Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha jeee kockaaaaaa!!!
Obrovska gratulace a svatebni cestu si uzijte.
A hod jeste nejakou miluju svatebni fotky
![]()
@KačuliKačka zavidim i cesky raj. Nas tatinek si zatim nemohl vzit jediny den dovolene letos
co dodat ![]()
Doufam ze ten notas neni tvuj
![]()
Krásná nevěsta jsi byla…moc sympaticka ![]()
Gardík jede na navstevu k babičce tak ať ho moc nerozmazlí,,, ![]()
@rainucha No teda, strašně ti to slušelo. Fakt, krása. A užij si to pořádně!!! A samozřejmě gratuluju.
@quinny notas můj není, je mladého. Ale přeinstalovat mi mobil dacani.
Dobré ranko,
tak už konečně můžu zase normálně psát… ti dva včera rozkuchali a vyčistili Erdův noťas, zbyl jim jeden šroubeček :ĺol:, pak i Erďův mobil a sotva jsem došla domů, vzali mi můj mobil a přeinstalovali mi kde co a ještě měli srandu z toho, že se vztekám a že to nechciii… Jsem myslela, že je přetrhnu oba
Naštěstí mi to dali zase do pořádku a mám svůj „starý“ systém v mobilu.
@KačuliKačka ty jsi nemela pochopeni nebo co ![]()
Holky co rikate na jmeno Em(m)a ![]()
@quinny krásné jméno
Ema i Emma
Neměla, víš já toto nesnáším, když mi někdo změní to, co funguje a nepotřebuju další prkotiny do mobilu…
@KačuliKačka diky ![]()
No ja ti rozumim to by mi taky vadilo, stourat do neceho co funguje. Ale myslim ze je to typicky muzska vlastnost, zatimco to co nefunguje lripadne by nejaky novy poradek pozrebovalo klidne prehlizeji
![]()
@quinny me se jmeno Ema i Emma libi hrozne meli jsme ho jako druhe jmeno kdyby se z Adamka vyklubala nakonec holka
@quinny píše:
@KačuliKačka dikyNo ja ti rozumim to by mi taky vadilo, stourat do neceho co funguje. Ale myslim ze je to typicky muzska vlastnost, zatimco to co nefunguje lripadne by nejaky novy poradek pozrebovalo klidne prehlizeji
![]()
Holt je to ajťák a pořád se v něčem hrabe a instaluje a dodává, mění… prostě blázen
Ale líbilo se mi, že Erda byl ve svém živlu a ti dva se spojioli proti mně
Původně chtěl, že bude od neděle sám doma u nás, a zatím je stále s námi u Michala doma
Je fakt, že Míša se mu dost věnuje, myslím tím, že mu fakt rozebral a vyčistil s jeho pomocí celý notebook, pohráli si s tím, nechal ho nainstalovat programy, jen mu radil, taky mu radil s opravou zdroje k notasu, ale opravoval si to sám. Povídali si spolu a pak si samo ze mě oba vystřelili tím mým mobilem že… ![]()
@Lilua @quinny já svého času chtěla holčičku Sofie Ellena (moje mamka byla Helena, tak taková malinkatá změna na Ellenu)
No, ted mám dva chlapy jak hory, takže holčička leda možná někdy v budoucnu jako vnučka, ale jméno už jaksi nebude na mně, že ![]()
JO… a dnes jedeme poslední den duální provoz, jupíííí, od zítra budeme dělat už jen v jednom systému, takže to vypadá, že pokud vše stihnu, nebudu muset v sobotu do práce a pak si budu užívat 14 dní dovolené…
![]()
@Lilua diky
treba ti to vyjde priste. My uz taky Adu mame tak ted snad tu Emu ![]()
@KačuliKačka jj to chapu ze na jednu stranu je to samo parada jak si chlapi rozumeji
to vam preju ![]()
A prace taky super tak at vsechno vyjde jak ma a uzijes si dovcu
![]()
Musela jsem si to teda precist dvakrat aby mi doslo ze pises o praci a ne o sestehovani domacnosti (porad vas nejak uz vidim spolu no
) ale dobry klaplo to. Mela bych ten mozek nejak trenovat nebo tohle spatne skonci
![]()
@quinny buď v klidu, sice pracuju a mozek trénuju denně (teda to co z něj zbylo) a je mi to prd platné ![]()
Ale od toho 23.8. budeme v Turnově, nedáme zase někde kafčo s mrňousky? ![]()