobil… ![]()