Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
7.8.14 11:03
@bimbama píše:
@KačuliKačka Vůbec mi to nedošlo. A protože jsem byla koupit maso holkám, tak jsme to chtěli spojit no. Obrovská chyba! :mrgreen:
K pultu s lahůdkama jsem ani nezkoušela jít.

:mrgreen: :mrgreen: troufám si říct, že tam by ses asi ani nedostala skrz ty akce-chtivce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 11:14

@bimbama jeste ze do kaufu uz 2roky nechodim :mrgreen: :mrgreen:

@KačuliKačka odlehcene tema nemam ale nejake bych potrebovala uz mi z tech deti hrabe. Venku tak krasne a my se nemuzeme koupat nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.8.14 11:15
@KačuliKačka píše: :mrgreen: :mrgreen: troufám si říct, že tam by ses asi ani nedostala skrz ty akce-chtivce :lol:

Právě. Já to na jednu stranu chápu, že lidi nemají peníze a chtějí ušetřit. Ale kdyby si tam šli třeba večer nebo zítra ráno, tak by to měli v o hodně větší pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.14 11:34

@quinny oni mu nedali tu odlehčenou a koupací sádru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 11:34
@bimbama píše:
Právě. Já to na jednu stranu chápu, že lidi nemají peníze a chtějí ušetřit. Ale kdyby si tam šli třeba večer nebo zítra ráno, tak by to měli v o hodně větší pohodě.

vis ze jo a riskovat ze uz na ne nezbyde co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 11:35

@KačuliKačka ne nedali u nas se to nedava ze to pry dost nevydrzi, s vzhledem k tomu rovnani trval lekar na tom aby to srzelo vazne dobre :think: nedovolila jsem si o tom pochybovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.14 11:43

@quinny jo ták, tak to je nepříjemné… bobíšek malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.8.14 12:05

@quinny Tož bobek. Strčit ruku do pytle na odpadky, zavázat nad sádrou a aspoň se smočit… Ale je mi jasné, že určitě nevydrží spořádaně se cachtat jen nohama :roll: :zed:

@KačuliKačka Můžu se podělit, jak perlila Majda na návštěvě u mojeho taťky a babi.
Nejdřív babču zpovídala, jestli už je stará a umře. A jestli až umře, tak tu nechá všechny věci? - No nechám, co bych s nima dělala? - Tak jo babi, zamlouvám si tuhle fotku! :roll: :oops:
Pak vedla debatu, kdo věří v „bůcha“ a kdo si myslí, že lidi jsou z opic. Ona si myslí, že z opic :mrgreen:
Pak byla naštvaná, že jí můj taťka nechtěl ukázat vyndavací zuby :think: :lol:
Jsem jí pak vygůglila obrázky :mrgreen:

Jindra dneska venku cpal rajčata, přišel děda a zapálil si fajfku. Jindra to „komentoval“ - vyfukoval jak děda. Pustil se do toho s vervou a jak fouknul, tak vyflusnul to rajče dobré dva metry do dálky :mrgreen: Byl z toho celý vykulený, kam mu zmizlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.14 12:18

@Pipet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty děti mají někdy otázky že??? By se jeden z nich posukoval smíchy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 13:04

@Pipet no my jezdime na plovarnu a tam s pytlem by nevydrzel :oops: on je rarach normalne a me se nechce jet na delani nove sadry :lol:
Tvoje deti tedy perli :mrgreen: :mrgreen: jsem se pobavila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.14 13:13

@quinny myslím, že oni ti dr. počítají s nějakou to renovací sádry u dětí ;-)
Kamarádky malá měla ve 2 a čtvrt zlomenou nožku pod kolenem, za dva týdny byla ta sádra slušně řečeno dobitá a malá po nožce už hopsala :lol: Ale je fakt, že byl říjen, takže voda jí nelákala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
7.8.14 18:09

Nazdar ženy! jsem ráda, že se vám ty naše příšerky líbí
@quinny hele maso jsem měla: baby meat-kuřecí prsa mletá 1,5kg, hovězí svalovina hrubomletá 3kg, hovězí srdce v kuse 1 kilo, hovězí játra hrubomletá 0,5kg, hovězí droby hrubomleté 1kg, kuře celé mleté 3kg, losos mletý 1kg
Jen si říkám, že jsem měla vzít ještě kachní krky. no tak to holt pak koupím někde tady v krámě.
@Pája 01 já brala z dopsimisky. maso jsme hned balíčkovali po sto gramech, abych to měla pro ty prťata nachystaný. všechno maso krásně vonělo, až to těm koťatům závidím :lol:
@bimbama jj, sphynxové jsou extra žrouti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.8.14 19:13

Tak oni naháči bez chlupů hodně energie „protopí“, bez izolace, chudáci :mrgreen:
Třeba i nahatá morčata žerou víc, než normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
8.8.14 08:07

Ahoj holky :mavam: jsem se po ranu pobavila @Pipet tvoje deti me fakt rozesmali u nas predevcirem zvracel malej ale hrozne a nase kacenka zavyslacka na nem ho v tom nechtela asi nechat tak zvracela taky 8o nevim jestli je to normalni ale vcera i dnes uz jsou oba v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.8.14 08:35

@Lilua Jé, třeba si Adámek lízal kožíšek a tlačily ho v břichu ty chlupy :think: :mrgreen: :kytka:
(Jako já a děti máme strašně chlupatá záda :zed: chlap nám říká angrešti :cert: )

Majda je totiž děsně zvídavá :roll: :zed: Vždycky vytasí takovou nějakou otázku „A mami, kde se vzali úplně první lidi???“ tak to pak probíráme…
Posledně jsme řešili adopci a takové…
Asi před 2 měsíci umřel soused - 91 roků, můj muž a jeho rodiče byli na pohřbu.
Majda se ptala kde jsou, říkám, že na pohřbu. A co je pohřeb? - No tak jsem jí říkala, že kdo umře, tak se pak dá na hřbitově do hrobečku a všichni se tam přijdou rozloučit a donesou třeba kytku a tak. A ona se zamyslela a vypadlo z ní - Hm, dají ho do hrobečku… A to si jako vzali lopaty?
:mrgreen: uááááá

Dneska nám tu přijedou neteře trojčecí, budou tu týden, jejich mamka jde na nějakou plánovanou operaci s kolenem a švagr musí do práce…
Sice tady mamka (bydlíme v dvougeneračním s chlapovými rodiči) má dovolenou, ale tak samozřejmě budou i u nás, na zahradě jsme všichni spolu…
 Uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný